Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opera problemcic
STRANA 1 OD 1
Mladic Opera problemcic 03.09.2006. 05:09 T2191

status: user
broj poruka: 68
Vec dve godine koristim operu internet browser, odlican je program, nego treba mi jedan trik ako moze da se nazove tako, naime skoro sam instalirao poslenju verziju opere 9.01 (upgrade na verziju 8.54), ad do sada sam koristio verziju 9.00-paralelno sa ovom gore 8.54 samo sto sam u zadnjih par meseci sve nove web adrese memorisao u verziju 9.00, i problem je sledeci ova nova verzija je uredno preuzela web adrese iz bookmark-a prethodne(8.54), ali imam jos toliko adresa u ovoj 9.00, kako da ako je moguce prevezem adrese odjednom iz opere 9.00 u operu 9.01, da se ne patim copy/paste jednu po jednu adresu pa tako do zore...

Podrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mladic Re: Opera problemcic 03.09.2006. 10:54 #7890

status: user
broj poruka: 68
Resen problem, opera sve ima samo to treba pronaci, ima opcija cini mi se kao Photoshop

pozdrav

:: Vec dve godine koristim operu internet browser, odlican je program, nego treba mi jedan trik ako moze da se nazove tako, naime skoro sam instalirao poslenju verziju opere 9.01 (upgrade na verziju 8.54), ad do sada sam koristio verziju 9.00-paralelno sa ovom gore 8.54 samo sto sam u zadnjih par meseci sve nove web adrese memorisao u verziju 9.00, i problem je sledeci ova nova verzija je uredno preuzela web adrese iz bookmark-a prethodne(8.54), ali imam jos toliko adresa u ovoj 9.00, kako da ako je moguce prevezem adrese odjednom iz opere 9.00 u operu 9.01, da se ne patim copy/paste jednu po jednu adresu pa tako do zore..
::
:: Podra
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs