Na zvanicnom sajtu programa ima sve sto ti treba da bi uspeo da namestis svoj model/ruter.Sajt je http://jdownloader.org/ tu ces pronaci sve sto ti treba.Ukoliko ne postoji tvoj modem/ruter videces i upustvo kako da napravis da se modem/ruter sam reseruje. Prvo pogledaj tamo sve pa ako zapne negde tu smo da pomognemo.
ma ne treba da se konfigurise, samo odredi putanju za download, ne mora ni ruter da se selektuje, bar u mojih 10 slucajeva...tako uradi, i ako budes imao problema sa download-om, onda pogledaj konfigurisanje...
prvi put cujem za konfigurisanje jDownloadera, imam ga kao i pola planete, niko mi nije spomenuo konfigurisanje, samo odaberes gde skida i ako skidas samo sa jednog hosta stavi dole desno da ima 1 konekciju i DL (ako nije premium )
Evo upravo skidam Antichrist-a(hotfile),i moram da ga gasim posle svakog rar-a. A to je slucaj sa vecinom stvari koje sam preko njega svlacio,jedino sam par puta preko MU-a bio oslobodjen te torture.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Evo upravo skidam Antichrist-a(hotfile),i moram da ga gasim posle svakog rar-a :: A to je slucaj sa vecinom stvari koje sam preko njega svlacio,jedino sam par puta preko MU-a bio oslobodjen te torture :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Rapidshare zajebava sa tim njegovim slotovima... Navlace ljude da kupuju premium account... Ali verujem da ce to kratko trajati... Ali posle ponoci skida sve u 16.. :)
Hocesh da kazesh da za rekonekt rutera, promenu IP adrese ne treba konfigurisanje?! A chemu sluzi skripta. Ako hoce da skida sa pauzama onda ne treba, a ako nece da cheka tada treba. Mislim na rapidshare i josh neke gde se cheka...
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: ma ne treba da se konfigurise, samo odredi putanju za download, ne mora ni ruter da se selektuje, bar u mojih 10 slucajeva...tako uradi, i ako budes imao problema sa download-om, onda pogledaj konfigurisanje.. :: :: ::
secam se da mi se to sa 20min desilo samo jednom za neki bzvz fajl koji sam tesko nasao, tako da to uopste nije cesto, a meni sljaka skoro sve sa rapid-a, ako krene da zeza, trazim drugi opet rapid koji proradi, skidam oma..
::Dali ti posle svakog rar-a izbacuje whait for new IP i 27minuta? ::A sa Rapida ni bolest nemogu da dobijem,sve sami error-i(ne vremenski).
#Jebivetar ma jok, ja evo nista nisam konfigurisao, instalirao najnoviji JD, sve radi bez greske, ovaj novi je stabilan napokon.
Si probo da sklepas skriptu,ona je bar ok sto se anuliranja wait time-a tice ?
:: Dali ti posle svakog rar-a izbacuje whait for new IP i 27minuta :: :: A sa Rapida ni bolest nemogu da dobijem,sve sami error-i(ne vremenski) :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: meni sa hota skida extra, ali u zadnje vreme mi nekako odgovara najvise rapid u kombinaciji sa MU.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.