Svaki 10-ti računar u Srbiji zaražen je nekim virusom, rezultat je istraživanja koje je sprovela Biznis softver alijanse (BSA), organizacije koja prati kretanje piraterije na svetskom tržištu, što našu zemlju svrstava na prvo mesto u svetu u toj kategoriji. Na drugom mestu je Turska sa 3,23 odsto zaraženih računara, a zatim slede Brazil i Španija sa 2,54 i 2,16 odsto. Poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Prilikom upotrebe novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže.
ja mislim da ovo sto si napisao nije tacno!!!! Po mom iskustvu,od SVIH mojih prijatelja,poznanika,rodjaka,njihovih prijatelja,rodjaka itd itd... svaki drugi treci komp je zarazeni virusima(ne virusom) i ljude savrseno boli Ku*ac za to....Kazu `dok radi,dobro je. kad crkne onda cemo popravljati` svaki drugi flash koji sam dobio od nekog je imao viruse(mnozina)...i kad kazem ljudima,vlasnicima flash-a,njih opet boli ku*ac za to i dalje daju te flash-ove drugim ljudima i svesno zaraze i tudje kompove,i opet ih boli ku*ac za to... Ma nek kaze ko sta hoce,ja sam se uverio da smo NAJGORI!!!!!!!!!
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: :: Svaki 10-ti računar u Srbiji zaražen je nekim virusom, rezultat je istraživanja koje je sprovela Biznis softver alijanse (BSA), organizacije koja prati kretanje piraterije na svetskom tržištu, što našu zemlju svrstava na prvo mesto u svetu u toj kategoriji. Na drugom mestu je Turska sa 3,23 odsto zaraženih računara, a zatim slede Brazil i Španija sa 2,54 i 2,16 odsto. Poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Prilikom upotrebe novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže :: :: I ovde smo na prvo mesto
Cutite tu. bitje posla da se svi ti kompovi ociste ili reinstaliraju... a i para :)
:: :: Svaki 10-ti računar u Srbiji zaražen je nekim virusom, rezultat je istraživanja koje je sprovela Biznis softver alijanse (BSA), organizacije koja prati kretanje piraterije na svetskom tržištu, što našu zemlju svrstava na prvo mesto u svetu u toj kategoriji. Na drugom mestu je Turska sa 3,23 odsto zaraženih računara, a zatim slede Brazil i Španija sa 2,54 i 2,16 odsto. Poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Prilikom upotrebe novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže :: :: I ovde smo na prvo mesto
Imao sam slucaj da je devojka donela da joj uradim racunar (ne bi ga ni donela da joj nisam rekao, znamo se privatno), racunar se palio doslovno 20 minuta pola stvari nije radilo... Metio sam moj HDD sa novim winom i Avastom na njemu i za sat i po vremena bese oko 400 virusa navatao oko 200-tinjak razlicitih! Ja reko kako ona kaze pa bitno da radi... ja rekoo radi? kaze ona da, pitam ja nju a jel problem reko sto se pali jednu deceniju pa te prodje zelja da radis na njemu, kaze boli je uvo... ovo je slucaj od pre par nedelja... A bilo je i da je virus toliko klao CPU da je napajanje malo puftilo dima! :D Ima debeli nisu ni svesni svoje nesvesti i kad im to kazes, kazu ti stakenjas to je zato sto ti volis kompjutere! xaxaax... sta reci osim Made in Serbia :(
To i moje komsije potvrdjuju svaki dan.Svaki dan pa i nocu mi dolaze sa svojim problemima.A najgori su oni koji i nemaju internet a sve moguce i nemoguce ubacivaju i posle kukaju.
:: ja mislim da ovo sto si napisao nije tacno!!!! Po mom iskustvu,od SVIH mojih prijatelja,poznanika,rodjaka,njihovih prijatelja,rodjaka itd itd... svaki drugi treci komp je zarazeni virusima(ne virusom) i ljude savrseno boli Ku*ac za to....Kazu `dok radi,dobro je. kad crkne onda cemo popravljati` svaki drugi flash koji sam dobio od nekog je imao viruse(mnozina)...i kad kazem ljudima,vlasnicima flash-a,njih opet boli ku*ac za to i dalje daju te flash-ove drugim ljudima i svesno zaraze i tudje kompove,i opet ih boli ku*ac za to... Ma nek kaze ko sta hoce,ja sam se uverio da smo NAJGORI!!!!!!!! :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: Svaki 10-ti računar u Srbiji zaražen je nekim virusom, rezultat je istraživanja koje je sprovela Biznis softver alijanse (BSA), organizacije koja prati kretanje piraterije na svetskom tržištu, što našu zemlju svrstava na prvo mesto u svetu u toj kategoriji. Na drugom mestu je Turska sa 3,23 odsto zaraženih računara, a zatim slede Brazil i Španija sa 2,54 i 2,16 odsto. Poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Prilikom upotrebe novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže :: :: :: :: I ovde smo na prvo mesto
sad sam tek video post... u tome i jeste problem nece biti ni posla ni para... jer je danas jako jednostavno metiti SAMO nov sistem, pa svi misle da su strucnjaci, a treba to malo kasnije podestiti da bi to ferceralo kako valja... al glupima lakse uterati nego objasniti jer nemaju veze sa problematikom!
:: Cutite tu. bitje posla da se svi ti kompovi ociste ili reinstaliraju... a i para : :: :: :: :: :: :: Svaki 10-ti računar u Srbiji zaražen je nekim virusom, rezultat je istraživanja koje je sprovela Biznis softver alijanse (BSA), organizacije koja prati kretanje piraterije na svetskom tržištu, što našu zemlju svrstava na prvo mesto u svetu u toj kategoriji. Na drugom mestu je Turska sa 3,23 odsto zaraženih računara, a zatim slede Brazil i Španija sa 2,54 i 2,16 odsto. Poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Prilikom upotrebe novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže :: :: :: :: I ovde smo na prvo mesto
Zemo,da su vlasnicii kompova dozvolili da uradim svaki PETI komp kojem sam konstatovao da ima viruse,ja bi sada bio bogat covek...Mislim,sta reci...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: E zemo ovo sto si napisi je potpuno TACNO :: :: To i moje komsije potvrdjuju svaki dan.Svaki dan pa i nocu mi dolaze sa svojim problemima.A najgori su oni koji i nemaju internet a sve moguce i nemoguce ubacivaju i posle kukaju :: :
instalirao sam u skoli nod32 i redovan update naso je 1500virusa a posle je iso malwar bytes anty malware i on je naso brdo virusa...kao sto doca kaze svaki flesh koji uzmem ima viruse zao sam jedan dan otiso do drugova instalirao im nod32 stavio automacki update bar da smanjim broj virusa...takvi su srbi
Da se po mom selu meri bili bi zadnji na toj top listi. Ovi moji se vise boje virusa nego boga,dobro sam ih istrenirao.Svaki virus rusenje sistema,nov sistem 1k+programi 500 dinara.Ako im pak padne napamet da ciste,ta exotika ce ih kostati 2k. Zajebavao sam se i ja dok mi nije do*urcilo,pa da vidis kako stoka moze da re vaspita. Najaca fora je bila kada sam nedavno otisao u jednu od najjacih Subotickih papirnica da mi istampaju CV i jos neke gluposti,samo dok su uboli flesh dobio sam dovoljno crva za celodnevno pecanje bele ribe.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
ahahahaha,zemo,najjaci si!!! Jao sta bi ja dao kad bi ja mogao tako...Ali ti si jedan i selu,pa mozes kako `oces... kod mene je velika konkurencija,pa moras da igras onako kako musterija svira...ako jednog klepis po dzepu,on sutra ode kod drugog...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Da se po mom selu meri bili bi zadnji na toj top listi :: Ovi moji se vise boje virusa nego boga,dobro sam ih istrenirao.Svaki virus rusenje sistema,nov sistem 1k+programi 500 dinara.Ako im pak padne napamet da ciste,ta exotika ce ih kostati 2k :: Zajebavao sam se i ja dok mi nije do*urcilo,pa da vidis kako stoka moze da re vaspita :: Najaca fora je bila kada sam nedavno otisao u jednu od najjacih Subotickih papirnica da mi istampaju CV i jos neke gluposti,samo dok su uboli flesh dobio sam dovoljno crva za celodnevno pecanje bele ribe :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Brrr... Kandidata za izvoz... Evo vam jedan rekorder, bar na mojoj listi, ortakov komp, kaze da stalno drzi upaljen NOD i jos neke zastite...
Prvi sken - 800 i nesto razlicite gamadi Drugi sken - 300 i nesto razlicite gamadi...
Poslednji put kada je doneo komp, cifra se zaustavila na oko 600. A pre neki dan sam imao bliski susret trece vrste sa radnicom u kopirnici koja prvo nije htela da otvori fleshku nego da joj izdiktiram gde je taj .doc fajl za stampu zbog virusa iako je flesh savrseno cist. Vratim se kuci, metem flesh i NOD i Avira pobesne u delicu sekunde, pa sam se lepo vratio u kopirnicu i bjasnio joj neke stvari na jako fin i kulturan nacin
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
mislim da kod nas jedino racunar koji nije sklopljen nema gamad .. svi ostali imaju ... 5 dana vec jedino sto radim je chiscenje kompova od virusa .. juce sam 7 sati resavao komp (spor mu hdd) .. i na kraju sam dobio isfronclane registre i operativni koji je licio na apokalipu ...
Kao što neko reče, barem smo prvi u nečemu. Samo što smo mi Srbi prvi u pogrešnim stvarima. O svojim iskustvima sa virusima kod `redovnih mušterija` ne bih da pričam, odmah se naježim od pomisli na to. I o gamadi na fleševima, takođe ne bih.
... ja sam tu već stari majstor.... moje je iskustvo i zaključak sledeći: Kad pokušam da objasnim šta će im koji q antivir kad je sve super radilo onog dana kad su kupili pc a nisu ga imali.... jedino što ih (sve) interesuje je: kako se to isključuje. Ili, ako ništa, kako ga sprečiti da se updateuje. I tako to ide... ma jednog sam u Užicu `čistio` svakih mesec-i-po, i uvek je istu priču pričao o `klincu` i igricama sa (potpuno čistih) cd-ova... a u internet kešu je ostavio personalno-moralni debakl (nisam njuškalo, ali, tu su mu naravno bili svi `originali` virusa i troyančadi koje je marljivo skupljao). Mislim da je dvaput za redom koristio isti pattern kako ih pokupiti, totalno isti sajtovi na istim mestima. Car. A ovo sa flešovima.... dođe mi da napravim neku autorun skriptu koja će bekapovati sve sa tih fleševa, u slučaju da je nešto baš porodično blago a na savesti kretena, a zatim ih formatirati. Nek` se yebu. Uz moljakanja, možda im povratim podatke.
@Brutos>>Brutalno, ali j*bitacno! Od svega sam se nafatirao...
06.11.2009. 00:22
status: user broj poruka: 10997
pomalo, a od virusa ponajvise! Stono bi rek`o Titov telohranitelj (kada se Prezident rasplakao nad perspektivom istrebljenja divljaci): ne brini druze Tito, dok je tebi nas, bice i medjeda...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.