Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari... Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo.... unapred hvala za preporuke.......
Imas vise tih pretrazivaca, ali ja se uvek drzim foruma jer tamo uvek vidim komentare o tom/tim linkovima i znam da li rade, ne rade, da li su zarazeni ili ne... Ovako kad skines sve moras sam da testiras...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
otkucaj sta ti treba i pored njega rapidshare, enter, otvori prva deset rezultata, i skoro 100% ces naci sta ti treba, ako tako nesto postoji igde na netu. Tako makar ja radim i uvek uspe :)
:: https://www.google.com :) :: :: otkucaj sta ti treba i pored njega rapidshare, enter, otvori prva deset rezultata, i skoro 100% ces naci sta ti treba, ako tako nesto postoji igde na netu. Tako makar ja radim i uvek uspe :) :: :: ::
Znam ljude kojima se dešavalo da skinu stvari sa rapida a fajlovi zaštićeni šifrom.
:: Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari.. :: Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo... :: unapred hvala za preporuke...... ::
Re: Re: Rapidshare i pretrazivaci za RS linkove...
03.12.2009. 19:39
status: user broj poruka: 4228
Ljudi mogu da gugluju te nazive fajlova i nađu šifre koje obično stoje ispod linkova.
Meni se dešavaju mnogo banalnije stvari. skinem neki film, a ne otpakujem ga odmah, posle nekoliko dana kada sam već zaboravio šta sam skidao film koji raspakujem obično ima naziv vomit-xyxzslb.avi
Rešenje: google.
Pozdrav!
Vlada
:: Najbolje sa sajtova.. :: :: Znam ljude kojima se dešavalo da skinu stvari sa rapida a fajlovi zaštićeni šifrom :: :: :: :: Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari.. :: :: Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo... :: :: unapred hvala za preporuke...... :: ::
Sa pretrazivacima mozes da slikas nema tamo nista, a po meni najbolji pretrazivac foruma je katz.cd, ubica, jedino je warez bolji od njega, mada bih ja tebi preporucio na megauploadforum.net jer sa MU mnogo brze vuce nego sa tog sugavog RS-a :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.