Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
opera 10.01 puca mi vec 2 puta danas...
STRANA 1 OD 1
savatije opera 10.01 puca mi vec 2 puta danas... 19.11.2009. 16:21 T22054

status: user
broj poruka: 1121

Vracam se na 9.6, jer ovo nije normalno...samo prijavi neki kod 8 i to je sve..a explorer 7 radi,.trenutno sam u svim mogucim scanovima m-bam, kav, cc, etc etc na tom racunaru....ko ima slicno iskustvo nek javi...
pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Imao sam slicnih problema.. 19.11.2009. 16:37 #160096

broj poruka: 18472
Koristim 10.0 Final.Nisam hteo d aidem na taj update.10.0 je ok.

Green Green Grass Of Home

Equinoxe Re: 19.11.2009. 16:47 #160104

broj poruka: 12057

Ono što bi bilo dobro da otkriješ je da li puca neki plug-in (Flash, Java...) ili sama Opera.

SkyFire Kad vec bax pomenu.. 19.11.2009. 16:54 #160109

broj poruka: 18472
Java ubija operu samo tako.Znaci muka mi je vise od nje.Isto tako se desava da mi i JD zabode upravo zbog nje.Kad ce napraviti stabilan software nije mi jasno?!

Green Green Grass Of Home

savatije re za sada...bax-e 19.11.2009. 17:08 #160117

Mbam nije nista nasao (danas updetovan)...trenutno radi KAV full scan (licencirani...update danas)...
opera 10.01 mi ne puca u radu,instalirana radi neko vreme, sve OK, zatvorim je restartujem PC i onda se se uopste i ne podize...samo prijavi gresku...dva puta sam je danas reinstalirao, cisteci sve `repove` danas skinutim CC-cleanerom, pa restartom...kad KAV zavrsi, saljem izvestaj jesam li ukacio neku `svinju` ili je ova verzija `shljam`, Ma da je ono prvo malo moguce zbog kontrolisanog kretanja i logicnog otvaranja mail-ova...
10.00 je i meni radila ok...ko me tero na 10.01 ???
inace operu koristim jos od kako sam izbacio Netscape iz upotrebe Explorera se gadim jos od prvih dana a sa mozilom nisam bas srodan)...bese neka verzija 5 ili 6...jos uvek ih cuvam na HD-u ...ko nostalgiju

Equinoxe Re: 19.11.2009. 17:11 #160120

Moguće da je bagoza, ostani na 10.0 za sada, dok ne popije lekove Opera.

savatije 2 sata i 43 minuta full scan KAV 19.11.2009. 19:35 #160168

nista...nema `svinja`...99 posto mi lici da je BAX i ovog puta u pravu...BUG,BUG,BUG

gliga79 Vratio sam sa na Mozilu 19.11.2009. 21:37 #160190

broj poruka: 4641
jer mnogo bolje funkcionise. Bio sam jedno vreme na Operi, ali sam se ponovo vratio.
Mozila je trenutnoi mnogo bolji Browser, bar za mene

RESISTANCE IS FUTILE

::
:: Vracam se na 9.6, jer ovo nije normalno...samo prijavi neki kod 8 i to je sve..a explorer 7 radi,.trenutno sam u svim mogucim scanovima m-bam, kav, cc, etc etc na tom racunaru....ko ima slicno iskustvo nek javi..
:: pozz
nemamime re 19.11.2009. 22:47 #160209

broj poruka: 294
Meni radi opera 10.01 na win7 x64 bez problema. Koristim i FF paralelno samo za online igre, a za surf koristim operu.

Equinoxe Re: re 19.11.2009. 22:49 #160210

Razmeni sa savatijem info: koji mu sajtovi ubijaju operu i koje verzije plagova koristiš, mora da ima neko rešenje.

:: Meni radi opera 10.01 na win7 x64 bez problema. Koristim i FF paralelno samo za online igre, a za surf koristim operu
:: _______________________
:: Ja sam najpametniji..
:: ...kaze moj desetogodisnji sin
Pisko Panjković Opanjković 20.11.2009. 18:49 #160419

broj poruka: 6645
Ja već neko vreme verujem (nemam dokaza) da i mozillu i operu redovno ukokava adobe. Možete naći moj odgovor kada se pojavila opera desetka, isto sam pričao. Da podsetim, tada su mnogi bili oduševljeni brzinom nove opere (i ja), ali sam već onda predskazivao crne dane za istu, čim se adobe doseti. I, tvrdio sam da će 100% da adobe izda update iako je sam softver i ono što prikazuje, isti q već godinama. Ali, oni non-stop update-ovima prate firefox i operu. Čas jedan browser biva više pogođen, čas drugi, čas oba... i to sve brže i brže. Ja znam da Adobe nema ličnog interesa da to radi, ali znam i ko bi im poprilčno platio da se tako nešto što češće dešava... Ovo govorim iz svog sličnog iskustva... sa firefoxom. Naime, svojevremeno je, do tada najbolji i u naročitoj ekspanziji browser, počeo da buguje, usporava procesor, za prikaz strana koje je pre toga (strane sa istim sadržajem) trošio malo resursa, počeo da troši mnogo resursa. Tada sam prešao na operu. Ista mi je bila od starta antipatična godinama pre nego se pojavio firefox, pa sam rađe koristio neke skinove za IE tipa avant browser.... ali, Machine me tada nagovorio i, navikoh se. Nakon nekog vremena, ista priča i sa operom. To je već postalo simptomatično i tada sam obratio pažnju na adobe update koji se, jel, malo malo pojavljuju a video uvek isti pa isti... Ukratko: za mene je to svetska zavera.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

imarkovic @Pisko 20.11.2009. 19:12 #160432

broj poruka: 18996
ja sam brzinu jedino osetio na Google Chrome-u...

Pisko Evo ga dodatak 20.11.2009. 19:19 #160435

Kao da su me čuli... ili ja njih pročitao...

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1562738/microsoft-claims-ie-super-speedy

možda IE9 neće biti 10x brži od IE8, ali će FF i opera biti 10x sporiji....

Pisko Re: @Pisko 20.11.2009. 19:21 #160436

chrome je gowno. Ružan (i brz). Opera i ff su programi koji nešto vrede, ali, tvrdim da će biti kao nezavisni igrači, skenjani i gotovo. Opera 10 kad se pojavlia, a testirao sam je i sa kromčetom i IE8, bila je brza da brža ne može biti. I onda je to polako otišlo u istoriju, kad su se Grci dosetili... ma zavera, kažem ti.

:: ja sam brzinu jedino osetio na Google Chrome-u..
imarkovic @Pisko 20.11.2009. 19:30 #160440

broj poruka: 18996
hm, pa meni i jeste bio ruzan u pocetku, s onom nebesko plavom sljastecom bojom koja me nervirala, a kad sam stavio grey (sivu) theme, to je bilo to, batalio sam i firefox i ostale browser-e, ova poslednja beta sto je izasla je bas stabilna u odnosu na prethodne, kad izadje full verzija, bice vrlo brzo konkurentski odgovor, dosta njih kome se ne svidja izgled, videces da ce na kraju popustiti zbog brzine, koja se bas oseca.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs