Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
K-Lite Codec Pack 5.20 (Full)-Download
STRANA 1 OD 1
Scyter K-Lite Codec Pack 5.20 (Full)-Download 14.10.2009. 12:26 T20951

status: user
broj poruka: 8138
http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nikome ne bih mogao da preporucim k-lite. 14.10.2009. 13:09 #148818

broj poruka: 10997

Od kada sam presao na CCCP (XP32bit) i Vistacodecs (W764bit), komp mi nema problema sa multimedia.

imarkovic @tortojed 14.10.2009. 13:16 #148821

broj poruka: 18996
nema boljeg paketa od k-lite, vrlo moguce da si sa necim drugim imao problema, ili nisi znao nesto da podesis...

tortojed I za mene i za druge vazi: ponudjen kao pocascen. Ili: love me... 14.10.2009. 13:51 #148830

broj poruka: 10997
or leave me. Kodecima se bavim od onog momenta kada sam presao sa Win 3.11 na 95, i voleo bih da cujem da postoji neki kojega ja nisam imao cast da upoznam. K-lite (i ne samo on) baziran je na ffdshow filter set-u, i veruj mi da njegovo podesavanje znam kao i tablicu mnozenja (do 100). Radi se o sledecoj, konkretnoj, stvari: kada god sam imao k-lite (u XP-u), pojedini video klipovi su mi se zamrzavali tokom gledanja pomocu nekih plejera (KM-a, na primer, cak i onda kada je doticni bio setovan tako da ignorise `external codecs`). Sa CCCP-om (a koristim ga vec vise od jedne godine) tog problema nema. Slicne probleme sam iskusio i u radu sa programima za kompresovanje/resemplovanje audio-video materijala (Sony Vegas, Power Producer, Sound Forge...), i sve to dok mi je u sistemu `lezao` pomenuti codec-set...

imarkovic @tortojed 14.10.2009. 14:02 #148831

broj poruka: 18996
stvarno zvuci neverovatno, jer i ja koristim k-lite jako dugo i za kompresovanje, edit i za play, nikad nisam imao takvih problema..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs