sad ga instaliZIrah sto bi neki rekli i bas je doooooooobar, ima addova koliko vi dusa ishte, jedina stvar koja me malko nervira sto i dalje nema podesavanje da brishe cash po izlasku iz programa ili ja nisam nasao inace RAZBIJA! Cak se dobija chrome uz AVAST!5
:: Ne, ne radi na W7... sigurno... Dobro nisi pitao jel radi na W98.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Thanks. :: :: :: :: Frames per second Gameplay :: :: http://img29.imageshack.us/img29/7533/framepersecond.png :: :: :: :: Green,Green Grass Of Home :: :: :: ::
Hvala, takodje trica radi bez problema sa temom promenjenom :D :). Okruzenje mu je krajnje zanimljivo i sve vise ljudi ga i kod nas i u svetu koristi :).
vidim da Chrome pocinje da uzdize svoj rejting, dosta njih odusevljava svojom brzinom i funkcionalnoscu, zato sto je VRH. inace, instalirao sam prethodne verzije, ali v.4xxx, i radile su na svim W7-cama, ja licno sam po nekad imao problem, sa verzijama pre ove, po neki put pukne FLASH, pa refresh-ujem, na ovoj verziji nisam primetio...ostalo mi sve radi besprekorno, cak imam otvorenih 20 tabova, vec nedelju dana, ne puca nista, sve je stable..
Kada bi implementirali nesto revolucionarno u browser, recimo nesto u vezi sa youtube posto je youtube google kupio, mogli bi pravi bum da naprave. A stabilnost je 100%, e sad po brzini ne treba gledati browser jer jbg kad imas net svejedno ti je da li ce ga otvoriti za 0.1 ili za 0.11 sekunde. Meni na 5 godina starom kompu je browser Chrome jer je lagan i treba mu oko 10 sekundi da se pokrene dok Mozzili pri prvom ukljucivanju treba oko 30 sekundi.
Pozdrav!
:: vidim da Chrome pocinje da se podize, dosta njih odusevljava svojom brzinom i funkcionalnoscu, zato sto je VRH :: inace, instalirao sam prethodne verzije, ali v.4xxx, i radile su na svim W7-cama, ja licno sam po nekad imao problem, sa verzijama pre ove, po neki put pukne FLASH, pa refresh-ujem, na ovoj verziji nisam primetio...ostalo mi sve radi besprekorno, cak imam otvorenih 20 tabova, vec nedelju dana, ne puca nista, sve je stable. :: :: ::
pa pazi, nije stvar samo u brzini ucitavanja, slazem se s tim, nego i u efikasnosti, a Google ga ima, a i brzinu, koliko sam ja primetio, Chrome mi dosta `olaksanije` otvara, ne samo stranice, vec slike, video zapise, itd., mnogo opustenije nego recimo firefox, i ne samo to, vec mi je nekako za nijansu opustenije i surfovanje po netu, ne znam za druge, ali ja to primecujem i samo sam stavio tacku na izbor browser-a kad je FF poceo da zeza, probao sam sve ostale najzahvalnije, jer surfujem jako puno i bitan mi je adekvatan browser, a to je upravo ovaj (Chrome).
change log: # All * Form autofill enabled by default for new profiles. (Issue: 37466) # Windows * [r40376, r40570, r40955, r41171] Crash Fixes (Issues: 36280, 31723, 37674, 37698)
Change log: * [r42843] Fixed a bug with incognito extensions like RSS Subscription. (Issue: 39351) * [r42400] Will no longer automatically offer to translate in incognito mode. (Issue: 38107) * [r42981] Fix file upload code to not hang the HTTP session when the file is unreadable. (Issue: 30850)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.