Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapidshare i pretrazivaci za RS linkove...
STRANA 1 OD 1
savatije Rapidshare i pretrazivaci za RS linkove... 03.12.2009. 16:20 T22483

status: user
broj poruka: 1121
Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari...
Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo....
unapred hvala za preporuke.......
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 03.12.2009. 16:24 #164466

broj poruka: 2591
Imas vise tih pretrazivaca, ali ja se uvek drzim foruma jer tamo uvek vidim komentare o tom/tim linkovima i znam da li rade, ne rade, da li su zarazeni ili ne... Ovako kad skines sve moras sam da testiras...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

SkyFire ... 03.12.2009. 16:26 #164467

broj poruka: 18472
http://www.filestube.com/

Imas Mayoko program ,pretrazivac za RS linkove.U njemu ukucas naziv onog sto trazis i izbacice ti sve moguce linkove vezano za to..

Green Green Grass Of Home

JOSILENKO ... 03.12.2009. 17:02 #164479

broj poruka: 1013
https://www.google.com :))

otkucaj sta ti treba i pored njega rapidshare, enter, otvori prva deset rezultata, i skoro 100% ces naci sta ti treba, ako tako nesto postoji igde na netu. Tako makar ja radim i uvek uspe :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nskoric Re: ... 03.12.2009. 17:08 #164481

broj poruka: 152
takodje, the best way is google :)

Put life in your PC

:: https://www.google.com :)
::
:: otkucaj sta ti treba i pored njega rapidshare, enter, otvori prva deset rezultata, i skoro 100% ces naci sta ti treba, ako tako nesto postoji igde na netu. Tako makar ja radim i uvek uspe :)
MaliAbner kucas sledece: 03.12.2009. 18:33 #164515

broj poruka: 7769
site:rapidshare.com [razmak] `pojam koji ti treba`...
... i to bi trebalo da bude to sem ako nije kriptovan naziv.

Od svega su najbolji forumi i najjednostavniji za trazenje.

Tomato Republic Of Serbia !!!

JovankaO Re: Rapidshare i pretrazivaci za RS linkove... 03.12.2009. 18:44 #164523

broj poruka: 446
Najbolje sa sajtova...

Znam ljude kojima se dešavalo da skinu stvari sa rapida a fajlovi zaštićeni šifrom.

:: Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari..
:: Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo...
:: unapred hvala za preporuke......
vladarko Re: Re: Rapidshare i pretrazivaci za RS linkove... 03.12.2009. 19:39 #164540

broj poruka: 4228
Ljudi mogu da gugluju te nazive fajlova i nađu šifre koje obično stoje ispod linkova.

Meni se dešavaju mnogo banalnije stvari. skinem neki film, a ne otpakujem ga odmah, posle nekoliko dana kada sam već zaboravio šta sam skidao film koji raspakujem obično ima naziv vomit-xyxzslb.avi

Rešenje: google.

Pozdrav!

Vlada

:: Najbolje sa sajtova..
:: Znam ljude kojima se dešavalo da skinu stvari sa rapida a fajlovi zaštićeni šifrom
:: :: Zna li ko dobre pretrazivace za RS linkove...da su razumni, konkretni...sit sam vise prijavljivanja na razno razne forume zarad skidanja samo jedne stvari..
:: :: Za Gogleta, i RSsearchEngine svi znamo...
:: :: unapred hvala za preporuke......
:: ::
gile23 ... 03.12.2009. 19:53 #164543

broj poruka: 9121
Sa pretrazivacima mozes da slikas nema tamo nista, a po meni najbolji pretrazivac foruma je katz.cd, ubica, jedino je warez bolji od njega, mada bih ja tebi preporucio na megauploadforum.net jer sa MU mnogo brze vuce nego sa tog sugavog RS-a :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jebivetar ... 04.12.2009. 01:18 #164659

broj poruka: 2386
http://www.filecrop.com/

ko nema u vuglu, ima u guglu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs