* Fixed a bug with v196.21 that prohibited GPU overclocking. * Adds SLI and multi-GPU support for many top new gaming titles including Avatar Demo, Battlefield: Bad Company 2, City Bus Simulator, Dirt 2, Ferrari Virtual Race, GREED: Black Border, Mass Effect 2, Mortal Online, Ninja Blade, Operation Flashpoint: Dragon Rising Demo, Planet 51, RUSE, Serious Sam HD, and Wings of Prey. * Upgrades PhysX System Software to version 9.09.1112. * Includes numerous bug fixes. Refer to the release notes on the documentation tab for information about the key bug fixes in this release.
Probao sam mnoge (ne sve) 19x.xx drivere i na kraju shvatio da su loshe odradjeni i vratio se na poslednji WHQL iz 18x.xx serije. To je o WHQL a beta drivere mislim da treba izbegavati u shirokom luku.
Da, nazad u stare pobede (Aleksandar Baljak). Problem je, medjutim, u tome sto ces u nekim novijim igrama imati artefakte, izostavljene teksture... Meni WHQL 196.21 radi perfektno (xp_32bit i W7_64bit, 9800GT/512MB). A apsolutno najvise fps (prosecno) imao sam sa 190.15 beta (od svih 19x.xx do sada). Mereno u COD4 i Crysis-u (XP).
:: Probao sam mnoge (ne sve) 19x.xx drivere i na kraju shvatio da su loshe odradjeni i vratio se na poslednji WHQL iz 18x.xx serije :: To je o WHQL a beta drivere mislim da treba izbegavati u shirokom luku.
Prelazim na ATI a sa ovom nvidiom jedva mogu i Super Maria da teram :)
:: Da, nazad u stare pobede (Aleksandar Baljak). Problem je, medjutim, u tome sto ces u nekim novijim igrama imati artefakte, izostavljene teksture... :: Meni WHQL 196.21 radi perfektno (xp_32bit i W7_64bit, 9800GT/512MB). A apsolutno najvise fps (prosecno) imao sam sa 190.15 beta (od svih 19x.xx do sada). Mereno u COD4 i Crysis-u (XP) :: :: :: Probao sam mnoge (ne sve) 19x.xx drivere i na kraju shvatio da su loshe odradjeni i vratio se na poslednji WHQL iz 18x.xx serije :: :: To je o WHQL a beta drivere mislim da treba izbegavati u shirokom luku.
196.21 je skroz ok driver..Poslednji iz serije 19x.xx je bio 191.07 koji je bas extra..Ostali unazad takodje..Ali primetio sam da nisu bas stabilni za Win 7 koliko za XP.Umeju da zabaguju malo pogotovu ako OC-ujes kartu.. Inace i sa ovim 196.21 sam uspeo da OC-ujem kartu..Sad radi za sve pare :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.