Imam instaliran najjnoviji MSN na W7-ici Ultmate 32-bit.Problem je sledeci.Kad se konektujem sa prijateljem preko opcije `Video` sve ok prodje postupak konekotovanja,ok je slika,ali problem je sto ne mogu da pojacam svoj microphone.Klizac je skroz `zacementiran`.Dok,microphone od svog prijatelja mogu bez problema da pojacavam-smanjujem.U cemu je problem?Molio bih vas da mi neko pomongne.
*NAPOMENA*
Na mom proslom Dell Latitude D600 laptopu sve je radilo besprekorno,ali sa nekom starijom verzijom MSN-a.Tad sam koristio kameru i microphone.Na novom Acer Aspire 5732-ZG laptopu je instaliran najjnovija verzija MSN-a.Da napomenem da laptop ima svoju kameru,a microphone i dalje koristim onaj stari kojeg sam korsitio na Dell Latitude D600.
Hehe,turio sam ga u rupu gde i treba.U rupu za microphone.Prijatelj me cuje,ali jako slabo,jer je klizac u MSN-u za pojacavanje-smanivanje glasnoce podesen na minimum i nema sanse da mrdne kad mu dam opciju.Sve sam proverio u opcijama za zvuk,sve je dobro namesteno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: A sa oprostenjem, gde si turio mikrofon, u koju rupu? I da li si ga prvo podesio u programu za konfigurisanje zvucne karte :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
stim što su meni oba klizača za mik podešena na malo iznad mute i uokvirena. Nekim kvadratićem. To se desilo pošto sam prešao na verziju 9. Dakle ne gine reinstall istog. support normality
Upravo sam ovo probao na Win7 32-bit i radi. Verzija 8.5 radi kao da je najnoviji WLM 2009. Hvala Baxter. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Evo svima koji koriste verziju 8.5 a nece da prelaze na bagovitu verziju 9 :: :: :: http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/27/download-and-use-older-version-of-windows-live-messenger-or-msn-messenger :: :: :: a ima jednostnavniji nacin u compatibility mode staviti windows 2000... :: :: eseses kad cemo taj CS? :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.