Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
CCleaner 2.25.1025-Download
STRANA 1 OD 1
Scyter CCleaner 2.25.1025-Download 26.10.2009. 17:23 T21299

status: user
broj poruka: 8138
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
coldcry Da li 26.10.2009. 17:47 #152347

broj poruka: 174
je neko cistio registry na win7 x64 sa ovim programom ?

Scyter Re: Da li 26.10.2009. 17:56 #152352

Ja cistim svake nedelje barem jedanput W7 Ultimate 32 bit.Sve radi bez problema.

:: je neko cistio registry na win7 x64 sa ovim programom
::
FENRIR .. 26.10.2009. 18:24 #152362

broj poruka: 257

Hvala,ziv bio!

imarkovic @@ 26.10.2009. 18:27 #152364

broj poruka: 18996
koja je svrha cistiti registry na nedelju dana??? moj ti je savet da cistis JEDNOM GODISNJE, eventualno 7meseci, jer na svakih nedelju dana, ako ga cistis, cistis NISTA, i dusu mu vadis, veruj mi, nema potrebe bas toliko cesto.

mkukic Hvala! 26.10.2009. 18:45 #152370

broj poruka: 2591
@coldcry Radi na Win 7 x64!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Jebivetar ha 26.10.2009. 18:53 #152374

broj poruka: 2386
Chim sam ugledao temu mogao sam pretpostaviti koji chlan je postavio. Svaki dan barem jednom otvorim filehippo stranicu, a ti @eseses ko da je stalno refreshujesh. Hvala, nisam danas video ovaj apdejt.
Registry chistim samo Ccleanerom i to ko zna od koje verzije, nikada nisam radio reg. backup niti sam imao problema. Chak chesto chistim registry sa njim, SKORO SVAKI DAN. Valjalo il ne valjalo, WinXP32 i na drugom hardu Win764. XP koristim non stop i proshle nedelje je napunio godinu dana od installa. Kod komshije odem jednom godishnje i pobrishem Ccleanerom sve shto nadje, XP32 dve i po godine. Kada posle Ccleanera predjem Registry Mechanicom, vrlo malo problema pronadje.

cash rules everything around me

imarkovic @btw 26.10.2009. 19:07 #152377

broj poruka: 18996
ti `problemi` koje nadju mechanic, regmedic, CrapCleaner, itd, ne znaci da su stvarno problemi, nego ti programi ih samo vide kao neki problem, i odmah brise, naravno, neki put znaci, ali nekad zna da obrise nesto sto TREBA, da ti se mozda nije nekad desilo, da dobijes neku cudnu poruku pri logovanju, i imas samo dugme ok, primera radi? e, to ti je prilikom `ciscenja`. Mislim, nece to da naskodi, sistem ce i dalje raditi, ali definitivno nesto `ukaki` sto ne treba da se dira.

Scyter Re: 26.10.2009. 19:26 #152382

@imarkovic:
Pa znas kako,navikao sam da cistim registry redovno i nemam nikakvih problema sa tim.

@Jebivetar:
Jbg,brzo se refreshujem

@All:
Nema na cemu!

Jebivetar Re: @btw 26.10.2009. 19:56 #152387

broj poruka: 2386
Znam o chemu prichash, naravno da nisu nepogreshivi. Meni se sva sreca nije nishta desilo. Ali zamisli da svaki trag pregledam da li treba da ga obrishem i to posle godinu kada si predlozio da treba ochistiti registry. Pitanje je da li bi znao od chega je koji kljuch.

cash rules everything around me

:: ti `problemi` koje nadju mechanic, regmedic, CrapCleaner, itd, ne znaci da su stvarno problemi, nego ti programi ih samo vide kao neki problem, i odmah brise, naravno, neki put znaci, ali nekad zna da obrise nesto sto TREBA, da ti se mozda nije nekad desilo, da dobijes neku cudnu poruku pri logovanju, i imas samo dugme ok, primera radi? e, to ti je prilikom `ciscenja`. Mislim, nece to da naskodi, sistem ce i dalje raditi, ali definitivno nesto `ukaki` sto ne treba da se dira
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs