Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapid will kill me
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Rapid will kill me 27.12.2009. 19:12 T23227

status: user
broj poruka: 7285
Sta god da pokusam da skinem sa njega neda,ili me tripuje sa premium account ili trazi da se ponovo javim kada ostarim(gasenje rutera ne pomaze).A i kada nesto nedaj boze prodje i dozvoli mi download,onda ubi od kocenja.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milojca A jes isto i kod mene 27.12.2009. 19:17 #175115

broj poruka: 207
Ja nesto nisam mirisao ove druge download sajtove al evo sad skidam sa netload-a nesto i pici punom brzinom(ADSL 1 MB/s),jes da je cekanje oko 45 min al to resava recconect ,sve u svemu milina jedna...

Ishmerish Slazem se,ali rapid je najveci 27.12.2009. 19:19 #175116

i ima masa stvari na njemu,sto na drugim nema.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Anonymous tako to ide 27.12.2009. 19:19 #175117

broj poruka: 340
kad nemate premium account na rapidu.
imarkovic > Ishmerish 27.12.2009. 19:21 #175118

broj poruka: 18996
brate, sta ti to skidas kada ti ne radi rapid, meni sve normalno radi???

a zasto ne trazis sa Megaupload-a, on je stvarno vrh i ne pravi probleme...

imarkovic > 27.12.2009. 19:31 #175120

sha da ti kaem brate, meni normalno sve, koji JD koristis, jel poslednja verzija? Si probao da ugasis\upalis router?

Ishmerish Re: > 27.12.2009. 19:41 #175121

Ruter:Probao jedno zilion puta
JD:Nije najnovija verzija,medjutim i kada je bio nije hteo.

Koji search engine koristis za MU?

Lala 4ever!

:: sha da ti kaem brate, meni normalno sve, koji JD koristis, jel poslednja verzija? Si probao da ugasis\upalis router
::
Ishmerish Re: > Ish 27.12.2009. 20:00 #175128

Fala na info-u.

Dali ovo nesto valja:Rapidshare Auto Downloader 3.8.2?

Lala 4ever!

:: Warez-bb.org, pa kad ukucam recimo film, idem na CRTL+F i ukucam MU, gde god mi obelezi, tu imas MEGAUPLOAD, tako je mnogo preglednije
:: Druga varijanta, MEGADOWNLOAD.NET, imas egydown.com, itd, a keva za sve to je GOOGLE, znaci ime filma, razmak MEGAUPLOAD, nema da omane...i skini poslednji JD sa FilePig-a, proveri da li ti je sve OK sa ruterom i provajderom, ja iam ADSL YUBCMBit
gile23 ... 27.12.2009. 20:21 #175134

broj poruka: 9121
Pa nije te rapid ubio, nego ti ne umes da citas to je sasvim treca stvar. PISE DA NEMA TRENUTNO SLOBODNIH SLOTOVA I DA SE VRATIS ZA 2 MINUTA ILI DA KUPIS PREMIUM ? To se desava samo nedeljom, jer je tada najvece zagusenje. Predji na MU, HF, samo Jdownloader nista vise.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: ... 27.12.2009. 20:25 #175135

Gile mojne seres,pa ovo je samo primer,a primera radi na tom fajlu sam cekao 4x2 minuta i sada mi maltene dva sata skida 140MB.

Lala 4ever!

:: Pa nije te rapid ubio, nego ti ne umes da citas to je sasvim treca stvar. PISE DA NEMA TRENUTNO SLOBODNIH SLOTOVA I DA SE VRATIS ZA 2 MINUTA ILI DA KUPIS PREMIUM ? To se desava samo nedeljom, jer je tada najvece zagusenje. Predji na MU, HF, samo Jdownloader nista vise
:: Pozdrav!
Erestun @imarkovic 27.12.2009. 21:03 #175145

broj poruka: 1797
Sta to tebi sve normalno radi? Da izuzmemo reconnect, hoces da kazes da ti rapid preko dana ide normalnom brzinom? I da uvek ima slotova slobodnih? I dok skidas ne desava se da `stane` na par sekundi pa nastavi?
edit: naravno, ne racunam preko noci dl.

Ja zbog sbb-a ne mogu da koristim reconnect, a kilavi preko dana uzasno...cesto se desava da preko dana ide 40kbps.

gile23 Re: Re: ... 27.12.2009. 21:11 #175147

broj poruka: 9121
Nisam 100% video jbg, to sto si ti cekao 8 minuta za fajl to je nista :), ja sam cekao jednom dva (slovima:dva) sata da cekam da downloadujem jedan fajl i na kraju nisam prekinuo sam, a danas sam vukao 200MB, 2 sata, koliko sam shvatio 1min=1mb. MU je najbolji :).

Pozdrav!

