Vidis valjda zagradu i objasnjenje..Znam sta je u pitanju ali mi je simpaticno njegovo lice,nacin izrazavanja i sam nastup..Neboj se,kod mene nema nista malicizono ja nisam kao neki..Uzivaj.
a i on sa njima,kako samo dopuste sebi da izgledaju `TAKO`...kao da je jeo super,celi svoj zivot,ma i moje svinje u dvoristu nemaju toliki proenat sala....
Daj covece imaj ljudskosti malo, klinac je bolestan. Procitaj info u snimku... __________________ Scourge of PCBerza
:: a i on sa njima,kako samo dopuste sebi da izgledaju `TAKO`...kao da je jeo super,celi svoj zivot,ma i moje svinje u dvoristu nemaju toliki proenat sala... :: :: ::
I ja sam budala kad sam i postovao temu.. A lepo sam napisao ispod u zagradi upravo da do toga nebi doslo.. Hebi ga,od sad cu da pazim sta kacim kad ljudi ne citaju uopste nikakav inffo.Ne krivim nikog ali na kraju dodje do pogresnog zakljucka!
Green,Green,Grass Of Home
:: Daj covece imaj ljudskosti malo, klinac je bolestan. Procitaj info u snimku.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: a i on sa njima,kako samo dopuste sebi da izgledaju `TAKO`...kao da je jeo super,celi svoj zivot,ma i moje svinje u dvoristu nemaju toliki proenat sala... :: :: :: :: :: ::
Taj sto ga je snimio i okacio na Youtube, ima verovatno neki problem, kao i ovaj bucko. Pa ga je postavio da sebi olaksa. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Paćenika na YT ima na pretek, glavno pitanje je zašto se ne briše ? Čemu takav video ?!
:: Taj sto ga je snimio i okacio na Youtube, ima verovatno neki problem, kao i ovaj bucko. Pa ga je postavio da sebi olaksa :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Bax ima ceo serial sa ovim decacicem.. Ja mislim da su ga roditelji i snimali i postovali na YT.. Klinac je sad u neku ruku popularan inace je inteligentan mali..
:: :: Paćenika na YT ima na pretek, glavno pitanje je zašto se ne briše ? Čemu takav video ? :: :: :: Taj sto ga je snimio i okacio na Youtube, ima verovatno neki problem, kao i ovaj bucko. Pa ga je postavio da sebi olaksa :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: :: :: :: :: ::
Tim pre, treba da su sretni zbog njega, uživaju u porodičnoj atmosferi i sve što uz to ide,.....zašto ceo svet to mora da gleda, a uvek će biti imbecila koji će sve da ismevaju, izvrgavaju ruglu itd...
:: Bax ima ceo serial sa ovim decacicem. :: Ja mislim da su ga roditelji i snimali i postovali na YT. :: Klinac je sad u neku ruku popularan inace je inteligentan mali. :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: Paćenika na YT ima na pretek, glavno pitanje je zašto se ne briše ? Čemu takav video ? :: :: :: :: :: Taj sto ga je snimio i okacio na Youtube, ima verovatno neki problem, kao i ovaj bucko. Pa ga je postavio da sebi olaksa :: :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: :: :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Taj deo oko ismejavanja nikad nece moci da se izbegne jer su ljudi na zalost uvek nastrojeni da pljuju i da se nad nekim drugim izivljavaju.. Ja mislim da su oni njemu tim putem pokusali da pomognu i da ga izgrade u jacu licnost be komplexa samim tim sto su ga javno exponirali verovatno su hteli da i drugima ostave poruku..
