Dva ruska pilota nasla su se u bliskom kontaktu sa NLO-om ..Poslali su upozorenje da letelica ugrozava njihov vazdusni prostor nakon cega nisu dobili nikakav odgovor..Avioni su ispalili raketu koja je ostetila NLO.. Obratite paznju kada avion krece da se iza njega nalazi letelica u obliku leteceg tanjira.
Posete su sve ucestalije.. Amerikanci su resili da obelodane ono sto se decenijama krilo dok rusi odavno svoj narod upucuju u ove paranormalne fenomene.
P.S.Ovaj drugi klip je fascinantan.Ako se zagledate u figuru u daljini videcete da taj objekat kao da mase nekim krilima a da iz njega izlaze manji svetlucavi objekti koji lete unaokolo.
Ne pali se na to. Nemci su za vreme drugog svetskog rata napravili NLO koji je leteo brzinom od 2000 km/h, sto je tada bilo nezamislivo. Kada se rat zavrsio Saveznici su pokupili ostatke iz Nemacke. Kasnije su saznali da Nemci imaju baze na Antarktiku gde je verovatno taj projekat nastavljen, baze su bile nemoguce za otkriti jer su ih nekako termalno zamaskirali, i samo ako bi ih iz aviona uocili ljudi mogli su da saznaju, nijedna baza nije nadjena. A taj leteci tanjir (viljusku) mogao je da napravi bilo ko, jer je cela ta tehnologija otisla u zapadni i istocni blok posle drugog svetskog rata. Na te stvari se ne pali. U Area 51 je mogao da se srusi samo neki leteci tanjir saveznika, inace da je stvarno srusen neki leteci tanjir koji je dosao iz 3 lepe, ta vest nikad ne bi procurela u javnost. A i ovo da je istina, znalo bi samo nekoliko ljudi na celom svetu ovu informaciju, a kamoli da je izbace na youtube. Neki ljudi zovu ovo manipulacija :). Dokle je dospela tehnologija pod tajnim okriljem niko ne zna, ali ima pouzdana informacija, kako su Rusi 70-ih godina XX veka prodali masinu za izazivanje zemljotresa Amerima, to je bilo pre 40 godina, zamisli sta sada postoji :).
Gile znam ja za to..Inace tu tehnologiju su preuzeli amerikanci.. Ali ovde je sasvim druga stvar,ovde se tice iskljucivo Extraterrestrial bliskih susreta.. Amerikanci su poceli vec javno da priznaju koliko godina se vec to krije.. Rusi u Moskvi imaju otvorenu katedru za proucavanje vanzemaljskih zivota tj paranormalnih desavanja.. Letelice ovog tipa su bile i postojale hiljadama godina pre naseg postojanja.. Evo ti nesto zanimljivo da pogledas..Imas nacrte koji su stari 2000 godina i nalaze se u piramidama : http://www.crystalinks.com/vimanas.html Ovo govori da je pre nase civilizacije postojala jos naprednija civilizacija koja je imala daleko razvijeniju tehnologiju nego li mi sad sto posedujemo.
Znam ja i za te crteze :), sto se tice toga informisan sam. Idemo dalje, Rusi su na nekom Africkom ostrvu (negde oko Madagaskara) koliko se secam 1978. detaljno videli NLO i iscrtali ga, pozadi je imao dva motora, koji su radili na fosilno gorivo, a kao sto se pretpostavlja svi ti NLO-ovi rade na atomsku energiju, jer se fosilno gorivo brzo potrosi, kao kod aviona ili automobila, ruski jedan major je pricao (gledao emisiju na RTS2) kako je taj NLO stajao neko vreme, oni ga videli verovatno na radaru, i napravili brzu skicu i posle je taj pokazivao u emisiji. Tako da taj NLO koji su Rusi videli davno na ostrvu blizu Afrike, jedan od gore pomenutih velikih sila na planeti Zemlji. Idemo dalje, 1908. bese je udario veliki Meteorit u Sibiru, i sravnio mnogo Sibirske sume. Mnogo je bilo teorije sta se desilo, jedna od njih je da je doslo do kvara na NLO-ovom atomskom motoru i doslo do jednog velikog bum, iznad Sibira, ova teorija je zasnovana na tome jer nije nadjen krater od meteorita, ni deo nekog kamenja sa meteorita, a uocena je povecana radijacija koja se manifestovala, kroz vece insekte, biljke, zivotinje, sto je jedna ruska ekspedicija kasnije i dokazala. Ali ovu gore teoriju bataljuje Tesla, sad se svi pitaju otkud on, radio je na izumu da preko struje unistava avione, i svoj izum je upotrebio na Sibirskoj sumi, takodje u mnogim njegovim zabeleskama je mnogo puta pominjan Sibir i taj eksperiment. Amerikanci su taj Teslin izum sproveli u delo Amerikanci i proizveli neko oruzje koje strujom moze da napravi veliku stetu. Ja mislim da su bili BMW motori, ali oni te motore nisu izumeli.
