Je l` to samo kod mene ili se speedtest.net baguje? Kad ga hostuje Verat brzina je normalna a kad ga hostuje SBB dobijem prvu sliku. Primetio sam i da se to Verat/Sbb smenjuju po par puta dnevno. Surf nije poremecen, sve radi kako treba. Kada merim brzinu preko ostalih (stranih) servera dobijam maksimum, slika 2. Imam i rezultate sa pingtest.net, slika 3 - 0 loss. Evo sad sam bas skidam nVidia drajver, ide maksimum 120-130kB/sec, dok se jDownloader i Megaupload ponekad vode prema prvoj slici a nekad rade normalno. Meni tu nista nije jasno.
Meni taj speedtest vise i ne treba.Toliko sam se navikao na ovaj moj paket da mogu prilikom surfanja pogoditi brzinu godovo u kilobajt,a za ping da i ne pricam.
:: Meni taj speedtest vise i ne treba.Toliko sam se navikao na ovaj moj paket da mogu prilikom surfanja pogoditi brzinu godovo u kilobajt,a za ping da i ne pricam :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Uz malo konsultovanje sa Milanom i gospodinom Trgovcevicem Pong pogadjam u miliPong,kao i frkvenciju memorije i cpu-a.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: A mozes li Pong da pogodis :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Meni taj speedtest vise i ne treba.Toliko sam se navikao na ovaj moj paket da mogu prilikom surfanja pogoditi brzinu godovo u kilobajt,a za ping da i ne pricam :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Mislim da bi bilo bolje da se konsultujes sa Kleopatrom,nekako je ona najpouzdanija :)
The Way It`s Meant To Be Played
:: Uz malo konsultovanje sa Milanom i gospodinom Trgovcevicem Pong pogadjam u miliPong,kao i frkvenciju memorije i cpu-a :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: A mozes li Pong da pogodis :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Meni taj speedtest vise i ne treba.Toliko sam se navikao na ovaj moj paket da mogu prilikom surfanja pogoditi brzinu godovo u kilobajt,a za ping da i ne pricam :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.