Valjda Intelov :) (onaj iz koji se kupi Lenovo laptop za 10K), uzeo ga na firmu samo zbog laptopa i ukapirao da mu uopste ne treba... I sada bi ga dao za godisnju pretplatu, ali naravno bez PDVa... pa ako te zanima, da to bude nesto jeftinije... 15,6572% :)
Pre par dana sam bas instalirao Telenorov net na komp kod jedne drugarice i mogu ti reci da sljaka onako... Nekad dobro, nekad lose... Uglavnom kazu da je bolji od MTS-ovog, mada taj nisam imao prilike da probam... Pise da je brzina 3.5MB/s ali download nije isao preko 78KB/s! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
za 200 kinti.Dobijes 200 dindzi kredita i 66MB za prenos podataka.Brzina je 8kb/s,a ako ti treba samo browsing i mail(bez download-a vecih fajlova)onda je najeftinije i najlakse resenje. (samo predlog).
Pozdrav na chuku.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
I ja sam cuo da je Intel bolji :) Imao sam postpaid Telenor jedno 3-4 meseca i sljakao mi je super. Uvek je hvatao WCDMA, a cesto i HSDPA, samo jednom nedeljno mozda uhvati EDGE i to na 5-10min. Doduse, bio je ogranicen na 512kb/s ali to je valjda jer nisam bio vezan ugovorom ili nesto drugo(to mi nisu rekli nego sam video da download ne prelazi 65kB/s :). Paket Ista cena je u pitanju. e, sad...ja sam na drugom spratu, a komsija sa prizemlja se zali da mu ne radi dobro, kaze da je gore nego dial-up :) eto, pitanje je kakav je signal na toj CUCI gde si :)
Nego, skupa je to zaebancija, seku prst po megabajtu kad prekoracis :)
Samo kada idem na Taru. A to ce sada biti cesce posto sam se zaljubio u Taru. Isao sam ranije kao klinac na skijanje sa skolim i dugio nisam dolazio, i evo me opet nakon duzeg vremena:). Trenutno sam u Hotelu Omorika a sutra idem do Mitrovca pa na Prdov Krst gde mi je baza. A gde da kupim tak NET kada odem U B.B kako se zove ulica ?
I leti je super, ceo kraj. Ko to vidi, odmah mu je jasno da na Zlatibor, pored takve Tare, idu seljačine i neuka stoka. (To ako se Zltaiborom oduševe, ne ako dođu, onjuše i odu kao da su ugazili u kaku najboljeg našeg prijatelja). i, šta, intel je treći operater? Sunce mu žarko.... samo da ne dođe VIA, kakve sam qurate sreće, moja će firma odmah njih da kupi... u doživotnim paketima.... zagrobni razgovori 0 dinara posle ponoći i na blagdane.... sms sa kućnim ljubimcem u 50% cene... great. Lep provod. I, jebo te net u prirodi! Osim ako nisi hteo da se uključiš u raspravu na mom topic-u Intel vs. AMD, e, ako je to, full respect brotha!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.