Pozdrav!
:: Gile znam ja za to..Inace tu tehnologiju su preuzeli amerikanci. :: Ali ovde je sasvim druga stvar,ovde se tice iskljucivo Extraterrestrial bliskih susreta. :: Amerikanci su poceli vec javno da priznaju koliko godina se vec to krije. :: Rusi u Moskvi imaju otvorenu katedru za proucavanje vanzemaljskih zivota tj paranormalnih desavanja. :: Letelice ovog tipa su bile i postojale hiljadama godina pre naseg postojanja. :: Evo ti nesto zanimljivo da pogledas..Imas nacrte koji su stari 2000 godina i nalaze se u piramidama :: http://www.crystalinks.com/vimanas.htm :: Ovo govori da je pre nase civilizacije postojala jos naprednija civilizacija koja je imala daleko razvijeniju tehnologiju nego li mi sad sto posedujemo :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Mislim kada bi se svi snimci i fotografije NLOa sabrali ispalo bi da svako ko nosi aparat sa sobom sretne isti u svome zivotu.Jedno je sigurno,ni jedan slucaj do danas nije potvrdjen dok velika vecina su dokazane montaze. ______________________________________________
i bas se desava idiotima amerima..evo sad i rujama.... nego zasto se cupakabra samo pojavljuje u mexiku,zato sto samo tamo veruju u nju...
:: Mislim kada bi se svi snimci i fotografije NLOa sabrali ispalo bi da svako ko nosi aparat sa sobom sretne isti u svome zivotu.Jedno je sigurno,ni jedan slucaj do danas nije potvrdjen dok velika vecina su dokazane montaze :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
Drago mi je da pratis to i da si potkovan informacijama.. Ali to je stoti deo price koja se proteze mnogo dublje.. Ne mozes da otpises cinjnicu da su ti xrtezi stari 2000 godina i sta je na njima nacrtano.Takodje imas u Kairu cini mi se u Keopsovoj piramidi nacrtana piramida i iznad nje leteci tanjir kao sto imas recimo nacrtan lik vazemaljskog bica koji lice na danasnje popularne greyse ili sive vanzemaljce koji su predstavljeni u spilbergovim filmovima!
Na poslednjim istrazivanjima ljudi su dosli do nekih dokaza da poticemo od stare sumerske kulture tacnije da smo genetska tvorevina tih istih Greys-a koji nas redovno posecuju i vrse te takozvane alien abduction tj otimice gde su ljudi nestajali i vracali se posle izvesnog vremena..Nekima je secanje ostalo kroz traumaticne sokove koje su proziveli a neki se secanje povratili regresivnom hipnozom!Itd..Materijala ima dosta za obradu..Polako ali sigurno neke stvari izbijaju na povrsinu!
A to za Teslino oruzje budis siguran da ga Amerikanci nemaju..Ako ga ko ima imaju ga Rusi i saradnji sa nama..Tesla je znao tacno sta radi..Pisao je knjige sifrovane koje je samo on mogao da razume..Neke patenete namerno nije zavrsio..Ne zaboravi da je Tesla bio Srbin!
kada bi se sakupili drveni komadi sa raspeca,bilo bi materijala ko osrednja suma da je posecena. a svi ekseri,.od njih bi moglo svasta da se izlije.a tek od ostataka sunecenja,..pa mogo bi padobran da se sasije,vanzemaljci kakodane.
Zapadne sile se i trude da ljudima zamazu oci..Lako je usmeriti coveka koji je sam po sebi skeptik.Onog ucenijeg i upucenijeg je tesko..Jedno jeste sigurno..Da je 80% klipova montaza jer je narod previse mastovit i dokon,neozbiljan ali onih 20% su istina koja je jako klimava samo zbog neozbiljnosti istih ljudi koji i prave te lazne klipove!
Ja razumem danasnjeg coveka posebno nasu naciju.Ko bre moze da razmislja o nekim tamo vaznemaljcima i da zatupljuje mozak kada sutra treba da zaradi svojoj porodici za hleb!Ljudi se baziraju na realnim cinjenicama koje nosi zivot!
@Sky Kakav Kairo to je mnogo staro, dok su bile jos pecinske slike imas, crteze tanjira, viljuski i ostalog pribora, proveri videces ozbiljno :). Ja licno ne verujem u te leteci pribor za rucavanje :). Religija negira postojanje bilo kakve strane rase, a ima mnogo razloga zasto da verujem u Boga i da budem religiozan.
Religija (crkva) se nekad davno kosila sa naukom pa je iste proglasavala kao jeretike i spaljivala na lomaci.. Bog nema veze a mozda i ima sa nasim postankom.Pitanje je samo ko ce kako da ga shvati..Kako vreme odmice ja ga sve drugacije vidim..A mnogo toga su mi pomiogla objanjenja na `naucnom` nivou..Boga nikad nisam ni zamisljao kao bajkovitog lika sa bradom i belim mantijama vec kao neko vise bice koje nas je stvorilo po svom liku.. Tu se sad protezu mnoge druge stvari a doci ce dan kada cemo konacno i saznati! Ne mozes tako da gledas.Zivimo u savremnom dobu.. Odgledaj film : http://www.imdb.com/title/tt1186830/ P.S.Verujem u tu visu silu koja je olicenje najblistavije dobrote u `universumu`
u dosta religioznih knjiga,bagavat gita ilatakonesto,ima puno opisa dogadjaja,bitaka,iz prehriscansdkih vremena, koje je tesko zamisliti bez koriscenja napredne tehnologije.cak i starom zavetu ima delova gde,tj. opisa,koji govore o ,sada mozemo da kazemo, bicima koja imaju naprednu tehnologiju.mislim na proroka jezekiju i onome sto kaze da je video ako mu je verovati.ja mu verujem, al pitam se koju hemiju je koristio?ili na cemu jew bio...
@Sky Znam sta je bilo u srednjem veku, ali koliki se broj isceljenja desavaju danas, koje niko ne moze da opovrgne, pogotovu u Hriscanstvu i Pravoslavnoj Veri.
Naravno nauku ne treba zanemariti, ali svi vrhunski naucinici su na kraju svojih razmisljanja i teorija dosli do zakljucka da postoji tvorac, Bog.
Uzmimo u obzir da Bog postoji..Postavlja se pitanje ko je njega stvorio??? Ljudski um je mali ,mi smo genetski kodirani da nam je shvatanje ograniceno,jednostavno nam nije dozvoljeno da znamo!
Kako covek da ignorise ovakvu glupost, a sa druge strane ne zelim nikakvu raspravu da zapocinjem. Necu ni da se trudim oko ovog posta, jer sta god da napisem necu promeniti tvoje misljenje. Ali stavi prst na celo i zapitaj se. Procitaj svoje recenice. `religija negira postojanje bilo kakve strane rase` ??? sta pises ti dete. Ajde da pokusam da razumem da zelis da budes OVCA, deo stada i da zelis da verujes u ono sto ti serviraju, ali nikako mi nije jasno da ne zelis da upotrebis to malo sivih celija sto imas u glavi.
Po cistoj logici, nikad ne mogu verovati u religiju koju je stvorio covek, a da odbacim cinjenicu da je univerzum ogroman (da ne kazem beskonacan) i da su sanse da smo jedini na svetu, tolike da je isto kao da u 21. veku verujes da je zemlja ploca.
Edit: Da smo u 6. veku, pa i da te razumem, vremenske, seizmoloske promene, ljudi ne razumeju, to je prosta raja, ogranicena ko terasa, jer nisu ni mogli da znaju za drugacije. Sada verovati u ovakve stvari je idiotizam. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Pre ce biti Bayer Heren Pilulen... (bem ti ovaj kereci jezik nikad ga necu nauciti sem onih filmskih dijaloga, snela cuzamen, spriczen etc...) Inace zar ono B nije od Bavaria?
