To neće da može, prvo web interfejs modema je zaključan, a čak i da uspeš da uradiš reconnect dobićeš 90% istu IP adresu od kablovskog provajdera. To može da se zabiđe vađenjem kartice, menjanjem MAC adrese, ali to nije vredno maltretiranja.
Drugim rečima, ti možeš da koristiš JD kao klasičan download manager...i to je to. Da zvekneš fajlove u listu, i na spavanje recimo. On će između svakoj fajla čekati koliko je potrebno i nastaviti da skida, ali reconnect neće raditi. Znači umesto da blejiš i čekaš da prođe vreme, ako juriš neki DL, to radi JD za tebe.
:: Drugim recima ne mogu nikako da koristim j downloader :: :: :: ::
@ bax 2003 Nece ni to. Znaci stavio sam igru avp ovaj rip od 3.7 gb sto je izasao i skinuo je 200 mb prvi fajl i nece da nastavi uopste dalje.............
Možda ako pokušava da radi reconnect....isključi reconnect gore na toolbaru i obavezno ga pusti da radi update.
:: :: :: @ bax 200 :: Nece ni to. Znaci stavio sam igru avp ovaj rip od 3.7 gb sto je izasao i skinuo je 200 mb prvi fajl i nece da nastavi uopste dalje............ ::
Ne brini za to. I meni se to isto desava. Skine prvi fajl ujutru i ponekad ceka do uvece za ostale, i onda preko noci omlati sve ostale. A uradi kao sto ti je bax rekao, obavezno skini update. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: :: @ bax 200 :: Nece ni to. Znaci stavio sam igru avp ovaj rip od 3.7 gb sto je izasao i skinuo je 200 mb prvi fajl i nece da nastavi uopste dalje............ ::
Jdownloader+Megaupload linkovi,meni preko sbb-a pici uvek u full-u.update,naravno,ali ostalo nista nisam dirao od podesavanja.I da ,najvaznije,vreme izmedju dva linka je 45 s,a da li on radi reconect ili ne,boli me uvo,nisam proveravao.Preskace i onaj davez captcha,ili kako se vec pise.Ja zadovoljan i preporucujem ga uvek.Uzdravlje.
Napisao sam ti kombinaciju koja daje najbolje rezultate,samo treba da se potrudis i da nadjes Megaupload linkove,a njih uvek ima.Svi ostali DAVE,zato ne gubi vreme sa njima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.