Molio bih nekoga od članova koji su upućeni u cene izrade web prezentacija i s tim povezanu tematiku da mi kaže da li je ova cena (pogledajte sliku: http://ultraxs.com/image-2915_4B05BD54.jpg) zaista adekvatna za to što se dobija. Unapred hvala.
Ma zamisli da unajmis njih da ti rade sajt... XD Posetite stranicu http://www.bpm.rs/index.php?q=projects/home i (BeogradskaPoslovnaMreza) javite da li vam se aktivirao antivirus pri ucitavanju stranice.
Uzas. Bas dranje i sisanje. Hosting je od 950 din za god. dana, ovakav templejt se moze skinuti bilo gde, prepravi se i eto sajta. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
ICEsd je potpuno upravu... Naslov teme nema nikakve veze sa samom temom! Cyber kriminal znaci nesto sasvim drugo!
Da je dranje - dranje je u svakom slucaju! Ako stranica koja se nalazi na slici predstavlja i neku vrstu primera kako bi vas neki buduci sajt izgledao - nemam reci!
Sve zavisi i da li bi sajt bio statican ili dinamican. Statican (koji bi bio prezentacionog karaktera i sadrzao text, slike, po koju animaciju i zvuk) je naravno jeftiniji... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ma zamisli da unajmis njih da ti rade sajt... X :: Posetite stranicu http://www.bpm.rs/index.php?q=projects/hom :: i (BeogradskaPoslovnaMreza) javite da li vam se aktivirao antivirus pri ucitavanju stranice.
i tako na tri mesta u bg? voda u koaksialnom kablu ili neki razlog?
:: Video sam u footeru, kao dice se validacijom sajta :- :: :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: :: :: :: :: bm ti leba :: :: :: :: ima i header i FOOTHER(! :: :: :: :: ima i link ka W3C - Result: 204 Errors, 131 warning(s) u 5 redova koda
Stvarno mi nije jasno sta vam ovde nije u redu 8990dina za sve to uopste nije skupo, samo registracija com domena kosta 2500 cinimi se, ako se dobro secam. Misli stalno neko kukanje skupo skupo, pa radite nesto pa vam nece biti skupo, imam par prijatelja kojise bave izradom sajtova koji nisu nista jeftiniji od doticnih na onom sajtu i nijedan im se klijent nezali da su skupi nego jos su veoma zadovoljni cenom. Druga prica je kakav su sajt u stanju ovi likovi da urade, ako prave dobre sajtove nisu skupi.
ma ja nesto nisam siguran da si ti otisao na link da vidis o cemu se radi
:: :: :: Stvarno mi nije jasno sta vam ovde nije u redu 8990dina za sve to uopste nije skupo, samo registracija com domena kosta 2500 cinimi se, ako se dobro secam :: Misli stalno neko kukanje skupo skupo, pa radite nesto pa vam nece biti skupo, imam par prijatelja kojise bave izradom sajtova koji nisu nista jeftiniji od doticnih na onom sajtu i nijedan im se klijent nezali da su skupi nego jos su veoma zadovoljni cenom. Druga prica je kakav su sajt u stanju ovi likovi da urade, ako prave dobre sajtove nisu skupi ::
Nit je to uradio, nit je citao ostale komentare (jesu dugacki mora da se prizna), nit se razume u web dizajn inace bi zakljucio to nesto oko registracije domena sto je spominjao... A za deo o tome kakav su sajt oni u stanju da urade...... Evo da uprostim - ako je njihov maticni sajt inficiran trojancem, o cemu dalje da raspravljamo?
@hogar81 Ako si zainteresovan da proveris kako rade ljudi (i malo osvezis sistem), odes lepo na http://www.bpm.rs/ pa kliknes na dugme Nasi Projekti i uzivas =] Eto budi dobar pa im posalji mail da poprave to... Mozda ti kazu hvala ili ti daju neki popust =)
:: ma ja nesto nisam siguran da si ti otisao na link da vidis o cemu se rad ::
vec je bilo reci da li je 100e za sajt puno ... ako je 8000 din za hosting, registraciju , mesecno odrzavanje i maltretiranje sa klijentom ..PUNO ... vi nemojte da pravite sajt za vas je flajer na banderi civilizacijski skok ....
bilo je reci o tome, istina, malo je 100 evra za bilo sta ozbiljnije.
but, ovo je druga stvar.
prvo, nije 8000 nego 8999 dinara drugo, nije sajt nego `mini sajt` tj, jedna stranica u okviru njihovog sajta, logo, tekst, osnovni podaci i 10 slika...
recimo da je registracija .com domena 999 dinara, ovde hostinga nema, znaci jedna stranica na njihovom sajtu kosta, nema kodiranja, nema dizajna, suv tekst i slika - 8000 dinara
koliko li tek kod njih kosta ceo sajt, koji si pomenuo?
mada, moguce je da ja nisam dovoljno civilizacijski skocio...
:: :: vec je bilo reci da li je 100e za sajt puno ... ako je 8000 din za hosting, registraciju , mesecno odrzavanje i maltretiranje sa klijentom ..PUNO ... vi nemojte da pravite sajt za vas je flajer na banderi civilizacijski skok .... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.