nisam vido dal ima neka tema ovde o tome kako izbeci ono cekanje kad se downloduje od recimo rapidshare?? posto reconect ne radi na kablovskoj, pa rekoh da pitam znate li kako bi moglo da se smanji to cekanje i da li moze da se skidaju 2 fajla odjednom. Dal ima neka skripta za rapid ili uopste neka fora da se to zaobidje, ja trazio na netu ali nisam uspeo nista valjano da nadjem koje zaista funkcionira???
Koliko sam ja razumeo, problem je u sporosti kojom se vrsi...
05.12.2009. 01:23
status: user broj poruka: 10997
promena IP-adrese na SBB-ovim konekcijama (nisam proverio - koristim ADSL, Telekom). Jedna mogucnost koje sam se setio nedavno - upotreba programa tipa IP Changer. Takvi programi su u stanju da `laziraju` IP adresu i provereno rade prilikom brauzovanja (ja sam koristio neki `HideIP`). Ne znam, medjutim, da li se ovako izvedene promene reflektuju i na file transfer protocol.
Neznam stvarno, ali on krene da promeni ip i zaglavi se tj ne moze da je promeni u skorije vreme nikad, znam da sam rucno iskljucio napajanje i cekao ali djavola nije je promenio ni za 5 min, tako da neznam koliko vremena treba da se promeni, ipchenger kao program ne kao skripta sam koristio ali kad krene da promeni ip onda se zaglavi i tako ostane zaglavljen, mada znam kako se moze promeniti i iz dosa ali ja sve to odradim iz dosa i kad ponovu uspostavi konekciju adresa je ista, tako da neznam sta dalje, pa ako imate neku ideju.......
SUštinski nema načina. Postoje programi koji mogu da nastavljaju prenos i downloaduju više fajlova istovremeno ali oni rade tako što se priključe na posredni server a on ima premium nalog. Ovo rešenje nije za preporuku jer je brzina kao kod dialupa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.