http://www.nsanedown.com/ MaraFix 1.3 je po meni najbolji, ali uvek mozes naci User/Pass validan. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Ma ajde....nisam mu dao direktan link. Ovo je link tamo nekog sajta... Ako hoces izbrisi svoj post, pa cu ja izbrisati ovaj iznad. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Šta će ti to sad na pragu 2010? Taj je noddy bušan i prevaziđen. Ako si se baš naklatio na nod, uzmi verziju 4. Imaš najnoviji post kako je lepo čovek sa `narodskim` nodom fasovao ludačku zarazu... i sama firma je od njega digla ruke a ti ga nešto smaraš. Ionako nemaš nameru da ga kupiš, onda, uzmi najbolje što imaju. Četvorka nije takva rupa kao 3 i 2 (u današnje vreme, ne nekad šta je bilo), jes` da nema neke blistave rezultate u brisanju, ali, ipak nekako sprečava zarazu, bar do sada nisam naleteo da ga je nešto izbušilo. Ali me nervira što ih ostavlja na usb-ovima i hdd-u, skljaštrene, ali i dalje prisutne (obriše ono maligno a ostavi svo smeće)... tako da nakon skeniranja nekim drugim AV-om, taj sigurno pronalazi ponovo gomilu `virusa` ili virusa, a pitanje je da li je tako... kako hoćeš.
@Pisko, sta baljezgas ti? Vecito pises kilometarske postove i na kraju nista ne kazes. Ja nisam imao problema sa nodom nikad. Sta treba da instalira? Kaspersky, Norton Pa ja sam vise sranja video sa avastom nego sa bilo kojim drugim av-om. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.