Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
ne,sad ozbiljno....
STRANA 1 OD 1
Milan24 ne,sad ozbiljno.... 30.01.2010. 02:00 T24141

status: user
broj poruka: 95

jel ovaj googlov browser chrome neka zajebancija?extra brz i hocu da mi bude default browser ali ljudi ja ne mogu promenim home page niti da nadjem neki imported bookmark iz mozille...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > milan 30.01.2010. 02:28 #185031

broj poruka: 18996
nije zaebancija, browser je izvanredan, sto se tice bookmark-ova, ja nisam ni pokusao da importujem sa mozile, za to imas opciju `bookmark manager`, gde je onak kljucic, pa tu ides na import bookmarks, pa probaj da ubacis prethodno sejvovane od mozile...ja sam to rucno ukucao u google-u, pa sam eksportovao da ne bi bilo nekih problema..

A za home page, ides na kljucic - OPTIONS, stavka BASICS, ides na HOME PAGE, tamo gde pise `open home page`, otkucas https://www.google.com, takodje i dole, gde je `default search` stavis Google.
`Default Browser` opciju imas odmah dole i imas `Make Google Chrome my default browser`, ako zelis da ti on bude default.

Milan24 .. 30.01.2010. 15:03 #185164

broj poruka: 95

zasto jednostavno kad moze komplikovano,u svakom slucaju hvala,promenio sam home page ali idalje je malo zeznuto u vezi sa bookmarkovima.i recimo sad mi je google home page tj start page kad pritisnem kucicu otvara mi http://www.daemon-search.com/startpage da poludi covek.... mozila mi koci bila je ok do skoro previse adonova i da ne mlatim vise bilo je tema pun K u vezi toga.hvala jos jednom.
imarkovic >> milan 30.01.2010. 15:16 #185171

broj poruka: 18996
pa matori, sigurno si instalirao daemon i stavio default home page kao daemon, moras da ponovo podesis home page tamo gde sam ti rekao i bice sve ok.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs