Jel probao neko najnoviju Beta verziju FireFox-a? Sta je poboljsano i kakvi su utisci? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da, testirao sam i Google Chrome, Operu i Safari pored Firefoxa i Google Chrome mi je nekako najjednostavnije odradjen i prilicno brz! Jedino mi je tada Opera 10 bila brza od Chroma, ali me je recimo jako nervirao bag sa PC Berzom oko ucitavanja stranica (o kom je vec pisano dosta), tako da sam se vratio na FireFox jednostavno iz navike ali i nekih veoma korisnih addons-a na koje sam takodje navikao... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ja sam probao i primetio da i dalje nema nekih poboljsanja, zatim sam presao na Google Chrome koji radi 10x bolje :: :: ::
probao sam i operu i safari, maxthon, monkey, wyzo, firefox imam dosta dugo i njega sam furao, ali verziju 2, kako izadje neka nova v.3, ja probam, razocaram se i opet se vratim na v.2, strasno, e sada mi je dojadilo vise da koristim tu staru verziju, koja mi vise odgovarala sa skinom, i ne znam, jednostavno mi je vise odgovarala, ali ipak je sporija od 3-ke, i manje sigurnija, ali cak i 3-ka otvara popup-ove, iako ne sme, od svega toga nekako mi je Google Chrome presudio, sto se tice brzine, jednostavnosti, funkcionalnosti, izgleda, definitivno sam presao na njega, a vezano za ucitavanje PCBerze, ja ne znam o cemu pricas, nisam ni video da je neko pisao o tome, ja koristim uveliko pcberzu i nisam primetio neki problem oko ucitavanja, naprotiv, ucitava sve izuzetno brzo...flash player radi savrseno, save takodje, `last restore page` takodje, bookmark manager takodje, i pazi ovo, u zivotu mi nije otvorio ni jedan jedini popup, neverovatno, to nije slucaj ni sa firefox-om, ni sa operom, ne vidim probleme, jos uvek u ne-razvijenoj verziji beta, `de ces vise.
Misliio sam na problem ucitavanja stranica PC Berze sa Operom 10, ne Chrome-om! O tom problemu je pisano! Sa Chromom nisam imao nikakvih problema sto se tice ucitavanja stranica, sta vise odlicno se pokazao a i veoma je brz, ali jednostavno iz neke navike i zbog tih korisnih addons-a sam se vratio FireFox-u... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
aha, ok, opera. Imao sam i ja brdo add-onova, u pocetku sam obracao paznju na to, kao dodaci, super, fore itd., posle reinstalacije windows-a nije mi palo na pamet da ponovo instaliram to, samo jede li jede memoriju, nemam ni jedan jedini add-on (ioanako chrome jos uvek nema podrsku za to), samo bookmark-ove i to je sve. Ima cak opciju za menjanje `theme`, ne moras da trazis, da googlas, ima u opcijama link koji te upucuje direktno, ma vrlo brzo sam se navikao i stvarno sam zadovoljan, pre svega brzinom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.