Ma nije ime, nego vise navika...znas kad zadnje 10 godine pocinjem dan tako sto startujem winamp i ceo dan je aktivan. I skracenice preko tastature i sve, tesko da covek sad batali sve i predje na nesto drugo, sto ipak nije revolucionarno bolje.
:: aimp je uredjeniji i brze se otvara od winampa, ali winamp ima ime jb :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Koristim AIMP vec duze vreme i jako sam zadovoljan njime! Winamp vise ni ne koristim... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Koliko sam upoznat, vecina programa sama radi update, ili ako ne radi automatski, postavi pitanje : `Da li zelite preci na novu verziju?` tako da su mi ove teme totalno besmislene...
To radim ponekad,kad je neki program u Beta fazi.Na primer Firefox 3.6 Beta 1,2,3,4.Njega sam sve postovao u jednoj temi.Ali,kad je neki ozbiljniji program u pitanju,tada postavljam na glavnu stranicu iz razloga sto ako postavim u nekoj sta rijoj temi gde se pricalo o tom programu,retko ko ce videti da je izasla nova verzija programa,jer kao sto znas,te starije teme se pojavljuju samo u sekciji `Najnoviji odgovori`.Drago mi je da informisem ljude,ali ima i onih kome to smeta...Ne mislim o tebi.
@NMY: Samo oladi covece,poceo sam da te kuliram,jer sa tobom ne vredi pricati.Ocigledno je da si ljubomoran na moj broj postova.Nabicu 10k postova iz inata,ali me zanima,sta to tebe treba da boli uvo?
:: To radim ponekad,kad je neki program u Beta fazi.Na primer Firefox 3.6 Beta 1,2,3,4.Njega sam sve postovao u jednoj temi.Ali,kad je neki ozbiljniji program u pitanju,tada postavljam na glavnu stranicu iz razloga sto ako postavim u nekoj sta rijoj temi gde se pricalo o tom programu,retko ko ce videti da je izasla nova verzija programa,jer kao sto znas,te starije teme se pojavljuju samo u sekciji `Najnoviji odgovori`.Drago mi je da informisem ljude,ali ima i onih kome to smeta...Ne mislim o tebi :: :: @NMY :: Samo oladi covece,poceo sam da te kuliram,jer sa tobom ne vredi pricati.Ocigledno je da si ljubomoran na moj broj postova.Nabicu 10k postova iz inata,ali me zanima,sta to tebe treba da boli uvo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: svoju vec otvorenu temu dopunio novim postom :: :: :: :: Sta se odmah ljutis.. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: 8====D ~ ~ ~ :: :: :: :: :: ::
Jos si ti decko zelen da bi meni nesto pricao, a kamoli da pricas o tome da sam ja ljubomoran sto ti imas vise postova od mene ?!
Ti sad mene kuliras? Jao sada necu moci da spavam... Ha Ha Ha... Pateticno...
Ja da hocu nabijati postove svaki dan bi otvarao novu temu i pitao : `Sta ovo?, A kako ovo?` i slicno ili bih kao ti npr. lupao novu temu za svaku novu verziju programa koga imam instaliranog...
Druga stvar, pretpostavicu da je od tih tvojih 2k6xx postova 90% utroseno na nebuloze, a onih 10% (i to upitno) na nekakvu konkretnu pomoc nekome na forumu...
Uzmi ubij pa se pishtolj!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: @NMY :: Samo oladi covece,poceo sam da te kuliram,jer sa tobom ne vredi pricati.Ocigledno je da si ljubomoran na moj broj postova.Nabicu 10k postova iz inata,ali me zanima,sta to tebe treba da boli uvo ::
ahaah e jesmo mi srbi cudan narod samo treba mala varnica i odma se svadjamo, mada valja malo sto se mene tice informisite nas samo o dobrim programima mrzim da me neko informise ko je pobedio u fudbalu zabole me kurcina za to, a ovako ovaj program je vredan posta bar mislim
:: ahaah e jesmo mi srbi cudan narod samo treba mala varnica i odma se svadjamo, mada valja malo sto se mene tice informisite nas samo o dobrim programima mrzim da me neko informise ko je pobedio u fudbalu zabole me kurcina za to, a ovako ovaj program je vredan posta bar misli :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
pa dobro, nova verzija AIMP-a treba da dodje kao novi post u ovoj temi kad se pojavi.. ali ukoliko se pojavi neki novi i zanimljiv program nije toliko strasno otvoriti novu temu? :)
:: Znam da je AIMP OK program, i ja ga koristim, ali smatram da nema potrebe za svaku novu verziju objavljivati novu temu.. :: :: Druga stvar, Automatic update (ili Find updates) cuda cini pa zahtjevu korisnika.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Znas koliko me boli uvo sta ces ti da radis na ovom forumu.Nimalo me ne zanima. Evo,nek se javi onaj kome se ne svidja to sto kacim teme o novim programima.Ako vecina njih misli da to ne trebam vise da radim,odustacu od toga.
Od mojih 2630 postova,barem je 100 postova bilo od pomoci nekom.A od tvojih 976 postova,nijedan nije na mestu,svi su sljam do sljama.Svadja,prozivanje,lupanje gluposti...
Ovde je KRAJ.Ne obracaj mi se vise,jer nema potrebe da se svadjamo i trujemo forum.Ti imas nesto protiv mene,samo ne znam sta...
I jos nesto...Budi malo pismeniji,ne znam sta ti ovo znaci:`Uzmi ubij pa se pishtolj!`?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Jos si ti decko zelen da bi meni nesto pricao, a kamoli da pricas o tome da sam ja ljubomoran sto ti imas vise postova od mene ? :: :: Ti sad mene kuliras? Jao sada necu moci da spavam... Ha Ha Ha... Pateticno.. :: :: Ja da hocu nabijati postove svaki dan bi otvarao novu temu i pitao : `Sta ovo?, A kako ovo?` i slicno ili bih kao ti npr. lupao novu temu za svaku novu verziju programa koga imam instaliranog.. :: :: :: Druga stvar, pretpostavicu da je od tih tvojih 2k6xx postova 90% utroseno na nebuloze, a onih 10% (i to upitno) na nekakvu konkretnu pomoc nekome na forumu.. :: :: :: :: Uzmi ubij pa se pishtolj! :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: @NMY :: :: Samo oladi covece,poceo sam da te kuliram,jer sa tobom ne vredi pricati.Ocigledno je da si ljubomoran na moj broj postova.Nabicu 10k postova iz inata,ali me zanima,sta to tebe treba da boli uvo :: ::
Ne reaguj na budalastine samo dzabe gubis vreme i nerve. Hvala za link i ja jkoristim AIMP, i samo to, nista drugo :) ima ovde raznih likova drzi se onih koji su ok i sa njima i kmuniciraj, na ostale koji ti nisu po meri ili imaju bezrazlozno nekakve negativne komentare ne obracaj paznju, kao da nisu tu.
sta bre napadate coveka, on se cima za svaku poslednju verziju najkorisnijih programa za VAS da postavlja novu temu, on vas hlebom, a vi njega kamenicama, mene bi to jako smaralo, ali njega ne, on to radi sigurno jer je dobar lik i ne smara ga druge da obavestava, nesebicno, ja redovno proveravam verzije, al` nekad i zaboravim pa me eseses podseti, tako da, fala ti eseses, samo ignorisi negativne komentare, korisno je ovo sto radis.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.