Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
DAEMON Tools Lite 4.35.5,uTorrent 1.8.5 RC3,Firefox 3.6 Beta 1
STRANA 1 OD 1
Scyter DAEMON Tools Lite 4.35.5,uTorrent 1.8.5 RC3,Firefox 3.6 Beta 1 31.10.2009. 17:34 T21443

status: user
broj poruka: 8138
DAEMON Tools Lite 4.35.5:

http://www.filehippo.com/download_daemon_tools/

uTorrent 1.8.5 RC3:

http://www.filehippo.com/download_utorrent/

Firefox 3.6 Beta 1:

http://www.filehippo.com/download_firefox/

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 31.10.2009. 18:15 #153860

broj poruka: 12057

Hvala na novostima.

Slavuj ... 31.10.2009. 19:34 #153893

broj poruka: 2236
Au, bre, pa je l` ta zagorela lisica stvarno toliko loša da mora bukvalno svaka 3 dana izlazi nova verzija ?

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner DAEMON Tools Lite 4.35.5 31.10.2009. 20:13 #153915

broj poruka: 7769
Razvaljuje i bas mi se dopada onaj gadget za 7-cu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

tortojed MicroTorrent 2.1 beta je dostupan vec 12 dana. Probao sam, radi 31.10.2009. 21:15 #153934

broj poruka: 10997

odlicno. Preporuka. Za torrent-e iskljucivo koristim `micro`, vec par godina.

http://www.brothersoft.com/utorrent-61001.html
acayo Re: DAEMON Tools Lite 4.35.5 31.10.2009. 22:27 #153949

broj poruka: 851
A koji je to gadget?

:: Razvaljuje i bas mi se dopada onaj gadget za 7-cu
::
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Re: Re: DAEMON Tools Lite 4.35.5 31.10.2009. 23:33 #153957

broj poruka: 7769
Ajd sad nemoj da se pravis Tosha...
Onaj bre sa strane na desktopu...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: A koji je to gadget
:: :: Razvaljuje i bas mi se dopada onaj gadget za 7-cu
:: ::
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
Scyter Firefox 3.6 Beta 2-Download 11.11.2009. 13:32 #157381

Scyter Firefox 3.6 Beta 3-Download 19.11.2009. 11:15 #159988

mkukic ... 19.11.2009. 12:12 #159998

broj poruka: 2591
Jel probao neko najnoviju Beta verziju FireFox-a? Sta je poboljsano i kakvi su utisci?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

imarkovic @mkukic 19.11.2009. 12:17 #159999

broj poruka: 18996
ja sam probao i primetio da i dalje nema nekih poboljsanja, zatim sam presao na Google Chrome koji radi 10x bolje.

mkukic Re: @mkukic 19.11.2009. 12:27 #160000

Da, testirao sam i Google Chrome, Operu i Safari pored Firefoxa i Google Chrome mi je nekako najjednostavnije odradjen i prilicno brz! Jedino mi je tada Opera 10 bila brza od Chroma, ali me je recimo jako nervirao bag sa PC Berzom oko ucitavanja stranica (o kom je vec pisano dosta), tako da sam se vratio na FireFox jednostavno iz navike ali i nekih veoma korisnih addons-a na koje sam takodje navikao...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: ja sam probao i primetio da i dalje nema nekih poboljsanja, zatim sam presao na Google Chrome koji radi 10x bolje
imarkovic @mkukic 19.11.2009. 12:48 #160004

probao sam i operu i safari, maxthon, monkey, wyzo, firefox imam dosta dugo i njega sam furao, ali verziju 2, kako izadje neka nova v.3, ja probam, razocaram se i opet se vratim na v.2, strasno, e sada mi je dojadilo vise da koristim tu staru verziju, koja mi vise odgovarala sa skinom, i ne znam, jednostavno mi je vise odgovarala, ali ipak je sporija od 3-ke, i manje sigurnija, ali cak i 3-ka otvara popup-ove, iako ne sme, od svega toga nekako mi je Google Chrome presudio, sto se tice brzine, jednostavnosti, funkcionalnosti, izgleda, definitivno sam presao na njega, a vezano za ucitavanje PCBerze, ja ne znam o cemu pricas, nisam ni video da je neko pisao o tome, ja koristim uveliko pcberzu i nisam primetio neki problem oko ucitavanja, naprotiv, ucitava sve izuzetno brzo...flash player radi savrseno, save takodje, `last restore page` takodje, bookmark manager takodje, i pazi ovo, u zivotu mi nije otvorio ni jedan jedini popup, neverovatno, to nije slucaj ni sa firefox-om, ni sa operom, ne vidim probleme, jos uvek u ne-razvijenoj verziji beta, `de ces vise.

mkukic ... 19.11.2009. 13:11 #160011

Misliio sam na problem ucitavanja stranica PC Berze sa Operom 10, ne Chrome-om! O tom problemu je pisano! Sa Chromom nisam imao nikakvih problema sto se tice ucitavanja stranica, sta vise odlicno se pokazao a i veoma je brz, ali jednostavno iz neke navike i zbog tih korisnih addons-a sam se vratio FireFox-u...

imarkovic @mkukic 19.11.2009. 13:28 #160019

aha, ok, opera. Imao sam i ja brdo add-onova, u pocetku sam obracao paznju na to, kao dodaci, super, fore itd., posle reinstalacije windows-a nije mi palo na pamet da ponovo instaliram to, samo jede li jede memoriju, nemam ni jedan jedini add-on (ioanako chrome jos uvek nema podrsku za to), samo bookmark-ove i to je sve. Ima cak opciju za menjanje `theme`, ne moras da trazis, da googlas, ima u opcijama link koji te upucuje direktno, ma vrlo brzo sam se navikao i stvarno sam zadovoljan, pre svega brzinom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs