Vec duze vreme imam problem sa desctop kompom, tj sa netom na njemu. Imam Aolynk ruter koji je lanom povezan sa kompom. Desava se to da nece da se konektuje na net, kao trazi mrezu i na kraju je ne nadje vec dole stoji zuti trouglic sa znakom `!` i to je to! Kad reinstaliram sistem prva dva paljenja radi sve ok a kasnije ne. Mislio sam da je virus pa sam reinstalirao ne znam koliko puta WIN, pa se opet isto desavalo, onda sam formatirao HDD. I opet sve isto radi prva dva dana ili paljenja i to je to opet stara prica!!! Imam AC-point koji je povezan na taj ruter. Preko tog AC lap top i tel. normalno hvataju mrezu i radi sve ok. Kad izbodem LAN iz desctopa i ubodem u laptop sve radi ok. Da li neko zna sta je problem ili bar sumnja u nesto a ja to nisam probao! VISE NE ZNAM STA DA RADIM A TREBA MI BAS DESCTOP!!! POZZ SVIMA
Komponente su: P5K CPU E5400 Geil Memorija 4GB Palit GeForce
Moj drugar je imao slican problem, ali bio je u pitanju drugi tip rutera...itd... Radi mu sve 2 dana pa nece, premestio je kablove pa ponovo malo radi pa nece... Na kraju je zamenio ruter i sve je bilo ok. Mozda je i kod tebe taj problem a mozda i nije, neka ti neko to strucno objasni...
pa nema tu mnogo mogucnosti za problem. barem ja tako kod mene nesto slicno bilo. kao prvo koji win koristis?? za 7 neznam, ali sa win 7 sve radi ko pucka, samo metnem driver i sve ok, sa xp sp 3 sam imao malo problema, ali ako je markopvict mislio na ono za fiksiranje ip, a to je odes na konekciju na properties pa nadjes ove ip protokole i tu ukucas adresu za ip koju uvek da koristi. To je kod mene resilo problem ali sa obicnim kablovskim modemom. Ako ne onda sta znam nove drajvere probaj nege dodatne updatove, pa da vidis da li ce onda raditi.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.