Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Sta se desava kad ostavite auto u ovlasceni servis.
STRANA 1 OD 3  
markopvict Sta se desava kad ostavite auto u ovlasceni servis. 15.10.2009. 22:02 T20992

status: user
broj poruka: 4515
http://www.youtube.com/watch?v=WzpdefAccQE&feature=player_embedded#

- Obratite paznju na sabana koji kupi slucajne prolaznike.

- -
- - Socijalna Mreza!!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE Sto saban? 15.10.2009. 22:17 #149324

broj poruka: 839

Ja sam vec postavio tu temu u `svastari` :D opusteno do jaja OPC 7 sekundi do 100 max speed 230kmh al nikad je nebi kupio jer ne volim mala kola i laka jos prednja vuca!

BMW Ultimate Driving Machine :-)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict sto saban? 15.10.2009. 22:19 #149325

Brate, ti bi dao da ti neki retardirani serviser klime drka auto?... Olesio bi ga od batina...

- -
- - Socijalna Mreza!!!

GAMER4LIFE :) 15.10.2009. 22:25 #149334

Brate ovaj nije saban i nije retardiran lepo vozi kao sto vidis na klipu, mozda bi se naljutio jer me nije pitao a da vidim da voli automobile dao bi mu da ga provoza opusteno
markopvict lol 15.10.2009. 22:30 #149336

Ako ovaj nije saban.... :-)

Da to nisi mozda ti?

- -
- - Socijalna Mreza!!!

GAMER4LIFE !! 15.10.2009. 22:32 #149337

Aaaa vidi se da je nekom krivo sto vozi sipku u autobusu :)
LonleyMax Re: !! 15.10.2009. 22:38 #149342

broj poruka: 1475
xaaxxaxa, bas si car - `sipka u autobusu`! xD
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

::
:: Aaaa vidi se da je nekom krivo sto vozi sipku u autobusu :)
markopvict haha 15.10.2009. 22:53 #149348

Jbg, ne vozim sipku, a ne vozim ni Corsu OPC.

Ali, najbitnije je da ne vozim samo na igricama :-)

P.S.

Ne radi se o kolima, nego o pacijentima iz servisa.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

GAMER4LIFE :D 15.10.2009. 22:56 #149350

Steta ja mislio ono tvoja Corsa OPC :D pa si tako iznerviran

p.s zna se kako se voze takva kola a sad sto ima mnogo gayeva koji voze takva kola samo zato sto imaju pare to je druga stvar....pa se iznenadjuju kad neko malo brze vozi!

:D
GAMER4LIFE :) 15.10.2009. 23:09 #149356

Uff sad vidim Lonelymax sta si rekao na onom postu, pa da ja tako radim u nekom Porsche servisu znas sta bi radio Porscheima? i to kroz grad uff kido bi ih masincine!
doca80 Re: Sta se desava kad ostavite auto u ovlasceni servis. 15.10.2009. 23:21 #149365

broj poruka: 3053
To za kupljenje slucajnih prolaznika nije u redu...ali za ludu voznju...pa to je svakodnevna pojava...nekad moras nakon popravke automobila da mu `produvas` ceo sistem od raznih hemikalija koje su koriscenje prilikom popravke(npr ciscenje sistema za ubrizgavanje)... To radis tako sto zagrejes auto i odvalis ga od cepanja... ja sam radio u ovlastenom servisu,pa me je na takvoj test voznji kolega provozao 195kmh kroz Beograd...I svi to rade po serviisima...budite sigurni...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: http://www.youtube.com/watch?v=WzpdefAccQE&feature=player_embedded
:: - Obratite paznju na sabana koji kupi slucajne prolaznike
:: - -
:: - - Socijalna Mreza!!
Slavuj ... 15.10.2009. 23:22 #149368

broj poruka: 2236
U jebote, tragedija, dvaput stisnuo gas.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE Ihhh 16.10.2009. 00:22 #149399

To zahteva gas do kraja
pajsgudgud @doca80 16.10.2009. 00:27 #149404

broj poruka: 3742
Neradiš više???
support normality

Ognjeni Re: @doca80 16.10.2009. 01:15 #149419

broj poruka: 4518
posle ovog klipa ne radi vise.... :)

Ajd uzdravlje

:: Neradiš više??
:: support normalit
Daum Re: Sto saban? 16.10.2009. 04:02 #149441

broj poruka: 12794
Ne pocinji mi sa BMW-om molim te...

:: Ja sam vec postavio tu temu u `svastari` :D opusteno do jaja OPC 7 sekundi do 100 max speed 230kmh al nikad je nebi kupio jer ne volim mala kola i laka jos prednja vuca!
:: BMW Ultimate Driving Machine :-)
Daum Re: :) 16.10.2009. 04:03 #149442

Vidi se da si prosecni klinac koji ne zna dalje od svog monitora...

