Na internetu se početkom 2006. godine pojavio mail koji ima subject:
Upozorenje o novom virusu!!!
i sa tekstom sledeće sadržine (u originalu je na engleskom):
POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narednih dana morate da pazite da ne otvarate mail zvan \`invitation\`, bez obzira ko vam salje, jer je to virus koji \`otvara\` olimpijsku baklju koja izgori hard disk na vasem kompjuteru.
Ovaj virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato morate ovaj mail poslati na sto vise adresa, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom \` invitation\` ne otvarajte ga nego ga odmah obrisite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), klasifikovan od Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci.
Ovaj virus otkriven je juce od strane MCAfee, tako da za taj virus jos nema obrane. Virus unistava sektor Zero hard diska, gde je vitalna informacija skrivena. Poslije toga je vas hard disk neupotrebljiv,kao i podaci na njemu.
Posaljite ovaj mail svima!!! Informacija se moze proveriti na internetu!?!
A sto nisi naveo puno ``ime i prezime`` tog virusa,kad vec tvrdis da se moze proveriti informacija na netu...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Na internetu se početkom 2006. godine pojavio mail koji ima subject: :: :: Upozorenje o novom virusu!!! :: :: i sa tekstom sledeće sadržine (u originalu je na engleskom) :: :: :: :: :: :: :: POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: Narednih dana morate da pazite da ne otvarate mail zvan \`invitation\`, bez obzir :: ko vam salje, jer je to virus koji \`otvara\` olimpijsku baklju koja izgori har :: disk na vasem kompjuteru. :: :: Ovaj virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato morate ovaj mai :: poslati na sto vise adresa, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit viru :: i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom \` invitation\` ne otvarajte ga nego g :: odmah obrisite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), klasifikovan o :: Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. :: :: Ovaj virus otkriven je juce od strane MCAfee, tako da za taj virus jos nema obrane :: Virus unistava sektor Zero hard diska, gde je vitalna informacija skrivena. Poslij :: toga je vas hard disk neupotrebljiv,kao i podaci na njemu. :: :: Posaljite ovaj mail svima!!! Informacija se moze proveriti na internetu!?! ::
nesto slicno je pocelo da kruzi Facebook-om nesto tipa ako ovu poruku ne posaljes na 15 adresa(priatelja) nalog ce vam biti izbrisan, i onda su poceli da me spamuju jedva sam im objasnio da je to ili necija neslana sala ili neko radi diplomski iz psihologije.
A niko nije znao da mi odgovori sta ako neko ima recimo 5 prijatelja na face-u, hoecli on biti izbrisan jer nema dovoljno prijatelja?
I posle tog pitanja se obicno spamovanje zavrsava.Bas bi voleo da znam od koga je potekla poruka da mu cestitam jer mi je dokazao koliko su ljudi lakoverni.
Eto kako su Srbi lakoverni! Lepo vam čovek kaže, ali, sve prepisivači matematike, niko da izračuna: eto, da vam nacrtam: proces inkubacije tog viruseta je 3 godine. I mi smo ga već popasli jer smo svi pročitali (+ ta yebena prašina za koju nikako da uvalim filter u kućište). Dakle, negde oko 2012-te, kad izaće windows 12, ode sve u 3 Lepe Lukić. Naziv virusa je Spam, fakealert. Iako nije izazvao slanje 15 na petnaestu poruka, ipak je izazvao nekoliko plus non-stop čitanje ova dva - tri dana dok temu ne smakne sila dešavanja.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: :: :: nesto slicno je pocelo da kruzi Facebook-om nesto tipa ako ovu poruku ne posaljes na 15 adresa(priatelja) nalog ce vam biti izbrisan, i onda su poceli da me spamuju jedva sam im objasnio da je to ili necija neslana sala ili neko radi diplomski iz psihologije :: :: A niko nije znao da mi odgovori sta ako neko ima recimo 5 prijatelja na face-u, hoecli on biti izbrisan jer nema dovoljno prijatelja :: :: I posle tog pitanja se obicno spamovanje zavrsava.Bas bi voleo da znam od koga je potekla poruka da mu cestitam jer mi je dokazao koliko su ljudi lakoverni.
