Jedino sto mozes je da otvoris subtitl sa notepad-om i kopiras sve zajedno,pa ga u google translate prevedi.Mislim da ne moze da prevede odjednom vise od 400-njak redova,pa ces morati iz dva puta(ukoliko titl ima vise od 400+ redova),a posle ih nastavi.Prevod se frlja s glagoli,ali moze da pomine ukoliko ne znas da beknes Brazilski,a prvoda nigde na vidiku.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Dali postoji program koji moze da prevede titlove :: Primer:Nadjem Brazilski titl u srt formatu i hocu da mi prevede u srpski,a da pritom zadrzi format :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Sve sam to vec probao,i sa translate-om i sa nekim nazovi subtitle translate.Varijanta sa google translate i notepad-om neradi jer narusava strukturu srt-a,posto moras da ga vadis i vracas.MV2 mi je najbolji pokazatelj neuspelog cackanja prevoda,samo izbaci CHI(Chinese)i nigde prevoda.
Tnx to ya all
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ja sam ih tako nekokilko odradio i sljakaju.Obrati paznju da nisi negde ostavio neki razmak,ili viska,jer ako prevod ima neku od tih gresaga player ga nece pustiti. Ako hoces posalji mi prevod,pa cu da pokusam da ti ga odradim.Ili mi daj link ka prevodu(naravno istu vrziju filma) da ne bude da titl nije sinhro.
:: Sve sam to vec probao,i sa translate-om i sa nekim nazovi subtitle translate.Varijanta sa google translate i notepad-om neradi jer narusava strukturu srt-a,posto moras da ga vadis i vracas.MV2 mi je najbolji pokazatelj neuspelog cackanja prevoda,samo izbaci CHI(Chinese)i nigde prevoda :: :: Tnx to ya all :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Inace greska u googletu je da umesto 00:01:25,558 - > 00:01:27,558 ( - >) stavi samo jednu -. (povlaku),umesto dve.Takav problem ces jednostavno resiti sa notepadovom funkcijom find and replace,da se nebi mucio svaki ponaosob dodavati u buducnosti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.