Razmisljam da li da uzmem rapid premium godinu dana... Zanima me... Koliko je ogranicenje skidanja? Koliko sam ja skapirao 5gb dnevno??? Jel tako ili neka druga fora???
Ne mislim uopste da uzimas account, sve je to dzabe :). Ide koliko ti mozes da izvuces, naravno u granici normale do 1MB/s, za megaupload nisam siguran, a koliko znam partis moze koliko hoces torrenti su (ide vecina full speedom). Sve zavisi sta skidas ?
Pozdrav!
:: :: :: :: e to mi je trebalo!!! Samo mi reci kakva je brzina??? Jel ide na full??? Da li se isplati uzimati ga?
ne... imam 4096/256... Pa koja je fora sa MU-om,sto mi ne izvlaci kako treba,izvlacio je do nedavno??? A koja je fora sa trakerima,objasnjenje molim vas???
Kod njih moras da nabacis ratio, dakle imas tamo odnos, ratio znaci odnos downloada i uploada, koliko skines moras da uploadujes. Inace tebi treba da vuce max celo vreme sa megauploada, osim nedeljom tada ne znam ni ja iz kog razloga sa megaupload/rapidshare/hotfile mnogo se sporo skida.
Pozdrav!
:: :: :: :: ne... imam 4096/256... Pa koja je fora sa MU-om,sto mi ne izvlaci kako treba,izvlacio je do nedavno??? A koja je fora sa trakerima,objasnjenje molim vas???
može, najomiljeniji program je utorrent, skineš, nema ništa posebno da se podešava
torent fajlove možeš da nalaziš na javnim trekerima, recimo http://btjunkie.org/ tu je brzina uglavnom slabija kad su aktuelne stvari u pitanju, mislim kad je baš taze
na privatnim trekerima je mnogo brže, ali ti proveravaju koliko skidaš a koliko uploaduješ.i taj brojač može da se prevari pomoću programčeta ratiomaster
I za privatne ti treba pozivnica, ratiomaster ne preporucujem jer sam 2 puta banovan zbog njega, bataljujes drugim ljudima account kada te banuju, tj. onome ko te pozove.
Pozdrav!
:: može, najomiljeniji program je utorrent, skineš, nema ništa posebno da se podešav :: :: torent fajlove možeš da nalaziš na javnim trekerima, recimo http://btjunkie.org/ tu je brzina uglavnom slabija kad su aktuelne stvari u pitanju, mislim kad je baš taz :: :: na privatnim trekerima je mnogo brže, ali ti proveravaju koliko skidaš a koliko uploaduješ.i taj brojač može da se prevari pomoću programčeta ratiomaste :: :: ::
Taj Rapid to je banda razbojnika koja ne zna sta bi radila... Svako malo menjaju politiku kad sam imao premium dnevni limit je bio 10gb a sad je koliko vidim 5, po meni je to bezobrazno pogotovu ako se zna da na MU to izvuces kao free user.
Jedini relativni problem je sto su najrasprostranjeniji linkovi za RS ali i pored daleko manje zastupljenosti ostalih ja vec duze vreme ne skidam nista sa RS uglavnom je to HF, NL ili MU.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.