Evo ovo ti je isti taj klinac,sada vec malo stariji :
:: :: Tim pre, treba da su sretni zbog njega, uživaju u porodičnoj atmosferi i sve što uz to ide,.....zašto ceo svet to mora da gleda, a uvek će biti imbecila koji će sve da ismevaju, izvrgavaju ruglu itd.. :: :: :: Bax ima ceo serial sa ovim decacicem. :: :: Ja mislim da su ga roditelji i snimali i postovali na YT. :: :: Klinac je sad u neku ruku popularan inace je inteligentan mali. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Paćenika na YT ima na pretek, glavno pitanje je zašto se ne briše ? Čemu takav video ? :: :: :: :: :: :: :: Taj sto ga je snimio i okacio na Youtube, ima verovatno neki problem, kao i ovaj bucko. Pa ga je postavio da sebi olaksa :: :: :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: :: :: :: Asus P5QL-E :: :: :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: :: :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: :: :: :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
`chronic kidney disease`... bedak... stvarno bilo koji los komentar vezan za ovog klinca stvarno moze da govori o osobi samo jedno - da je mrtva iznutra... pritom ne mislim na tebe skar, pretpostavljam da nisi procitao info za video...
S`obzirom da klinac ima nesto oko 10-11 godina, za svoje godine prica poprilicno zrelo... __________________ Scourge of PCBerza
jeste Daum kolega,nesto me zezo net,pa sam samo preleteo preko snimka,se zgrozio moram priznati.... inace smatram Amere za debilnu naciju....
@bax slazem se sa tobom...ne treba svasta ni da se trpa na youtube
:: `chronic kidney disease`... bedak... stvarno bilo koji los komentar vezan za ovog klinca stvarno moze da govori o osobi samo jedno - da je mrtva iznutra... pritom ne mislim na tebe skar, pretpostavljam da nisi procitao info za video.. :: :: S`obzirom da klinac ima nesto oko 10-11 godina, za svoje godine prica poprilicno zrelo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Sto za debilnu naciju?Pa oni i jesu debilna i nepismena nacija.. Jesi gledao onaj klip kada idu redom i pitaju ljude da pokazu na karti drzave i da kazu koja je to drzava tj gde se nalazi..Strasno! Ma nije ni cudo,Kolumbo kada je otkrio Ameriku nju su prvo naselili oni domorodci koje je poveo sa onih ostrva zajedno sa bananama u paketu :)
:: jeste Daum kolega,nesto me zezo net,pa sam samo preleteo preko snimka,se zgrozio moram priznati... :: inace smatram Amere za debilnu naciju... :: :: @ba :: slazem se sa tobom...ne treba svasta ni da se trpa na youtub :: :: :: :: :: `chronic kidney disease`... bedak... stvarno bilo koji los komentar vezan za ovog klinca stvarno moze da govori o osobi samo jedno - da je mrtva iznutra... pritom ne mislim na tebe skar, pretpostavljam da nisi procitao info za video.. :: :: :: :: S`obzirom da klinac ima nesto oko 10-11 godina, za svoje godine prica poprilicno zrelo.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: Sto za debilnu naciju?Pa oni i jesu debilna i nepismena nacija. :: Jesi gledao onaj klip kada idu redom i pitaju ljude da pokazu na karti drzave i da kazu koja je to drzava tj gde se nalazi..Strasno :: Ma nije ni cudo,Kolumbo kada je otkrio Ameriku nju su prvo naselili oni domorodci koje je poveo sa onih ostrva zajedno sa bananama u paketu : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: jeste Daum kolega,nesto me zezo net,pa sam samo preleteo preko snimka,se zgrozio moram priznati... :: :: inace smatram Amere za debilnu naciju... :: :: :: :: @ba :: :: slazem se sa tobom...ne treba svasta ni da se trpa na youtub :: :: :: :: :: :: :: :: :: `chronic kidney disease`... bedak... stvarno bilo koji los komentar vezan za ovog klinca stvarno moze da govori o osobi samo jedno - da je mrtva iznutra... pritom ne mislim na tebe skar, pretpostavljam da nisi procitao info za video.. :: :: :: :: :: :: S`obzirom da klinac ima nesto oko 10-11 godina, za svoje godine prica poprilicno zrelo.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.