Fx klijent imam, međutim za dodatke koje tražiš mislim da moraš da se obratiš direktno bankama. Daće ti sve (pod uslovom da imaš tamo tekući rn i da platiš uslugu) osim ako nisi nameravao da se baviš nekakvim malverzacijama...
FX client kao sam software nije problem. Nadjes negde poslednju verziju , mislim da je SP5 ali nisam siguran. Trebaju ti samo sertifikati tih banaka. Mada mozda uspes i bez njih. Kod nas u firimi koristimo Fx za neke banke, a za neke Halcom. Moras videti sa bankama koja sta koristi. Naravno, potrebne su ti i smart card za te banke. Konkretno, koristimo FX za Intesa-u i Agrobanku i ja sam koristio samo cd od Intes-e, sertifikate pokupio sa sajtova banaka.
@skycould s obzirom da koristiš obe aplikacije (FX i HAL), po tvom mišljenu koja je bolja? Da uzmemo u obzir i neke zahtevnije stvari kao što je recimo devizni računi, transakcije ka inostranstvu, itd...
Naravno, svi koji imaju dodira sa pomenutim aplikacijama nije loše da svoje utiske podele s nama.
meni je nekako bolji Halcom. Doduše sa FX sam se susreo tek pre nekih god. dana, a Halcom koristim, tj. u firmi koristimo već 5 godina. Baza je na računaru, možeš je backup-ovati prostim kopiranjem 2 .mdb fajla. Logičnije su mi organizovane opcije. Više firmi i tekućih računa i sve u jednom program. Nalozi mogu da se naprave na jednom programu pa da se pošalju drugom korisniku i on ih samo imoprtuje i pusti. Sve u svemu meni je Halcom bolji. Možda zbog toga što ne koristim dovoljno dugo Fx. Ne znam.
Inače, svojevremeno sam na raznim računarima instalirao obe aplikacije ali nisam radio na njima osim osnovne provere da li sve funkcioniše. Ono što znam za halcom jeste da se može koristiti za više naloga otvorenih u različitim bankama, ali i godišnja naknada za korišćenje aplikacija je veća (troškovi za aplikaciju). Ok, da čujemo i neko mišljenje za fx pa da donesemo naš sud
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.