U poslednja dva-tri dana imam grdnih problema sa streamingom na Youtube-u... Na drugim sajtovima, stream kako tako i ide, ali nije ni kakav je inače. Flash sam gledao update-ujem, ali imam poslednji koji je do sada šljakao sasvim dobro. Koristim FFox, a probao sam i sa Chrome-om i isto se ponaša. Da li još neko ima ovakvih problema ili da zovem Sezam?
Pozdrav.
Edit: Reinstalirao sam flash i isto se ponaša...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: U poslednja dva-tri dana imam grdnih problema sa streamingom na Youtube-u.. :: Na drugim sajtovima, stream kako tako i ide, ali nije ni kakav je inače. Flash sam gledao update-ujem, ali imam poslednji koji je do sada šljakao sasvim dobro :: Koristim FFox, a probao sam i sa Chrome-om i isto se ponaša :: Da li još neko ima ovakvih problema ili da zovem Sezam
Odgovor je u tvom pitanju vezanom za SezamPro
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Pozdrav :: :: Edit: Reinstalirao sam flash i isto se ponaša.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means
od Sezama sam dobio informaciju da Telekom već 7-10 dana ima problema sa izlaznim linkom, tako da se to odražava i na provajdere koji od njih uzimaju net... Trebalo je do petka da reše problem, ali je to ostavljeno za ponedeljak tj. sutra.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ne znam za zadinjih 10 dana ali ja sam imao problema sa Telekomom(ne znam za sezam pro) jos pre nove godine(padao down/upload strasno nisko recimo 0.4/0,09 a imao sam paket od 4 MB/s pa ti gledaj) zato sam i batalio ADSL i uzeo SBB koji isto tako nije bas bajan(bar kod mene u Bataji) ali u odnosu na Lelekom je super....problem je 90 % do neta...ajd uzdravlje
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: od Sezama sam dobio informaciju da Telekom već 7-10 dana ima problema sa izlaznim linkom, tako da se to odražava i na provajdere koji od njih uzimaju net.. :: Trebalo je do petka da reše problem, ali je to ostavljeno za ponedeljak tj. sutra :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.