Yo ppl....zna li neko ima li koji dokumentarac slican zeitgeist addendum 1,2 ili digitalni andjeo 1,2 ima li jos sta sa tom radnjom ili sl... anyway 10x
nisam ticbra pogledacu, a ti ako nisi i ostali gledali zeitgeist addendum high recomanded da pogledate, (osim onih koje ama bas nista na svetu ne interesuje)
tnx m8 stvarno mi je ovako nesto trebalo ljudi, inace i ako u digitalnom andjelu ima preterivanja i nekog nametanja zeitgeist je posebna story, e a ovo super size me cuo sam moram gledati nisam ni znao da se ovako zove jbg covek pozeleni od mesec dana koriscenja americke hrane, ma nista bez pecenog brava, prsute, kajmaka, i babinog pecenog ljeba :)
ako volis te zavere ima ih dosta ZERO Investigation 911 imas i prevod za njega Loose Change,Loose Change 2nd edition 9-11 Mysteries,digitalni andjeo(to su nasi ljudi pravili)
:: A gde ima Digitalni Andjeo 2?Imas neki link da skinem DVD Rip :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
ticbra nisam ni ja znao za ovaj treci deo drugi je dobar kao i prvi, ali kao sto sam rekao gore ako nisi gledao Zeitgeist Addendum obavezno gledaj a posebno Zeitgeist Addendum final edition, zanimljivo je to kako ameri pricaju sami o sebi istinu..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.