:: Gile mojne seres,pa ovo je samo primer,a primera radi na tom fajlu sam cekao 4x2 minuta i sada mi maltene dva sata skida 140MB
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Pa nije te rapid ubio, nego ti ne umes da citas to je sasvim treca stvar. PISE DA NEMA TRENUTNO SLOBODNIH SLOTOVA I DA SE VRATIS ZA 2 MINUTA ILI DA KUPIS PREMIUM ? To se desava samo nedeljom, jer je tada najvece zagusenje. Predji na MU, HF, samo Jdownloader nista vise
:: ::
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter Ma 27.12.2009. 21:15 #175150

broj poruka: 730
*ebo vas rapid 2-3 privatna torrenta + RM i da te bog vidi evo ja sam za 4 meseca sa neta svukao 1.5tb znaci skinuo sam 500-+ filmova sve igrice koje su izasle XXX muziku ma ne znam sta sve nisam naskidao da nisam reinstaliroa windows pokazao bih vam utorrent statistiku....Ali i dalje stoji da nema nekih stvari na torrentu kojih ima na warezu...ali 80% moze da se nadje na torrentima...Pozzz

Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2
MSI X38 Diamond Edition
Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz
Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator
WD Black 640Gb 1AALS
Chieftec 350w <

imarkovic > Erestun 27.12.2009. 23:10 #175230

pazi ovako, naravno da mi ne radi bas UVEK normalno, i naravno da ni kod babe nema za dzabe, i naravno da se desi po neki put da malo zakoci, da moram da sacekam 2-3 min, ali meni to nije nista strasno sad, nikad mi se recimo ne desi da prekine i da nece da nastavi, ali to je slucaj sa RS-om, i ostalima koji nisu bitni, kod MU-a bukvalno nisam imao problem, mislim na problem kada su prezauzeti slotovi pa moram da cekam, eto na to sam mislio da nemam problema, ovo da cekam 2-3min, dok su mi zauzeti slotovi, ne racunam kao problem, jer na listi uvek imam RS, MU, HF, eventualno neki drugi, ali ovi su mi najprovereniji i najcesci, tako da me boli uvo, dok cekam za jedno, ide drugi, dok se taj drugi zavrsi, taman krene prvi, i tako u krug, razumes..

Gare87 hahahaha 27.12.2009. 23:15 #175238

broj poruka: 4704

Ishmerish brate nisi edin, i kod mene evo ovih jedno 2 3 meseca sve tako je zauzeto i pise There are no more download slots available for free users right now, tako ako ti to pise onda nemoz da zaobidjes chekanje da se oslobodi, jbg plati pa klati(tj skidaj .)
Ali srecom sam ja pre nekih pola godina mislim da ima i vise skinuo zilion serija i filmova, tako da dok se ti sad mucish da skidash ja ostavim da se skida nocom(tad ima slobodinh mesta) a preko dana cepam serije i igrice, hahahahahah, sta da ti radim :D :D

imarkovic ljudi, jedan savet 27.12.2009. 23:22 #175247

ako hocete FREE, morate nauciti da kombinujete , npr. RapidShare, Megaupload, Hotfile, DepositFile, sve na jednoj listi, JD i radi po tom principu, ako se desi da se za jedan server ceka duze od ocekivanog, tu je drugi za skidanje, iskoristite mogucnosti tog programa...mislim, tako ja radim i ne gubim vreme na cekanju, tako uvek nesto skidam, ne jurim iskljucivo Rapid, ili iskljucivo MU...

saxija re 27.12.2009. 23:24 #175248

broj poruka: 4016
nisam citao sve pa ako je neko pitao sori, sta skidas ako nije tajna da potrazimo na jos nekom mestu sa drugim hostom

trla baba wlan

`O-O`amdgeek`O-O`
http://amdgeeks.net/overclock/926

Erestun @imarkovic 28.12.2009. 17:05 #175473

broj poruka: 1797
Pa to ti kazem, ma ne smeta ni meni, do skoro sam imao premium, ali ne zelim vise da placam.
Koristim JD i kombinujem linkove, kada trazim nesto uvek prvo potrazim na MU da li ima, jer kod njih ide full brzinom i nema cekanja. Torrent ne volim da koristim, zato sto zavisim od mora drugih ljudi, iako ga nekad koristim ako slucajno naletim na nesto posebno. Obicno to bude neka muzika.
Ajd tu foru sa slotovima i cekanjem od 2min mogu da progutam, ali to da mi download preko dana ne ide preko 100kbps me uzasno nervira...

imarkovic > Erestun 28.12.2009. 17:55 #175489

eeee, al` zato tu ja iam prednost, net mi je samo 1mbit i tacno mi toliko i ide, niti mi treba vise, kakav premium, ne pada mi na pamet da i to placam, prezadovoljan sam sa free varijantama, ne smeta mi uopste sto mora da se ceka izmedju linkova, naveo sam kako sam zaposlio JD, program je genijalan, dovoljno mi je sto placam ADSL mesecno..

aco re 28.12.2009. 18:52 #175519

broj poruka: 2788
i meni se to ponekad pojavi imam sbb-ov net ali mi kaze ili da se ulogujem(da imam premium akaunt) ili da je prepun i da probam ponovo za 2min ali ponekad hoce da se skida

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs