Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Facebook - block mail
STRANA 1 OD 1
Plamen Facebook - block mail 07.02.2010. 15:06 T24330

status: user
broj poruka: 2836
Ovako. Da li postiji mogucnost da npr korisniku (taj i taj mail) onemogucim pristup facebooku (browser: Mozilla i Internet explorer) preko mog racunara? Npr da ukucam u nekom programu moju IP adresu ili u browseru da ukucam taj mail profila i da on ne moze da udje na facebook na mom racunaru?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 07.02.2010. 15:12 #187113

broj poruka: 12794
Mozes na primer ovako. Skines jedan od Adblock programa za chrome ili Firefox, i jednostavno stavis u filter sve glavne slike sajta. U slucaju Chrome-a, ceo sajt ce da bude beo bez ikakvih funkcija, a u slucaju firefoxa nesto slicno...
U chrome-u sam slucajno dodao PCberzu kad sam hteo reklame da blokiram i svaki put kad kliknem link, samo mi izbaci belu stranu bez icega :)

Plamen re 07.02.2010. 15:17 #187121

Nisam te bash najbolje razumeo, stavi sve slike sajta? Ali ja ne zelim da blokiram facebook, tj hocu da mogu ja da pristupim, ali npr da neko drugi ne moze, mene to interesuje? Mogu ja preko mozille da idem facebook block, ali nije to to.

Daum ... 07.02.2010. 15:22 #187124

broj poruka: 12794
E onda ne znam. Ovako je dovoljno da na primer pozadinske slike stavis u filter, na to sam mislio. Plavu pozadinu u fiter i cao sajt...

Ovako mozes i ti da funcionises. U firefoxu ili chrome-u samo disable-ujes taj addon kad hoces da pristupis sajtu i sve radi normalno. Cak mozes da se izvlacis na foru `pokvaren mi nesto sistem`...

Proces paljenja i gasenja ti traje jednu sekundu...

imarkovic > plamen 07.02.2010. 15:34 #187132

broj poruka: 18996
ajde probaj nesto ovako, nikad nisam eksperimentisao, ali sigurno moze da se blokira recimo link ulaska te osobe sa njegovim usr-om i pass-om....Recimo, on ukuca kod tebe na browseru usr&pass na fejsu, chrome to zapamti, jel tako, samo trebas da ukucas pocetno slovo i izbaci ti, samo ti ne izbaci sifru (recimo da nije stiklirao opciju), a ti kasnije pogledas u options-personal stuff-show user passwords, pogledas za fejs, naravno, mora da ti bude u listi fejs, to sada podesi ako nije vec, znaci samo ga izbacis iz `exceptions` liste, skontaces...kad to zavrsis, probas sam da se ulogujes kao on i kada se ulogujes, probaj TAJ link da ZABRANIS, imas onaj host file u windows\system32\etc, za tu foru verovatno znas, pa probaj tu da ubacis link, ako to ne uspe, siguran sam da ima neki software koji blokira linkove, a taj link mislim da je uvek isti, tj. ne menja se.

Plamen re 07.02.2010. 15:39 #187133

Ja znam i user name i password za taj nalog. Ali svaki link prilok ulaska je isti https://www.facebook.com/home.php, tako da cu time i moj facebook iskljuciti. Meni ne treba program koji ce da blokira link, zato sto time onemogucujem bilo kome pristup, nego mi treba samo za jedan mail, a svi ostali da rade.

Plamen re 07.02.2010. 15:52 #187138

Kad smo vec kod ovoga, da li neko zna kako da vratim stari izgleda facebook-a, pre neki dan mi se promenio, kod nekih drugara je stari izgled a kod nekih nov???

imarkovic da , u pravu si 07.02.2010. 15:52 #187139

broj poruka: 18996
a sto ne blokiras samo u drugom browser-u, a ostavis oslobodjeno u onom koji ti koristis, jer mislim da preko mail adrese je jednostavno neizvodljivo, jer ne funkcionise bas tako..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs