treba da resim problem drugaru... ovako neko mu je provalio user i pass za email (isti i za facebook) i taj je promenio i sigurnosne one odgovore za zamenu sifre tako da restartovanje ne pali ! Znaci treba mi nesto da KILL e mail i KILL facebook akaunt Naravno moglo bi nesto da se provali sifra ali kontam da je to tesko dosta pa rekoh mozda je lasne da se ovo ubije... Ima li pomoci HELP
Zaboravi kompletno na celu pricu. Moze jedino da krene da kopa gde je ostavio svoj user i pass u browseru kod nekoga. Drugog resenja nema... __________________ Scourge of PCBerza
Se desilo i mom zetu prekopao sam kompletan facebook i yahoo sistem podesavanja i nisam naisao na resenje,a iskidao sam se od pokusavanja,nagrada je bila novi lapatopa.
hebiga.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese people
Nemojte samo reci da niko od vas nije slao mail support-u ?
Frendu je takodje ukraden acc. na FB i imao je takodje istu sifru i na mail-u te je i tu zamijenjena sifra kao sto je promijenjen i drugi mail za resetovanje sifre i naravno sve sigurnosne postavke... (pretpostavljam da to radi nekakav programcic)
Ja sam poslao mail hotmail support team-u i ljudi su mi odgovorili u roku od 12h, naravno sa linkom za reset sifre (koji je stigao na moj mail) i to sam uspjesno zavrsio sto se tice hotmail-a...
Kada sam vec dosao do mail-a, FB nalog je bilo vrlo lako vratiti... Resetovan pass, drug castio pice, svi sretni i zadovoljni...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Ako mu je neko provalio i e-mail moze samo da zaboravi na tu pricu.. :: :: ::
I da dodam i ja sam imao iskustva sa njima odavno, pre godinu dana mozda i vise, odjednom mi je disable-ovan account, nisam imao pojma zasto, poslao sam im mail vratili su ga odmah, znaci ako vam Facebook sam kao servis nekako Disable-uje account, mail na support i stize odgovor veoma brzo :), kao i normalan pristup accountu u vecini slucajeva :).
Pozdrav!
:: Nemojte samo reci da niko od vas nije slao mail support-u :: :: Frendu je takodje ukraden acc. na FB i imao je takodje istu sifru i na mail-u te je i tu zamijenjena sifra kao sto je promijenjen i drugi mail za resetovanje sifre i naravno sve sigurnosne postavke... (pretpostavljam da to radi nekakav programcic :: :: Ja sam poslao mail hotmail support team-u i ljudi su mi odgovorili u roku od 12h, naravno sa linkom za reset sifre (koji je stigao na moj mail) i to sam uspjesno zavrsio sto se tice hotmail-a.. :: :: Kada sam vec dosao do mail-a, FB nalog je bilo vrlo lako vratiti.. :: Resetovan pass, drug castio pice, svi sretni i zadovoljni... :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: :: :: Ako mu je neko provalio i e-mail moze samo da zaboravi na tu pricu.. :: :: :: :: :: ::
Nisam uspeo,mene muci sifra na hotmail neko mi je promenio i sad ne mogu da udjem...sad hocu sa druge adrese da posaljem mail hotmail support team-u...ali ne znam kako nikad to nisam radio...na koji mail treba da im posaljem...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.