Pozdrav ljudi! Treba mi konkretno resenje ili neki dobar tutorijal Jer sam se posle mnogo citanja,googlanja,foruma i izgubljenog vremena i sam `malo` pogubio i sad vise ne znam nista Dakle,imam pomenuti sagem,telekomov adsl i zelim da podesim JD da naravno sam skida sve delove bez onih 15 min. pauze Pa ako neko zna sta kako itd ili ima neki tut,bio bih vrlo zahvalan
Treba podesiti ruter da se resetuje posle svakog downloada (svakog paketa) ...i svaki put ce ti biti promenjena dinamicka ip adresa, samim tim nema cekanja...
Ako se model rutera koji imas nalazi na JD-ovoj listi, u okviru `settings` onda je jednostavno. Ako ne - onda je malo teže. Sva objasnjenja procesa imas u `settings>reconnection`.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.