Bio sam pre sat vremena do drugara, kome je firma dala na koriscenje ovog neta, koji se povezuje preko Huawei USB adaptera. Kako navode, brzine su do 3.5mbps, ali na Banovom Brdu, download je jedva isao 20 kb/s...
Nemam reci za lopovski marketing, ali bih voleo da svi pogledate SpeedTest koji sam odradio, cisto da se neko ne zezne i uzme ovo smece...
Moj burazer ima taj net i zadovoljan je kako radi, taj net je samo za poslovnu upotrebu i ni zasta vise, znaci ko ima laptop i potreban mu je net svuda, telenor/mts internet su najbolje resenje za njega.
Pa i jedino resenje nazalost... __________________ Scourge of PCBerza
:: Moj burazer ima taj net i zadovoljan je kako radi, taj net je samo za poslovnu upotrebu i ni zasta vise, znaci ko ima laptop i potreban mu je net svuda, telenor/mts internet su najbolje resenje za njega :: :: Pozdrav :: :: ::
Mrsh spammeru! __________________ Scourge of PCBerza
:: @Ishmeris :: :: Poslao sam ti mail sa spiskom.Pogledaj pa mi javi sta si odlucio :: :: ____________________________________________________________________ :: :: Sto se tice teme ,nisam primetio ni da mobile internet nesto valja,vuce se ko prebijena macka,kao da si na dialup :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
mmm, kao prvo, znam da je katastrofalan ping, zato sam i postavio ovo, a drugo, nista bolje nisam ni ocekivao od telenora, a kao trece, ovo nije USB WIFi adapter, pa zato ne razumem tvoj odgovor... __________________ Scourge of PCBerza
kvacica...a to je da mora biti povezan na mrezu preko 3g-a,a ne preko gprs ili edge-a,i ako je povezan tako,onda ima dobar download,oko 60kbps,a ako je preko edge konekcije ili gprs-a padne i ispod 20kbps,meni se desi da padne i ispod 10kbps...e sad....ja u stanu imam kablovski,ali mi je ovaj nezamenljiv na terenu kad sam,jer mi omogucava skidanje biosa i drajvera gde god da sam....a servis mi je nekih 6 km od stana,i tamo nemam mogucnost koristenja ovoga ``obicnoga`` interneta,tako da je sto se mene tice,i pored svih svojih mana,ok internet...jedino sto je pokrivenost Srbije 3g signalom,blago receno losa....
Ja sam imao prilike da koristim Telekomov USB modem i primetio sam isto...s tim što mi je ping isao i do 1400 ms...(!)... Drugo je pitanje koji su to srpski biznismeni kojima treba mobilni internet?? Da li prodavači u trafikama ili kasirke u pekarama? Šalu na stranu, ja sam uspeo da popravim signal (a i ping) tako što sam ubacio običan komad žice u konektor eksterne antene (mislim da je sa zadnje strane modema), Možeš da koristiš i spajalicu - samo je ispravi. Ali to ne rešava problem za zastalno jer ćeš blago rečeno ličiti na ludaka. Pokušao sam da nađen originalnu antenu za taj modem ali bez uspeha...ostaje samo da eksperimentišeš...
Cak i da je 60 kb/s download, opet je katastrofalno za njihovih deklarisanih 3.5mbps.
Nabijaju fantomske sate na mobilnoj telefoniji tako da me ovakav lopovski poduhvat ne cudi nista...
__________________ Scourge of PCBerza
:: kvacica...a to je da mora biti povezan na mrezu preko 3g-a,a ne preko gprs ili edge-a,i ako je povezan tako,onda ima dobar download,oko 60kbps,a ako je preko edge konekcije ili gprs-a padne i ispod 20kbps,meni se desi da padne i ispod 10kbps...e sad....ja u stanu imam kablovski,ali mi je ovaj nezamenljiv na terenu kad sam,jer mi omogucava skidanje biosa i drajvera gde god da sam....a servis mi je nekih 6 km od stana,i tamo nemam mogucnost koristenja ovoga ``obicnoga`` interneta,tako da je sto se mene tice,i pored svih svojih mana,ok internet...jedino sto je pokrivenost Srbije 3g signalom,blago receno losa... :: :: ::
nije njima deklarisana brzina 3.5mbps,vec samo maksimalni propust mreze...ako tako gledas,lan je 100mbps ili cak 1gb na gigabitnom lan-u,ali to ne znaci da je to brzina downloada....zavisi koji paket si odabrao.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.