I sta sad,sta ja da radim sa tim?torrente nikada nisam skidao(spor net)a sad stize ADSL. Svarno nisam upucen u tu tematitiku sa torrentima,pozivnicama itd...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
zemo,ako ti stize adsl,batali torente,ti ces verovatno imati dinamicku IP adresu,a to je zakon za skidanje sa rapidshare-a,megaupload-a i ostalih...jer dinamicka IP moze da se menja uz pomoc raznih programa,tako da mozes da skidas do mile volje a oni da ne provale da to sve skida isti kompjuter...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: I sta sad,sta ja da radim sa tim?torrente nikada nisam skidao(spor net)a sad stize ADSL :: Svarno nisam upucen u tu tematitiku sa torrentima,pozivnicam :: itd.. :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
rapid zna dosta da zeza, usporava, dok je dobar torrent uvek na max,a i moze da se prekida i nastavlja kad god ti odgovara
:: zemo,ako ti stize adsl,batali torente,ti ces verovatno imati dinamicku IP adresu,a to je zakon za skidanje sa rapidshare-a,megaupload-a i ostalih...jer dinamicka IP moze da se menja uz pomoc raznih programa,tako da mozes da skidas do mile volje a oni da ne provale da to sve skida isti kompjuter.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: I sta sad,sta ja da radim sa tim?torrente nikada nisam skidao(spor net)a sad stize ADSL :: :: Svarno nisam upucen u tu tematitiku sa torrentima,pozivnicam :: :: itd.. :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Poslao sam vam za BG-a ali nesto ne mogu da pristupim sajtu PTPC...cim budem mogao saljem!Nego za ne bi bilo pametno da napravimo jednu temu i da se u njoj vrse razmena i davanje pozivnica?
evo i ja imam dve pozivnice za IP Torrents, prvih dvoje koji ostave mail dobijaju... PS: Ako neko ima za yuwabits neka mi baci na aleksandardragovic@gmail.com
Megaupload otkida sve redom, full brzina ceo dan, partovi bilo koje velicine mogu da se skidaju, ko da imate premium account na Megaupload-u preko jDownloadera.
Ako je staticka za ceo sistem a ne samo za tebe onda samo torrenti, ako je staticka samo za tebe, kod Megaupload-a ne treba recconect kada popunis download limit onda cekas neko odredjeno vreme.
Pozdrav!
:: Sta ja da radim kad sam kod Ikom-a sa statickom IP Adresom i 128Kb\s Uploadom?Samo da placem i koristim privatne torrente i hackove za UP.. :: :: :: :: :: The universe of possibilit :: ::
problem je u tome sto se ljudima ne ceka to `odredjeno vreme`
:: Ako je staticka za ceo sistem a ne samo za tebe onda samo torrenti, ako je staticka samo za tebe, kod Megaupload-a ne treba recconect kada popunis download limit onda cekas neko odredjeno vreme :: :: Pozdrav :: :: :: :: Sta ja da radim kad sam kod Ikom-a sa statickom IP Adresom i 128Kb\s Uploadom?Samo da placem i koristim privatne torrente i hackove za UP.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The universe of possibilit :: :: :: ::
:: problem je u tome sto se ljudima ne ceka to `odredjeno vreme :: :: :: :: Ako je staticka za ceo sistem a ne samo za tebe onda samo torrenti, ako je staticka samo za tebe, kod Megaupload-a ne treba recconect kada popunis download limit onda cekas neko odredjeno vreme :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Sta ja da radim kad sam kod Ikom-a sa statickom IP Adresom i 128Kb\s Uploadom?Samo da placem i koristim privatne torrente i hackove za UP.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The universe of possibilit :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.