Znam da je bilo priče da PayPal sada podržava i Srbiju, ali nisam siguran da je to već profunkcionisalo.
Inače, ako želiš nešto da plaćaš peko PayPal-a, onda mogu toplo da ga preporučim, ali ako želiš da neko tebi nešto plaća, onda ga zaobiđi u širokom luku.
Ako se desi da neko zlonameran prijavi kako si mu nešto naplatio a nisi odradio / poslao, momentalno će ti blokirati sva sredstva sa računa na 6 meseci i ako se u tih 6 meseci desi još jedn pritužba, ne vide ti pare za života.
Po tom pitanju imam izuzetno negativna iskustva sa njima ( koristio sam ga svojevremeno iz Slovenije i baš sam se razočarao ). Oni se rukovode principom zaštite potrošača, samo pitanje je koliko su naši potrošači savesni i pošteni !?!
@zeljkoa: Hteo bih da Vas pitam nesto nevezano za ovu temu.Jel postoji mogucnost da promenim svoje korisnicko ime?Ovo moje sadasnje sam bezveze napisao jos kad sam se odavno prijavio ovde,pa mi se ne svidja.Zeleo bih da ga promenim.Napisao bih u svom potpisu da sam u stvari promenio username,tako da bi me svi prepoznali.
Da glasamo za ime? Da ime bude nVidijko, pošaljite 1111 na sms... da ime bude catalyst pošaljite.... da.... kako ćemo da te propoznamo kad promeniš ime? Avatare ionako svi menjaju iz zabave non-stop. Ne znam.... to ti dojde ko` tatoo, u mladosti zadovoljan, ostalih 40 godina zlovoljan i posramljen. Ne znam.... ja bih to naplaćivao nekako. bureci, rolovani ćevapi, ne znam...
Prepoznacete me po potpisu.Uvek ce da bude zelen.Avatar cu ostaviti ovaj,i u potpisu cu se potpisati,tako da,nema sanse da me ne prepoznate..Jos cu i postaviti temu da sam promenio ime.
Zeljko,sta kazete?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Da glasamo za ime? Da ime bude nVidijko, pošaljite 1111 na sms... da ime bude catalyst pošaljite.... da.... kako ćemo da te propoznamo kad promeniš ime? Avatare ionako svi menjaju iz zabave non-stop. Ne znam.... to ti dojde ko` tatoo, u mladosti zadovoljan, ostalih 40 godina zlovoljan i posramljen :: Ne znam.... ja bih to naplaćivao nekako. bureci, rolovani ćevapi, ne znam.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
I mene bi zanimala ista stvar! Kada sam se prijavljivao na forum stavio sam ovo ime cisto da bih se registrovao jer nisam planirao da se dugo zadrzim na forumu, ali sto sam vise vremena provodio na njemu sve mi se vise dopadao tako da mi je sada ubedljivo broj 1 sto se tice IT foruma. Kao sto kaze eseses u potpisu bi naznacilo o kome jer rec dok se svi ne naviknu na promenu, a kasnije verujem da to nece biti ni potrebno da stoji u potpisu. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: @zeljkoa :: Hteo bih da Vas pitam nesto nevezano za ovu temu.Jel postoji mogucnost da promenim svoje korisnicko ime?Ovo moje sadasnje sam bezveze napisao jos kad sam se odavno prijavio ovde,pa mi se ne svidja.Zeleo bih da ga promenim.Napisao bih u svom potpisu da sam u stvari promenio username,tako da bi me svi prepoznali :: :: Izvinjavam se postavljacu teme za veliki off :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
i videces da jos uvek nema ni Srbije, ni Serbia&montenegro, a daleko bolo ni yugoslavie.... davno bih se ja resio dodatnin troskova za rrapid premium nalog da PAYPAL fnkcionise za srbiju....po meni jos nista od njih
Pa j.besh ako je tebi pomoc drugima na forumu `mucenje`, i ako ti srce nije toliko veliko da zarad promene imena ne zelis da se odreknes cifre koja je isopd avatra...ili budi eseses, ili se odreci cifre...
A i to sto kazes.Sad cu nekoga da molim da bi mi promenio ime.Ebes i ime i broj poruka...
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pa j.besh ako je tebi pomoc drugima na forumu `mucenje`, i ako ti srce nije toliko veliko da zarad promene imena ne zelis da se odreknes cifre koja je isopd avatra...ili budi eseses, ili se odreci cifre.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.