vec nekoliko dana ne mogu da otvorim ovustranicu, imam neobee adsl. moj drugar ima telenor internet i otvara burek forum bez problema. da li je to do mene ili do provajdera? neka proba jos neko da otvori ovu stranicu. hvala
ja imam isti problem al sa warez-bb.org,dal neko drugi moze da mu pristupi? btw lelekom adsl
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Radi. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: ja imam isti problem al sa warez-bb.org,dal neko drugi moze da mu pristupi :: btw lelekom ads :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Ja sam probao navedene adrese, i rade. Da li njima stvarno ne rade, nemam pojma. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: ... ili je ovo samo fora za besplatnu reklamu na kvarno !? :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
:: ... ili je ovo samo fora za besplatnu reklamu na kvarno !? :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: :: nije reklama, nemam nameru da krsim pravila foruma, stvarno ne mogu da otvorim stranicu. ajde ako neko jos ima neobee adsl neka proba da otvori ovu stranicu pa da vidim da li da zovem njihovu tehnicku podrsku. pozdrav i hvala
Meni je otvoriilo odmah,a sto se wareza tice nesto u zadnja 2-3 dana nikako normalo da otvori,ne znam sta se desava. (ADSL telekom) INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
warez nece zbog sigurnosti da otvori..100 % imas nod32 komso.
Ajd uzdravlje
:: ja imam isti problem al sa warez-bb.org,dal neko drugi moze da mu pristupi :: btw lelekom ads :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Imam Nod32+Comodo, pa mi otvara _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: warez nece zbog sigurnosti da otvori..100 % imas nod32 komso :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ja imam isti problem al sa warez-bb.org,dal neko drugi moze da mu pristupi :: :: btw lelekom ads :: :: :: :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: :: :: ::
poslednjih dana ucestalo kuca. Cas otvara kako treba cas nece. I to nije samo kod mene nego i kod par prijatelja.
A burek imas kod makedonca u pekari :) bolji nego taj na netu... _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Koristim inace Eset Smart Security 4. Provider SBB. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.