Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Gmail-problem sa upload????
STRANA 1 OD 1
starwriter Gmail-problem sa upload???? 02.12.2009. 10:01 T22445

status: user
broj poruka: 73

da li je neko od vas imao problem sa Gmailom, upload ?
Vec nekoliko dana kada pokusavam poslati neki atachment veci od megabajt..., dal bio 1,2,3,5 itd.. , krene prvo nenormalnom brzinom da uploaduje a onda pri samom kraju stane i prijavljuje gresku.
Probao i u Operi, Chrome, Mozzili.....i sa drugom gmail adresom.
Kada saljem sa Yahoo adrese ..sve je ok.
Od jedne poznanice chuh da je imala isti problem,ali kada je prijatelj dosao do nje, zakacio njegov laptop na njen ADSL, uspeo je uploadovati fajl sa njene gmail adrese.
Ima li neko ideju u cemu je problem?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 02.12.2009. 11:02 #164003

broj poruka: 18996
imam 1mb ADSL, Gmail mi nikad u zivotu nije prijavio gresku za up...ide jedino sporije kada nesto skidam preko torenta, pa mi radi upload, ali na kraju uvek zavrsi uspesno..

Saske Re: .. 02.12.2009. 11:57 #164014

broj poruka: 1117
i kako tačno ovaj tvoj odgovor koristi čoveku???

@starwriter
otvori svoj gmail i idi na settings. poslednja stavka je Attachments i tu čekiraj Basic attachment features pa probaj tako opet...

Overclocking is the way of life!!!

:: imam 1mb ADSL, Gmail mi nikad u zivotu nije prijavio gresku za up...ide jedino sporije kada nesto skidam preko torenta, pa mi radi upload, ali na kraju uvek zavrsi uspesno.
::
lauven ... 02.12.2009. 13:21 #164044

broj poruka: 54

Hmmmm,cudno...

Da nisi mozda pokusao da posaljes .exe fajl? Jedino mi to pada na pamet posto Gmail za razliku od ostalih ne dozvoljava slanje .exe fajlova.

Daum ... 02.12.2009. 13:29 #164046

broj poruka: 12794
To je problem sa flash plug-inom za gmail. Potrebno je da iskljucis taj glupavi progress bar koji ne sluzi nicemu.

Ides u settings u gmail-u, i na dnu prvog tab-a (General), imas na dnu poslednju sekciju Attachments. Samo selektuj Basic Attachment Features. Sve sto treba kad postavis attachment je da sacekas da krene upload sam od sebe, oko 5-6 sekundi nakon dodavanja attachmenta.

Flash progress bar ionako ne radi kako treba, tj krene kao da pokazuje i stane na 75% i tu stoji dok ti se ne zavrsi upload, i apsolutno ne vidim poentu u njemu...

Ovo vazi za sve ljude koji imaju problem da im puca upload attachmenta. Meni tako u vecini slucajeva nije hteo fajlove od 500kb da uploaduje.

imarkovic @Saske 02.12.2009. 13:38 #164049

broj poruka: 18996
hteo sam samo da podelim svoje iskustvo sa covekom, a indirektno sam i pomenuo mogucnosti za kocenje upload-a, hvala na kritikama, iako su negativne, uzecu ih u obzir, ali i ti gledaj da malo manje solis pamet, ako je ikako moguce ..

krkub Gspace 02.12.2009. 18:50 #164144

broj poruka: 1018
addon za mozillu

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1593

omogucava da prikacis fajlove do 19mb, i tako prakticno koristis gmail kao svoj upload servis

imam ga poodavno, nikad nije pravio problem... zaboravio sam kako izgleda klasicno `kacenje`
starwriter reseno 10.12.2009. 08:45 #168494

broj poruka: 73
probacu inaj addons za mozilu, izgleda zanimljivo.:)
inace resio problem, ovo j pomoglo, thanks:

`Ides u settings u gmail-u, i na dnu prvog tab-a (General), imas na dnu poslednju sekciju Attachments. Samo selektuj Basic Attachment Features. Sve sto treba kad postavis attachment je da sacekas da krene upload sam od sebe, oko 5-6 sekundi nakon dodavanja attachmenta.

Flash progress bar ionako ne radi kako treba, tj krene kao da pokazuje i stane na 75% i tu stoji dok ti se ne zavrsi upload, i apsolutno ne vidim poentu u njemu...

Ovo vazi za sve ljude koji imaju problem da im puca upload attachmenta. Meni tako u vecini slucajeva nije hteo fajlove od 500kb da uploaduje.`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs