Imam problem pri skidanju sa rapishaera nebitno da li koristim jDowloader ili Cryptload, nakon skidanja jednog ili nesto vise fajlova izbacuje mi ovu poruku na fajlu `HTML error code [5]`, jel ima neko neko resenje ili da li se zna koji je to ERROR...? Evo recimo ovako izgleda kada klikne na fajl koji skidam ERROR: HTML-code [5] nebitno da li se ruter rekonektuje sve do restarta kompa nista drugo ne pomaze....
Ma jok, da li skinuo jedan fajl ili njih, pet, deset, nema pravila... jednostavno blokira... ne radi si o otpakivanju vec o daljem skidanju... nema veza da li ja resetovao ruter rucno ili preko skripte... on i dalje nece da skida sve dok ne restartujem komp... istovremeno ni na netu ne mogu da surfujem...a samo je tako dok koristim jDown... ili Crypload
Print screen taster>paint ili neki drugi editor+paste>save as...
13.11.2009. 01:16
status: user broj poruka: 10997
Pa onda to `objavis` na imageshack-u ili elsewhere. Uchitsa, uchitsa... i ishcco uchitsa, gavaril tavarish Ljenjin. Koji browser koristis? Da li ti je apdejtovana `java` (Sun java)?
U takvim slucajevima ponekad pomaze iskljucivanje programa...
13.11.2009. 14:28
status: user broj poruka: 10997
(JDown-a ili Crypt-a) i njegovo ponovno startovanje. Naravno, to onda podrazumeva prisustvo user-a... Meni se ovo dogadja na kompjuteru koji koristim u firmi u kojoj radim - zbog USB modema na kome se restartovanjem ne menja IP address. Kada re-startujem Cryptload-a, download se nastavlja. Sporo jeste, ali dostizno.
Pa nje to taj problem kod mene, ako restartuje ruter mennja se IP adresa ali se ne menja to da mogu da nastavim da skidam, ako restartujem Cryptload ili jDownloader isto se nista ne menja, ne mogu da nastavim sa downloadom, vec je jedino resenje restartovanje kompa.... A zamisli skines dva, tri fajla pa restart kompa i sve tako....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.