Da li je moguce da oglasi mogu bekonacno da se izmenjuju pri cemu se oglasi ne bi obnavljali i time se nista ne uskracuje ni gui a mnogima to moze da pomogne
Ogranicenost na 3 oglasa je ok
Da li je moguce da se odradi to da oglasi mogu da se azuriraju i obnavljaju na svakih 8 sati to jest tri puta u toku dana,ja mislim da je ovo takodje ok
Jedan predlog i od mene.Stavite da se oglasi automatski obrisu posle 3 dana,tj. ako autor oglasa ne obnovi oglas u roku od 3 dana,on bi se sam obrisao.Ovako se bezveze pune oglasi.
Mogli biste da pocnete da malo poradite na forumu.
Samo tetki da odnese lek.....malo šale nije na odmet.
:: Sutra u ponedeljak :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Mogli biste da pocnete da malo poradite na forumu :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Samo tetki da odnese lek.....malo šale nije na odmet :: :: :: Sutra u ponedeljak :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: Mogli biste da pocnete da malo poradite na forumu :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Nekako mi je promaklo da ti odgovorim ali evo sa malim zakašnjenjem
:: Imam nekoliko predlog :: :: Da li je moguce da oglasi mogu bekonacno da se izmenjuju pri cemu se oglasi ne bi obnavljali i time se nista ne uskracuje ni gui a mnogima to moze da pomogn ::
Oglasi se mogu beskonačno menjati jedino je postavljeno ograničenje u broju promena u toku dana. Ako bi uklonili ovo ograničenje došli bi do situacije da se ponovo `obnavljaju oglasi` tako što se obriše pa postavi novi i opet je na vrhu i tako bi opet jedni te isti oglasi na prvih nn strana bili isti.
:: Ogranicenost na 3 oglasa je o
Slažem se s tobom
:: :: Da li je moguce da se odradi to da oglasi mogu da se azuriraju i obnavljaju na svakih 8 sati to jest tri puta u toku dana,ja mislim da je ovo takodje o ::
Može da se postavi ali mislim da nema potrebe da komplikujemo i da dodatno opterećujemo bazu sa proverom za svaki oglas. Npr. imam procesor, unesem oglas sa cenom, pre memorisanja proverim da li je sve dobro, memorišem. Ne vidim potrebu da menjam oglas ali ako se ukaže potreba, možeš to da uradiš jer u toku dana možeš da napraviš tri promene.
Meni je sve ok pa cak i da bude 3 oglasa ograniceno a ne 5 ko pre ali da nemam frke kad postavim drugi oglas da mi pise da imam vise od 3 vec sam pomenuo zato sam i pravio novi log bzvz nije meni tesko ali glupo je.......
Covece pa ti javno kazes da si ovde samo zbog oglasa te da samo zato imas dva (ili vise) naloga.
@Miso Moj predlog je da se medju oglasima dozvoli samo jedan oglas a oni koji zele da imaju vise neka plate simbolicnu clanarinu recimo 300-500 kinti pa neka postavljaju koliko im volja. Ako zive od ovoga onda im to nije nikakav izdatak a taj novac bi mogao da koristi za neke druge stvari u vezi poboljsanja samog sajta.
meni npr nije problem tih 300,400din da platim ali ce smanjiti samim tim i korisnike ovog sajta mislim ako je do sad bilo ovako neka tako i ostane da nebi preterivali za izmenom..... a, i necice ljudi neki drugi sajt za oglase i postavljace tamo i taj ce se probiti a ovaj ostati za pojedince....
:: @misa :: kako mogu da sakrijem email necu da mi salju ponude na mail, zato sto retko otvaram postu..... ::
Nisam siguran da sam te shvatio. Tvoj email ne vide ostali posetioci ali naravno preko naše forme mogu da ti pošalju mail. Ne znam da li si mislio da zabranimo da ti se uopšte obrate preko mail-a bez obzira što ti ne šalju direktno mail. Ako je to slučaj, to nećemo da menjamo ali naravno, ti možeš da otvoriš jednu email adresu koju nećeš da koristiš na yahoo ili google i da lepo postaviš automatski odgovor sa porukom da te pozovu na taj i taj broj i gotovo.
Pa nece smanjiti... Vidim nije ti problem 300-400 kinti ali ce(s) ipak potraziti neki drugi sajt za oglase... hmmm Ima samo dva sajta gde mozes da nadjes cena novog i polovnog a to su klupica i ovaj sajt, svi ostali su zestoki krsh.
Malo precenjujes situaciju da ljudi ovde dolaze samo zgob oglasa.
Zbog sveg sranja sa oglasima koji se desavaju ovde oglase ni ne gledam nego samo i isljucivo na benchu, i tamo izbegavam da pogledam i jedan oglas tipova kao sto su tarmiricmi, vlada-o, nikola-s, profesionalni preprodavci i uz to vrlo aktuelni na ovdasnjim oglasima.
Generalno meni je daleko prhvatljivije da kupim ili prodam nesto polovno sa meni slicnim nego preko posrednika tj prevrtaca kanti koji ovde traze svoja prava a pri svemu tome razmisljaju iskljucivo o materijalnoj koristi. Toga na Benchu ima daleko manje nego ovde i zato sam skoro prestao da gledam ovdasnje oglase.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: meni npr nije problem tih 300,400din da platim ali ce smanjiti samim tim i korisnike ovog sajta mislim ako je do sad bilo ovako neka tako i ostane da nebi preterivali za izmenom.... :: a, i necice ljudi neki drugi sajt za oglase i postavljace tamo i taj ce se probiti a ovaj ostati za pojedince... :: :: Intel Core2Quad Q9400 @3.2GH :: ASUS P5Q DELUX :: Kingston 2X 2GB DDR2 1033MHz Hiper :: ATI Sapphire HD4890 1GB GDDR5 256BI :: WD 1TB :: 2x Optiarc DVD-R :: Thermaltake Soprano D :: LC Power 750W LC875 :: BENQ E2200HD :: ::
necu potraziti drugi sajt ipak ja na ovoj pc berzi znam dosta ljudi i celu stvar kako funkcionise.... al nisam te najbolje razumeo sta si hteo da kazes....
necu potraziti drugi sajt ipak ja na ovoj pc berzi znam dosta ljudi i celu stvar kako funkcionise.... al nisam te najbolje razumeo sta si hteo da kazes....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.