Naime, problem je sledeci....kada probam preko skypa da pozovem nekog (pa i Skype test call) on mi cim pocne da zove izbaci sledecu gresku `Problem with recording device, please check audio settings and make sure you have the right microphone selected` ... NAravno mikrofon i sve funkcionise kako treba (probao u sound recorder) a u skype u audio setings je sve podeseno kako treba. Probao sam i da deinstaliram postojecu verziju i zamenim starijom i opet isto! Ima li neko ikakvu ideju sta mu je????
probao sam...a inace je tools/options/audio settings/ ima tri reda od kojih je prvo Microphone volume gde ima slide bar za pojacavanje i mogucnost odabira uredjaja (windows default device, bt modem i Cmedia audio pci device).... koji god od tih da odaberem desava se isto a kod zvucnika sta god da odaberem (win default i CMI) imam zvuk noramalno!
Ortakinja je imala isti error, i njoj je Win Default bio selektovan pa je moralo da se prebaci na njenu zvucnu jer je tu bagovalo.
A u Control Panel-u, jer si probao da proveris onaj deo kod Recording, da je Mic selektovan, kao i u Advanced? Koliko ja znam, jer sam googlala za nju tada, taj error je usled toga sto ne vidi Skype mikrofon. Imas na Skype help celu onu njihovu proceduru za to, pa prodji kroz svaki korak mozda nesto nadjes.
bilo si u pravu a nije mi palo na pamet, kada imam zvuk i sve radi, da deinstaliram zvucnu i instaliram ponovo drajvere sto je na kraju resilo moj problem....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.