Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
`Divni` Telenor internet...
STRANA 1 OD 1
Daum `Divni` Telenor internet... 14.10.2009. 23:27 T20968

status: user
broj poruka: 12794
Bio sam pre sat vremena do drugara, kome je firma dala na koriscenje ovog neta, koji se povezuje preko Huawei USB adaptera. Kako navode, brzine su do 3.5mbps, ali na Banovom Brdu, download je jedva isao 20 kb/s...

Nemam reci za lopovski marketing, ali bih voleo da svi pogledate SpeedTest koji sam odradio, cisto da se neko ne zezne i uzme ovo smece...

http://www.speedtest.net/result/592293449.png

...obratite paznju na ping od 300ms

gile23 ... 14.10.2009. 23:32 #148957

broj poruka: 9121
Moj burazer ima taj net i zadovoljan je kako radi, taj net je samo za poslovnu upotrebu i ni zasta vise, znaci ko ima laptop i potreban mu je net svuda, telenor/mts internet su najbolje resenje za njega.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: ... 14.10.2009. 23:35 #148960

Pa i jedino resenje nazalost...

:: Moj burazer ima taj net i zadovoljan je kako radi, taj net je samo za poslovnu upotrebu i ni zasta vise, znaci ko ima laptop i potreban mu je net svuda, telenor/mts internet su najbolje resenje za njega
::
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Amin 14.10.2009. 23:39 #148964

broj poruka: 7285
Najveci lopovluk na internet nebu Srbije.To govno moze da koristi samo biznismenima kojima zarad posla svugde treba konstantna konekcija na laptopu.

Ali je najstrasnije sto se upravo kampanjom Telekonja puca na deranje tinejdzera.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire @Off 14.10.2009. 23:47 #148965

broj poruka: 18472
@Ishmerish

Poslao sam ti mail sa spiskom.Pogledaj pa mi javi sta si odlucio.

Sto se tice teme ,nisam primetio ni da mobile internet nesto valja,vuce se ko prebijena macka,kao da si na dialup!

Green Green Grass Of Home

Ishmerish Re: @Off 15.10.2009. 00:13 #148971

broj poruka: 7285
Back@you.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: @Ishmeris
:: Poslao sam ti mail sa spiskom.Pogledaj pa mi javi sta si odlucio
Daum Re: @Off 15.10.2009. 00:15 #148972

Mrsh spammeru!

:: @Ishmeris
:: Poslao sam ti mail sa spiskom.Pogledaj pa mi javi sta si odlucio
:: ____________________________________________________________________
:: Sto se tice teme ,nisam primetio ni da mobile internet nesto valja,vuce se ko prebijena macka,kao da si na dialup
:: Green Green Grass Of Home
maleevic mmm 15.10.2009. 00:26 #148975

broj poruka: 345
Kao prvo ping ti je los 300 ms
Kao drugo to je `TELENOR`???
Ako ces na usb kupi ovo

http://www.dipol.com.pl/pict/n2921+.jpg
markopvict Telenor je bar 20KB/s 15.10.2009. 00:44 #148982

broj poruka: 4515
Bolje da nisi probao MTS ... PFFFFFFFFF

Ali imas mobilnost... to je ono sto vredi.

A ako pogledas reklamu Lelekoma brzine su do 7,2 Mbit-a?!

- -
- - Socijalna Mreza!!!

GAMER4LIFE Haha Srbija... 15.10.2009. 02:40 #149018

broj poruka: 839

Koji su to lopovi ja bi otisao tamo u telenor i istresko bi im te maloumne glave u te kante od kompova tamo!!!

o MTSu necu ni da pricam C4 bi mi bio dovoljan da dignem g.... u vazduh

Daum Re: mmm 15.10.2009. 03:08 #149022

mmm, kao prvo, znam da je katastrofalan ping, zato sam i postavio ovo, a drugo, nista bolje nisam ni ocekivao od telenora, a kao trece, ovo nije USB WIFi adapter, pa zato ne razumem tvoj odgovor...

:: Kao prvo ping ti je los 300 m
:: Kao drugo to je `TELENOR`??
:: Ako ces na usb kupi ov
:: http://www.dipol.com.pl/pict/n2921+.jpg
dookeey e al ima 15.10.2009. 07:56 #149028

broj poruka: 158
kvacica...a to je da mora biti povezan na mrezu preko 3g-a,a ne preko gprs ili edge-a,i ako je povezan tako,onda ima dobar download,oko 60kbps,a ako je preko edge konekcije ili gprs-a padne i ispod 20kbps,meni se desi da padne i ispod 10kbps...e sad....ja u stanu imam kablovski,ali mi je ovaj nezamenljiv na terenu kad sam,jer mi omogucava skidanje biosa i drajvera gde god da sam....a servis mi je nekih 6 km od stana,i tamo nemam mogucnost koristenja ovoga ``obicnoga`` interneta,tako da je sto se mene tice,i pored svih svojih mana,ok internet...jedino sto je pokrivenost Srbije 3g signalom,blago receno losa....

bgatyu Isti slučaj... 15.10.2009. 11:03 #149064

broj poruka: 13

Ja sam imao prilike da koristim Telekomov USB modem i primetio sam isto...s tim što mi je ping isao i do 1400 ms...(!)...
Drugo je pitanje koji su to srpski biznismeni kojima treba mobilni internet?? Da li prodavači u trafikama ili kasirke u pekarama?
Šalu na stranu, ja sam uspeo da popravim signal (a i ping) tako što sam ubacio običan komad žice u konektor eksterne antene (mislim da je sa zadnje strane modema), Možeš da koristiš i spajalicu - samo je ispravi.
Ali to ne rešava problem za zastalno jer ćeš blago rečeno ličiti na ludaka.
Pokušao sam da nađen originalnu antenu za taj modem ali bez uspeha...ostaje samo da eksperimentišeš...
Daum Re: e al ima 15.10.2009. 15:40 #149165

Cak i da je 60 kb/s download, opet je katastrofalno za njihovih deklarisanih 3.5mbps.

Nabijaju fantomske sate na mobilnoj telefoniji tako da me ovakav lopovski poduhvat ne cudi nista...

:: kvacica...a to je da mora biti povezan na mrezu preko 3g-a,a ne preko gprs ili edge-a,i ako je povezan tako,onda ima dobar download,oko 60kbps,a ako je preko edge konekcije ili gprs-a padne i ispod 20kbps,meni se desi da padne i ispod 10kbps...e sad....ja u stanu imam kablovski,ali mi je ovaj nezamenljiv na terenu kad sam,jer mi omogucava skidanje biosa i drajvera gde god da sam....a servis mi je nekih 6 km od stana,i tamo nemam mogucnost koristenja ovoga ``obicnoga`` interneta,tako da je sto se mene tice,i pored svih svojih mana,ok internet...jedino sto je pokrivenost Srbije 3g signalom,blago receno losa...
dookeey ma nije 16.10.2009. 21:53 #149634

broj poruka: 158
nije njima deklarisana brzina 3.5mbps,vec samo maksimalni propust mreze...ako tako gledas,lan je 100mbps ili cak 1gb na gigabitnom lan-u,ali to ne znaci da je to brzina downloada....zavisi koji paket si odabrao.....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs