pa ne bih bas reko jer to sam i ja pomislio a onda je dosla provera 3 fila smo pustili u isto vreme da se skidaju sa torenta jedan je isao brzinom od 400kbps a druga dva po 300kbps i otisli na youtube i ne koci
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Jos samo da nema SBB-ovih `radova na cvoristima` svaka 2 dana kad iseku net ili ga spuste na 5kb/s pa ajde i da predjem... __________________ Scourge of PCBerza
ja ne znam sta ce to biti, sumnjam.... Inace sjajno radi SBB, nikakvih problema, 8Mb/s paket skida oko 1000kB/s... Sad ce 2 meseca od kako su povecali, ja bih sigurno presao sa ADSL-a na SBB dosad...
Presao bih ja odavno na SBB ali treba nagovoriti komsije da predju na SBB kablovsku sto ce malo teze ici jer svi imaju ~60 god i jedino im je vazno da imaju RTS1
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO http://hd-space.org/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.