Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Pamcenje sifri
STRANA 1 OD 1
RavenG Pamcenje sifri 17.02.2010. 19:39 T24633

status: user
broj poruka: 148
Pre nekog vremena, ne znam tacno kada i zbog cega, prestale su da mi se pojavljuju sifre i istorija pretrage u onim poljima kada napisem pocetno slovo.
Ako me ne razumete, npr. kada ukucam prvo slovo korisnickog imena u nekom forumu on mi sam ne izbaci celo ime, ili kada ne nekom forumu udjem na pretragu ne izbacuje mi onaj padajuci meni sa istorijom pretrage (ono sto sam do sada trazio). Dobar primer je i na fejsu kada treba da se ulogujem trbalo je ranije da ukucam samo prvo slovo mog mejla i on izbaci ceo mejl, ali sada to nece da radi.
Imam mozilu 3.6 sa par nekih add-ona.
Da li je to neka gamad ili nesto drugo?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen re 17.02.2010. 19:47 #189884

broj poruka: 2836
Mozda se uradio nesto, pa su se sifre izbrisale. Uradi prvo Clear private data i stikliraj Saved Password.... e onda ukucaj na face nalog, pa pogledaj da li izbacuje to gore polje.

RavenG Nisam siguran 17.02.2010. 20:01 #189887

da znam gde se to radi u mozili. Obrisao sam recent history celokupno ali se nista nije promenilo. U opcijama stoji da treba da pamti sifre i trako to.

Plamen re 17.02.2010. 20:09 #189889

broj poruka: 2836
Udji u mozillu i pretisni CTRL+shift+delete i oznaci onda sva polja i samo idesh clear, ta opcija clear data nalazi se u tools.

tortojed Obrisao si history i `privacy` stavke. Sve ce to opet biti zapamceno 17.02.2010. 20:11 #189891

broj poruka: 10997
dok ponovo ne obrises (rucno ili automatski, na primer pomocu CC cleaner-a ili TuneUp-a). Dakle, zapamtice sifre i pamtiti ih sve dok ne budu `nasilno` obrisane. Inace, na Majorgeeks-u sam pre neki dan video neki free password manager (ne secam se tacnog naziva programa). Program pamti i ujedno kriptuje (dozvoljava otvaranje dokumenta samo uz ukucanu sifru, koju valja zapamtiti!) sve sifre koje imas na PC-ju.

RavenG re:re 17.02.2010. 20:33 #189898

To sam i obrisao sa ctrl+shift+delete ali nista se nije promenilo.
Nisam nista dirao do sada a ovo mi se desava duze od mesec dana.
Ne pamti tu istoriju uopste.
Ne koristim progarme kao sto su CC ili Tune up
Ruff re 17.02.2010. 21:45 #189919

broj poruka: 829
mozda ovo pomogne...
pamti sifre a u stanju je i sam da popunjava formulare kada se registrujes na neki novi sajt.:)) vrlo koristan addon.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4865

Nikolas
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs