Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Web template-ovi
STRANA 1 OD 1
gile23 Web template-ovi 12.03.2010. 23:17 T25247

status: user
broj poruka: 9121
Ovako, na sajtu templatemonster, ima mnogo template-ova, koliko veliko znanje je potrebno da bi se sve to izmenilo, posto vidim da ima flash sajtova, gde ja to editujem u Adobe Flash-u, nemam nikakvo znanje iz ove oblasti, takodje ima CSS template-ova, koji programski jezik je potreban za to, dajte mi neke smernice sta da naucim, znam nesto HTML-a i CSS-a, da li mi je potreban PHP ili nesto drugo, i znanje u Flash-u.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict css je css mozes da ga editujes iz drimvivera 12.03.2010. 23:30 #196149

broj poruka: 4515
Flash moras da znas rad sa frejmovima, key frame-ovima, button-ima, i trebalo bi da znas Action Script... malo programiranja, u koliko ti nije dovoljno ono sto postoji od sablona u samom flashu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

gile23 Re: css je css mozes da ga editujes iz drimvivera 13.03.2010. 00:02 #196160

broj poruka: 9121
Hvala, prvo da ti se zahvalim jer si mi sam preporucio ovaj sajt :).

Za CSS sam tako i mislio. Znaci da bih editovao Flash sajt, moram da naucim mnogo stvari.

Pozdrav!

:: Flash moras da znas rad sa frejmovima, key frame-ovima, button-ima, i trebalo bi da znas Action Script... malo programiranja, u koliko ti nije dovoljno ono sto postoji od sablona u samom flashu
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
Mashinac pa zavisi kakvi su template 13.03.2010. 02:24 #196184

broj poruka: 192
i u kojoj meri zelish da izmenish neshto.. Ja ne znam flash, vishe klasican html i css, ali sam jednom skidao neki flash template sa nekog sajta i totalno ga izmenio po svojoj zelji, naravno forma kompletna je ostala jer mi se svidela pa nisam imao shta da menjam, a galeriju, tekst, pobio reklame i tako to, to nie strashno :)
Ali preporucujem ti da zaobidjeh flash osim ako bash ne morash, nadji neshto lepo sa javascript-om, jquerijem, i ostalim... Mnogo bolje reshenje po meni...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs