evo razlike * updated Media Player Classic Home Cinema to version 1.3.1330.0 * Added version 1.2.1008 of MPC-HC as alternative for those who have problems with the newer versions * updated ffdshow to revision 3126 * Added preferred filter tweaker for Windows 7 * updated MediaInfo Lite to version 0.7.24 * Options to install secondary decoders: DivX H.264 decoder, Monogram AAC decoder, Gabest AVI splitter * Secondary decoders are disabled by default and can be activated with the Codec Tweak Tool * Fixed settings issue when user chose to store MPC settings in an INI file * Moved Media Player Classic DXVA options to a separate page so that people notice it better * The DXVA H.264 decoder is now disabled by default to prevent people with a buggy graphics driver to get playback troubles * Minor changes
Shto nisi postavio Mega pack, jachi je. Izgleda da su kasnili sa apdejtom. Kada sam video obichan, odem da skinem Mega i ispalim se pa skinem 5.30 zato shto nisu stigli da izbace Mega 5.40. Sada ga naravno ima pa sam dva put dzaba skidao.
Po cemu je bolji Mega pack od obicnog pack-a?Jedino je Mega pack tezak 23 MB,a obican je 14 MB.To je jedina razlika koju sam ja uvideo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Shto nisi postavio Mega pack, jachi je. Izgleda da su kasnili sa apdejtom :: Kada sam video obichan, odem da skinem Mega i ispalim se pa skinem 5.30 zato shto nisu stigli da izbace Mega 5.40. Sada ga naravno ima pa sam dva put dzaba skidao :: :: cash rules everything around me :: ::
Nije previse bitno,ali cisto informativno,Na ovom linku je dato poredjenje,pa se i na osnovu toga moze odluciti kome sta treba... http://www.codecguide.com/download_mega.htm
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.