:: Uff sad vidim Lonelymax sta si rekao na onom postu, pa da ja tako radim u nekom Porsche servisu znas sta bi radio Porscheima? i to kroz grad uff kido bi ih masincine!
Daum Re: Re: Sta se desava kad ostavite auto u ovlasceni servis. 16.10.2009. 04:04 #149443

Znas kako, te price za prociscavanje mozda vaze za Ficu, ali za normalan automobil, to je kompletna laz...

:: To za kupljenje slucajnih prolaznika nije u redu...ali za ludu voznju...pa to je svakodnevna pojava...nekad moras nakon popravke automobila da mu `produvas` ceo sistem od raznih hemikalija koje su koriscenje prilikom popravke(npr ciscenje sistema za ubrizgavanje)... To radis tako sto zagrejes auto i odvalis ga od cepanja... ja sam radio u ovlastenom servisu,pa me je na takvoj test voznji kolega provozao 195kmh kroz Beograd...I svi to rade po serviisima...budite sigurni..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=WzpdefAccQE&feature=player_embedded
:: ::
:: :: - Obratite paznju na sabana koji kupi slucajne prolaznike
:: :: - -
:: :: - - Socijalna Mreza!!
doca80 Re: @doca80 16.10.2009. 08:53 #149452

Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!!!

@daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja?

Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo...

:: Neradiš više??
codeus re 16.10.2009. 09:54 #149458

broj poruka: 4054

bas sam se pitao zasto ovi iz bicikla servisa zuje po gradu ko ludi.. razradjuju lanac..
dragonover .) 16.10.2009. 11:03 #149461

broj poruka: 68
moja turbo masina

http://www.youtube.com/watch?v=PBRZZi1M8fo&NR=1

vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako

skar neverujete Doci... 16.10.2009. 11:08 #149462

broj poruka: 3992
pa u ficka je ugradio mlaznu turbinu od apacha,bas je testirao pre neki dan,isli smo 210km dok nije otpao blajbinger

`rad je od coveka napravio majmuna`

GAMER4LIFE BMW 16.10.2009. 12:14 #149470

Ti znas sta sam ja video i sta vidim? I ti znas sta je normalan automobil svaka cast, aj pozdrav!
doca80 Re: neverujete Doci... 16.10.2009. 12:59 #149478

Da da,to je zestok posao bio...Trebalo je dobro nastelovati samostelujucu stelzvrcnu za gumbznu na blajblingeru,ugraditi dvogrli ajnspric kod luftdekle, i naci nacin da se vodom hladi samoventilirajuca cincilatorska bolcna da bi Fikus postigao te brzine!!! I Skar,to pre neki dan kad smo isli da se vozamo Fikusom,nisi dobro gledao na kilometar sat,to je bilo 210 km/h dok nisam ubacio u cetvrtu

http://www.youtube.com/watch?v=rA1h8uivLp4

http://www.youtube.com/watch?v=Zy1X3QzosWI

:: pa u ficka je ugradio mlaznu turbinu od apacha,bas je testirao pre neki dan,isli smo 210km dok nije otpao blajbinge
:: `rad je od coveka napravio majmuna`
pajsgudgud Re: Re: @doca80 16.10.2009. 13:03 #149481

broj poruka: 3742
Piiiii pa dobro je što nisam došao bajsom do tvog servisa...ko zna šta bi mu uradili da sam ga ostavio na servisu. Samo kad pomislim...već te vidim kako testiraš klimu i diskove pričajući na mob pri brzini od 40Kmh:P

Radiš li sad negde ili...?

@Ognjeni haha da Doco da nisi ti ovaj:P

support normality

:: Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!!
:: @daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja?
:: Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Neradiš više??
:: :: support normalit
doca80 Re: Re: Re: @doca80 16.10.2009. 13:15 #149488

Pa ugradili bi mu turbinu u najmanju ruku,a ako bi imali vremena,ja bi ti licno odradio chip tunning,za povecanje HP Sad ne radim,odmaram dusu,mozak,zivce od svega,ali poceo sam da ceprkam da trazim neki posao... Pa dace Bog,uletece neki fin poao sa NORMALNIM ljudima kao sto je bio u BG-u...

:: Piiiii pa dobro je što nisam došao bajsom do tvog servisa...ko zna šta bi mu uradili da sam ga ostavio na servisu. Samo kad pomislim...već te vidim kako testiraš klimu i diskove pričajući na mob pri brzini od 40Kmh:
:: Radiš li sad negde ili...
:: @Ognjeni haha da Doco da nisi ti ovaj:
:: :: Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!!
:: :: @daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja?
:: :: Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo..
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: Neradiš više??
:: :: :: support normalit
:: :: ::
:: :: ::
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs