Slucajno sam iskljucio one toolbar-ove u gornjem delu mozille..Evo kako sad izgleda: http://i40.tinypic.com/256tspd.png Kako da vratim? :( Desni klik gore, nista ne prikazuje sto bi mi pomoglo da vratim toolbar :/ AMD Phenom II x4 925 2.8GHz MSI KA790GX Silverstone SST-ST50F-230 500W Asus nVidia 8600gt silent 512mb ddr3 Kingstone KVR800 2gb
ali posto ja nikad nisam koristio lisicu napisacu ti samo da u podesavanjima nadjes apearance ili slicno i tu nesto main buttons toolbar ili nesto tako
Probaj sa Mozilla Firefox Safe Mod-om (Start-Programs-Mozilla Firefox-Mozilla Firefox (Safe Mode)), on bi trebao da otvori Firefox po default-u, ako ne, probaj da nadjes shortcut za ukljucivanje meni toolbara. Evo ti mozda korisni linkovi :
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.