haahha pa to sam i ja rekao...svaki put napishu 10%-20% ubrzanje na toj i toj igrici...
shto reche ti za sve ove godine trebalo bi da radi bolje od gtx295
:)
:: Koliko li ce ovi drajveri da vam ubrzaju ili uspore grafiku :: :: Kad saberem sva silna ubrzanja koje bi moj stari 8600gt trebalo da dobije kroz svoje godine postojanja trebao bi da bude brzi od gtx295 :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
ali ja posle ovog mog drajvera 186 za 8800gt nijedan ne radi kako valja, snimao raznorazne koji su izlazili posle ovog ali zbog svakog imam neki problem u igrama, betmen nije hteo ni da radi kako valja sa novim drajverom a sa ovim je sve ok, tako da neznam, ali ova grafa ne voli izgleda nove drajvere, nadam se da cu neki da ubodem nekad koji ce da radi dobro!!!
Probao sam ovaj najnoviji cim je izasao u Dragon Age FPS - 10, 3DMark 06 za 350-450 manji score, ne kapiram isto tako pise u NFS Shift bolje performance sa tim novim mi je kad krene trka 51-52fpsa a sa starim 60 kuca!
Tako da kod mene najbolje radi 190.62 WHQL na GTX285
Ova Nvidia kako je pocela svaki driver sve gori i gori umesto kontra da bude... a ja polako gubim zivce jer je svaki put ista prica i jos gore bude... dodje mi vise da ne skidam i ne testiram ni jedan driver jer od avgusta sve gore i gore ide...
e, brate, kod tebe nesto nije u redu definitivno, ja ne znam kako se kod tebe konstantno javljaju takvi problemi, nije tacno da je driver sve gori i gori, jel ti regularno menjas driver, jel radis prvo uninstall, pa install novi, mislim izvini sto te pitam te osnovne stvari, ali jedino se kod tebe javlja problem..
sta rekoh probao sam razne ali dok radi ovaj sto imam 186 ne menjam, stvarno neznam sta kenjaju za ove vise drivere, kao de ce ti nadograde hardwer kad ih snimis!!
nego gamer koliko frejma razbija 285 u crysis i u gta i sa kojim nivom grafickih podesavanja??
:: Probao sam ovaj najnoviji cim je izasao u Dragon Age FPS - 10, 3DMark 06 za 350-450 manji score, ne kapiram isto tako pise u NFS Shift bolje performance sa tim novim mi je kad krene trka 51-52fpsa a sa starim 60 kuca! :: :: Tako da kod mene najbolje radi 190.62 WHQL na GTX285 :: :: Ova Nvidia kako je pocela svaki driver sve gori i gori umesto kontra da bude... a ja polako gubim zivce jer je svaki put ista prica i jos gore bude... dodje mi vise da ne skidam i ne testiram ni jedan driver jer od avgusta sve gore i gore ide...
Imarkovic, Realne i prave, pouzdane informacije iz prve ruke!
Driver obrisan svuda i usniman najnoviji isto sam probao posle formatiranja da usnimam najnoviji i ista prica brate sve sam probao glupo je da pricamo o tome da li sam lepo obrisao driver i sl. Jer moguce da ja 5x obrisem driver vratim stari pa usnimam nov i uvek kad usnimam taj stari driver dobijem bolje performance jer to moguce? i posle formata na nov win usnimam novi driver i sranje dobijem score vratim stari i super mi ide!
Sa processorom E8400 OC 3.6Ghz, Memorija Kingstone HyperX 1066Mhz DDR2, Nvidia GTX285 1Gb `Stock` u Crysis-u 1920x1200 AA Off AF Of, DX10 All Very High u benchmarku izbacuje 25Fps-a Average e tako ti se i kroz igru nesto mota.. u GTA IV 1920x1200 SVE MAX! koliko moze jedino ono za texturu zbog memorije gpu-a ne mogu da roknem skroz desno al sve ostalo je na Maximum! super radi! u benchmark mi je dao score 58FPS-a Average! a u igri minimum mi opadne 34FPS-a! u 3D mark 06 default test 1280x1024.. 16 500 Score
interesantno, gta je onda okej super, meni sa ovom grafom(i ta sa 256mb:) mi average 30 opada do 20 ali ne ide ispod nikad, ali sam se zacudio da je u crysis toliko mala frame average rata(mislim ja za sebe necu pricam jer sam zadnjiu put igrao crysis na celeron, mozes milsiti)ali sam ocekivao da ce bude jos bolje ali vis ti to iznenadjen sam, tako da ostajem ja pr tome da je ati najbolje kupiti za sad, barem dok ne padne cena na ove jace gtx(po meni ne bi nikad uzimao nista ispod gtx275)ali cena je u p materinu previsoka jebem ti, cekamo i cekamo tako nadalje..... fala na info .)
:: Imarkovic, Realne i prave, pouzdane informacije iz prve ruke! :: :: Driver obrisan svuda i usniman najnoviji isto sam probao posle formatiranja da usnimam najnoviji i ista prica brate sve sam probao glupo je da pricamo o tome da li sam lepo obrisao driver i sl. Jer moguce da ja 5x obrisem driver vratim stari pa usnimam nov i uvek kad usnimam taj stari driver dobijem bolje performance jer to moguce? i posle formata na nov win usnimam novi driver i sranje dobijem score vratim stari i super mi ide! :: :: Sa processorom E8400 OC 3.6Ghz, Memorija Kingstone HyperX 1066Mhz DDR2, Nvidia GTX285 1Gb `Stock` u Crysis-u 1920x1200 AA Off AF Of, DX10 All Very High u benchmarku izbacuje 25Fps-a Average e tako ti se i kroz igru nesto mota.. u GTA IV :: 1920x1200 SVE MAX! koliko moze jedino ono za texturu zbog memorije gpu-a ne mogu da roknem skroz desno al sve ostalo je na Maximum! super radi! u benchmark mi je dao score 58FPS-a Average! a u igri minimum mi opadne 34FPS-a :: u 3D mark 06 default test 1280x1024.. 16 500 Scor ::
195.62 WHQL je dobar drver ali je takodje dobar i 195.39 beta i jos neki unazad.Nema nikakvih padova.Stabilan je driver ali sam recimo primetio anomalije u Windows 7 sa driverom 195.62 za Win 7.Imam blago secenje u vrhu ekrana kao u igri dok se ne ukljuci V Sync.Sa drugim driverom toga nema!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.