dakle treba mi neki program za gledanje tv-a imam gigabyte U7200 usb stick kao.. znachi vatam samo digitalni signal i radi ko zmaj nego me smara ovaj program koji sad imam (PowerCinema)..pre sam koristio neki drugi koji sada otju ali nemam blage kako se zove..mozhe neki predlog ? pozdrav!
Jedan od najboljih je ChrisTV sa prethodno instalisanim deinterlace filterom.Gledaj da nadjes 5.15 verziju,odlicno radi lekic za nju.Ako imas problema mogu ti poslati tu verziju sa lekicem koji provereno radi+gratis dobijes i deinterlace filter.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: dakle treba mi neki program za gledanje tv-a imam gigabyte U7200 usb stick kao.. znachi vatam samo digitalni signal i radi ko zmaj nego me smara ovaj program koji sad imam (PowerCinema)..pre sam koristio neki drugi koji sada otju ali nemam blage kako se zove..mozhe neki predlog :: pozdrav ::
:: Jedan od najboljih je ChrisTV sa prethodno instalisanim deinterlace filterom.Gledaj da nadjes 5.15 verziju,odlicno radi lekic za nju.Ako imas problema mogu ti poslati tu verziju sa lekicem koji provereno radi+gratis dobijes i deinterlace filter :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: dakle treba mi neki program za gledanje tv-a imam gigabyte U7200 usb stick kao.. znachi vatam samo digitalni signal i radi ko zmaj nego me smara ovaj program koji sad imam (PowerCinema)..pre sam koristio neki drugi koji sada otju ali nemam blage kako se zove..mozhe neki predlog :: :: pozdrav :: ::
Pa ajde ako ti nije problem da se ja ne ganjam sada sa tim deinterlaceovima i sl jer nemam pojma shta je to .. :) petarpeic@yahoo.com zahvaljujem !
da mi posaljes na mail !!! Hvala Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Inace ublazuje `nazubljenost` slike pri brzim pokretima.
:: da mi posaljes na mail !! :: Hval :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: ::
neshto se shali ovaj program samnom sve mi se chini.. instalirao deinterlace filter prvo, zatim setup, zalechio ga i kad ga pokrenem zbori ovako: there is no capture device installed on ur PC.. please run ChrisTV configuration Wizard.. i meni kazhe na samom startapu da je ovo 5.10 vers. kolko se ja kontam a ne kontam se uopshte.. ovo ima neke veze sa izlazom na monitor ili ? koji hardware koristish za uzhivanje u tv programu ?
edit: i obavezno me muteuje svaki put kad pokrenem prog :x
Hm,jedino mi pada na pamet da ti ne podrzava karticu.Jel moze da je prepozana wizard?Sto se tice auto mutiranja wave kanala pri startu,zadaj mu u image&sound setings-u,recimo cd in,ili neki drugi kanal. Lekic je od 5.10 verzije i zato ti prijavljuje tu verziju.Vidi u helpu listu podrzanih kartica.
@prsic: deinterlance ne sluzi skremblovanje kanala,vec za menjanje metode skan linija i dupliranja frejmova kako bi se izbegao efekat `nazubljene` slike.
Ma nisam jos nista uradio.Nabavio sam blider od nekog telefunkena i nakacio,ali isti djavo.Kada mu ga resim da ga za inat napravim kontaktiracu te da ga zajedno pretupamo.Pozdrav!
:: neshto se shali ovaj program samnom sve mi se chini. :: instalirao deinterlace filter prvo, zatim setup, zalechio ga i kad ga pokrenem zbori ovako: there is no capture device installed on ur PC.. please run ChrisTV configuration Wizard.. :: i meni kazhe na samom startapu da je ovo 5.10 vers. :: kolko se ja kontam a ne kontam se uopshte.. ovo ima neke veze sa izlazom na monitor ili ? koji hardware koristish za uzhivanje u tv programu :: :: edit :: i obavezno me muteuje svaki put kad pokrenem prog : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.