Mislis ko ovi nasi u skupstini ili ove akcije sto samo sto nisu stigle ko i taj spam stalno je tu al nikako da nas zarazi. :D :DDD
:: Eto kako su Srbi lakoverni :: Lepo vam čovek kaže, ali, sve prepisivači matematike, niko da izračuna: eto, da vam nacrtam: proces inkubacije tog viruseta je 3 godine. I mi smo ga već popasli jer smo svi pročitali (+ ta yebena prašina za koju nikako da uvalim filter u kućište). Dakle, negde oko 2012-te, kad izaće windows 12, ode sve u 3 Lepe Lukić :: Naziv virusa je Spam, fakealert. Iako nije izazvao slanje 15 na petnaestu poruka, ipak je izazvao nekoliko plus non-stop čitanje ova dva - tri dana dok temu ne smakne sila dešavanja :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: nesto slicno je pocelo da kruzi Facebook-om nesto tipa ako ovu poruku ne posaljes na 15 adresa(priatelja) nalog ce vam biti izbrisan, i onda su poceli da me spamuju jedva sam im objasnio da je to ili necija neslana sala ili neko radi diplomski iz psihologije :: :: :: :: A niko nije znao da mi odgovori sta ako neko ima recimo 5 prijatelja na face-u, hoecli on biti izbrisan jer nema dovoljno prijatelja :: :: :: :: I posle tog pitanja se obicno spamovanje zavrsava.Bas bi voleo da znam od koga je potekla poruka da mu cestitam jer mi je dokazao koliko su ljudi lakoverni.
:: Na internetu se početkom 2006. godine pojavio mail koji ima subject: :: :: Upozorenje o novom virusu!!! :: :: i sa tekstom sledeće sadržine (u originalu je na engleskom) :: :: :: :: :: :: :: POSALJITE OVO SVIMA IZ ADRESARA - HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: Narednih dana morate da pazite da ne otvarate mail zvan \`invitation\`, bez obzir :: ko vam salje, jer je to virus koji \`otvara\` olimpijsku baklju koja izgori har :: disk na vasem kompjuteru. :: :: Ovaj virus cete dobiti od osobe koju imate u vasem adresaru, zato morate ovaj mai :: poslati na sto vise adresa, jer bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit viru :: i otvoriti ga. Ako dobijete mail sa imenom \` invitation\` ne otvarajte ga nego g :: odmah obrisite. To je najgori virus (objavljeno na CNN-u), klasifikovan o :: Microsofta kao virus najrazorniji ikad postojeci. :: :: Ovaj virus otkriven je juce od strane MCAfee, tako da za taj virus jos nema obrane :: Virus unistava sektor Zero hard diska, gde je vitalna informacija skrivena. Poslij :: toga je vas hard disk neupotrebljiv,kao i podaci na njemu. :: :: Posaljite ovaj mail svima!!! Informacija se moze proveriti na internetu!?! ::
Znaci, vec 3 godine putuje ta poruka poput Kapetana Koče...
21.10.2009. 17:35
status: user broj poruka: 10997
i stiže do tebe dve godine i kusur nakon sto si osetio neki čudan miris koji kao da je dopirao iz kucista tvoga PC-ja. Sutradan je dosao serviser i pitao te `gospodine, da niste mozda ovih dana otvorili e-mail message sa subjektom `invitation`...`. - - - - - - - - - `Ej, al` najkrvavije je ono `otkriven od McAfee-ja...`! To je šlag na (virusnoj) torti - stvarno, protiv virusa kojeg McAfee otkrije (ili ga sam napravi) odbrane nema!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.