deluje verovatno da je boga je stvorio neki plemenski vrac,saman,da bi moc nad svojim uplasenim saplemenicima ucvrstio i strahom od odmazde vise sile ako mu se ne pokoravaju a sve to iz potrebe za `dobro svih`.takodje zgodno je da isti veruju da doticni vrac,hodza,pop,ima i moc da nepromenljivu i vecnu volju,nepogresivog bozanstva,svojom molitvom moze da promeni na korist i ,po potrebi,ublazi bes bozanstva prema nepokornom i nezahvalnom ljudskom rodu,svojim saplemenicima.sta vise,ne samo da veruju,nego da im ni ne padne na pamet da preispituju jer im `nije dato da mogu da shvate` .a otkud onda toliko ucitelja i poznavaoca nesaznajnog?verujem da zivot nije privilegija samo naseg kamena,da je moguce postojanje i drugih oblika zivota i na drugom kamenju.jbga zar ne objavise,i to skoro, da ima vode na mesecu?
Ono sto je neminovno je da postoje i druge civilazcije,neki drugi svetovi..Sama pomisao da smo mi jedini u beskonacnom univerzumu je krajnje primitivno postavljanje. Urpkos mnogiom dokazima,svedocima,video snimcima i dalje se krije od naroda istina.. Verujem da ce doci dan kada ce i obican smrtnik zasznati pravu istinu .. Dovoljan je dokaz o postojanju drugih civilizacija samo pogledati nacrte isklesane na zidivma piramide stare preko 2000 godina!Podjimo samo od te proste cinjnice.
Ne znam da li su gore navedeni stvarno oštetili, tj. videli NLO, ali odgovore na pitanja koja ste postavljali možete da nađete u SF serijama, poput Dosijea X, Zvezdane kapije SG-1, Vavilon 5 - Krstaški pohod itd. Nema potrebe da lupate glavu.
kakav PC vanzemaljci imaju i koriste..?Verovatno grafiku kupuju na Plutonu,memoriju na Marsu,napajanje sa Sunca,pocesor sa Saturna,maticnu sa Venere,a optiku i periferije na Mesecu...
Gilence Da se dopunim..Sto se tice ovog video zapisa i snimka a ovde se ustvari primecuje da je letelica zapravo izbegla udar rakete ali se veruje da je ipak ostecena..Ovaj nagli pokret malo prkosi sili gravitacije zar ne?Ali evo nek bude da to moze da napravi i covek i da je od nekih zapadnih zemalja..Ja tebe sada ptiam nesto logicno?Jel moguce da covek/vladina organizacija bude toliko glupa da svoj bilionski projekat cuvan pod top secret ugrozi na tako smesan i banalan nacin upustivsi se da se pojave u na tudjem vazdusnom prostoru?!Kolika je verovatnoca da se to desi? Ono sto pominjes za Area 51 imas slike i nema veze sa nemackim letelicama,cak nisu ni slicnog `dizajna` ,takodje imas poznati slucaj rozvel na kome se dugo vodila istraga koja je dovela do istine da je zapravo zaista oboren NLO.No nebitno.Svako ima pravo da veruje u sta hoce.Samo malo je glupo da samo mi jedna jedina rasa,nacija,civilizacija u celom univerzumu a sami kao mi smo nazadni i nesavrseni i pluis pored svega toga se postavlja pitanje kako smo nastali jer se ni to ne zna tacno/jos uvek se istrazuje. Zamisli taj dan kada budemo saznali da smo nastali od neke druge naprednije kulture,sta onda?Kako ce to da prihvati danasnja ljudska svest?Da li cemo i onda i dalje tvrditi da smo jedni jedini? DMasterNO1 Druze da ti znas kako je Chris Carter pravio scenario za taj Dosije X mozda bi manje bio nastrojen da se salis.Takve i slicne serije su sa namerom i napravljene a vecina detalja,dogadjaja se zapravo i desilo..Te serije su sa namerom napravljene da se narodu predstvai jedna istina : The truth is out there) -istina je negde tamo,istina koja se ne moze cuti javno jer narod ne sme da zna,zasto,pitanje je,ali iza svega toga mnogo godina unazad se krije jedna zavera..
Kazu ljudi lazi..Fake-engleski izraz koji znaci lazno..Ima jedna stara izreka a kaze `U lazi su kratke noge` Ovo je tacno.Ni jedna laz nije dugo potrajala ma koliko se skrivala.Otkud onda toliko dugo da traju te price ,sumnje,svedocenja,slike ,video snimci?Da je to toliko sirovo i vestacki iscezlo bi odavno!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.