Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Why
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Why 15.12.2009. 17:10 T22856

status: user
broj poruka: 7285
Zasto mi ovo izbacuje skoro svaki put kada upload-ujem nesto na Megaupload?

http://www.megaupload.com/?d=WVYM4CLE

(The file you are trying to access is temporarily unavailable.)

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 15.12.2009. 17:22 #170762

broj poruka: 12057

Nemam pojma ponekad i kući i na poslu gde je up 450+ kb/s...dakle brzina nije, provajder nije, browser nije.....

mkukic ... 15.12.2009. 17:23 #170763

broj poruka: 2591
Desavalo se to i meni, da cak ne mogu da pristupim fajlu koji ja uploadujem... Ovaj gore sto si naveo sada moze da se skine...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Equinoxe Re: 15.12.2009. 17:27 #170767

broj poruka: 12057

Izgleda zavisi od zauzeća servera, vrlo je slično na YouTube kad kačiš HD materijal.....od 15 min do nekoliko sati ima treba.
mkukic Re: Re: 15.12.2009. 18:30 #170791

broj poruka: 2591
E pa bas sam postavio pitanje u onoj mojoj temi `Voleo bih komentar` jel moguce postaviti video na YouTube a da on ne izgubi toliko na kvalitetu... Mozda nisi video kada sam to pitanje postavio... Fajl koji sam postavljao na YouTube je bio velik oko 160MB, a sad, kad sam ga pogledao, vidim da mi se jako brzo ucitava... Skinem ga i vidim da je velik svega 15MB... Sve je drastivno izgubilo na kvalitetu a najvise zvuk...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

::
:: Izgleda zavisi od zauzeća servera, vrlo je slično na YouTube kad kačiš HD materijal.....od 15 min do nekoliko sati ima treba
gile23 ... 15.12.2009. 20:14 #170831

broj poruka: 9121
Uploaduj taj fajl za brod na deposit files :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: ... 15.12.2009. 20:42 #170837

Mogu ga upload-ovati i na mesec,kad taj papan u kroaciji ima sopstveni server i neda mu da skida ni sa Rapida,MUa,filestube-a,hotfile-a...

On je vlasnik firme,a ko zna ko mu odrzava kompove,i sta je napravio.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Uploaduj taj fajl za brod na deposit files :)
:: Pozdrav!
MaliAbner Re: Re: ... 16.12.2009. 09:44 #170985

broj poruka: 7769
ma covece sto mu ne posaljes mejl iscepaj ga u pet arhiva a prethodno ga dva tri puta arhiviraj... ovo sam napisao zato sto si vec pricao da ne mozes da mu posaljes mejl.
Inace za te kruzere proveri i kod naseg lika koji je davno radio kao kesa na jednom od tih brodova a sad radi obuku sa somalijere i vrte se reklame na Art kanalu, inace obuka je uglavnom za te brodove i onim najboljima daje preporuku za Kristalnu Harmoniju tj za kompaniju koja je vlasnik broda.

Inace koji si stadijum... (crnjak)

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Mogu ga upload-ovati i na mesec,kad taj papan u kroaciji ima sopstveni server i neda mu da skida ni sa Rapida,MUa,filestube-a,hotfile-a..
:: On je vlasnik firme,a ko zna ko mu odrzava kompove,i sta je napravio
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Uploaduj taj fajl za brod na deposit files :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
Ishmerish Re: Re: Re: ... 16.12.2009. 12:23 #171028

Ma upravo ga upload-ujem na yahoo,valjda ce taj njihov trip sa upload-om velikih file-va upaliti.

U kom sam stadijumu?,u tom da bas prekosutra palim da se ponovim i negde oko 10 januara idem na plus ~30,dosta mi je ove zime.

Buraz mi je vec na Mariner of the seas-pa proveri fotke na netu,ja licno nebih voleo da mi se zalomi Royal Carribean-jes da su najveci i najlepsi brodovi u njihovoj floti,ali je lova najslabija i disciplina do egg.

Evo ti clip zadnjeg broda iz njihove flote,mislim da je prvi put isplovio pocetkom ovoga meseca.

http://www.youtube.com/watch?v=T8-s6uA2VRU

Lala 4ever!

MaliAbner Re: Re: Re: Re: ... 16.12.2009. 15:09 #171107

broj poruka: 7769
Pa covece u tome i jeste fora, sto veci brod to bedniji klijenti znaci kvantited na ustrb kvaliteta, nisam ti ja za DZ rekao da je Kristalna Harmonija dobra to je mali brod i onaj koga sam spomenuo je imao skoro svaki mesec tukao preko 4.5k.

Samo majstore to je skotski posao i robovkso rado vreme nema dana ispod 14 sati rada ko u engleskom rudniku s pocetka XVII veka.

Ko sto sam ti rekao pogledaj ako mozes na Art tv pronadji telefon tog tipa ili pozovi Art TV za kontakt posto je on radio i obuku za te brodove ne samo za somalijere (to su oni shabani sa vinskom kartom) mozda i dalje radi to isto posto je firma za koju je radio suze ronila kad je odlazio pa ga je tada angazovala da im salje obucene dobre i pouzdane radnike... nista te ne kosta a mozda i bolje prodjes nego sa kuruvatima...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ma upravo ga upload-ujem na yahoo,valjda ce taj njihov trip sa upload-om velikih file-va upaliti
:: U kom sam stadijumu?,u tom da bas prekosutra palim da se ponovim i negde oko 10 januara idem na plus ~30,dosta mi je ove zime
:: Buraz mi je vec na Mariner of the seas-pa proveri fotke na netu,ja licno nebih voleo da mi se zalomi Royal Carribean-jes da su najveci i najlepsi brodovi u njihovoj floti,ali je lova najslabija i disciplina do egg
:: Evo ti clip zadnjeg broda iz njihove flote,mislim da je prvi put isplovio pocetkom ovoga meseca
:: http://www.youtube.com/watch?v=T8-s6uA2VR
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs