Process C:\Program Files\Readon Technology\Readon TV Movie Radio Player 5.5.5.0\internettv.exe (PID: 912) is trying to send data using a trusted application.
don`t worry, korsitim program neko vreme, takodje imam NOD 4, nije virus, provereno, a KIS sta sve ne prijavljuje kao virus...batali bre njega, smara mnogo
mislis??? ja koristim takodje nod i mislim da je svarno najbolji,ali ponekad Kasper ima bolje metode pronalazenja NEstandardnih virusa,koji koriste metode `maskiranja` i `skrivanja` kroz legalne aplikacije... Provuci to sto je Kasper nasao kroz net,videces cemu to sluzi...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: don`t worry, korsitim program neko vreme, takodje imam NOD 4, nije virus, provereno, a KIS sta sve ne prijavljuje kao virus...batali bre njega, smara mnog :: :: ::
Hajd sad jedino da zamolim ostale koji imaju neki treci, cetvrti ili neki ini AV da presvuku ovaj player pa da kazu rezultate. Sto se tice mog nod-a nastimovan je on dobro.
ne kazem da nije nastimovan dobro,vec da NIJE SPOSOBAN da detektuje svaki virus ove vrste...Suvise je dugacko i komplikovano da objasnjavam kako i sta radi ovaj viruscic u programu,ali je ocigledno da virus postoji,samo je jako dobro `upakovan`...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Hajd sad jedino da zamolim ostale koji imaju neki treci, cetvrti ili neki ini AV da presvuku ovaj player pa da kazu rezultate. Sto se tice mog nod-a nastimovan je on dobro :: :: one way or another :: ::
Izvini nisam mislio tebi da porucim za nastimovam nod vec savatiju. Sad cu da nabacim nakoliko AV pa bas da vidim sta ce koji reci.
one way or another
:: ne kazem da nije nastimovan dobro,vec da NIJE SPOSOBAN da detektuje svaki virus ove vrste...Suvise je dugacko i komplikovano da objasnjavam kako i sta radi ovaj viruscic u programu,ali je ocigledno da virus postoji,samo je jako dobro `upakovan`.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Hajd sad jedino da zamolim ostale koji imaju neki treci, cetvrti ili neki ini AV da presvuku ovaj player pa da kazu rezultate. Sto se tice mog nod-a nastimovan je on dobro :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
sutra se radi pa nemam nesto volje veceras za `veliku metlu` od m-bam-a do ful scana...bice to sutra pa ako iskopam stogod...prijavicu....(ovo je ionako bila jedina instalacija od poslednje `velike metle` tako da ce rezultati biti validni)... Znam ja da KIS zna da bude smarac, i da proactive defence zna da posle nekog dana kaze: ej z..ebao sam se to je ok, al kad god mi zacrveni ja se preispitam, ko rece `crveno je obaveza a na preporuka`
:: Izvini nisam mislio tebi da porucim za nastimovam nod vec savatiju. Sad cu da nabacim nakoliko AV pa bas da vidim sta ce koji reci :: :: one way or another :: :: :: ne kazem da nije nastimovan dobro,vec da NIJE SPOSOBAN da detektuje svaki virus ove vrste...Suvise je dugacko i komplikovano da objasnjavam kako i sta radi ovaj viruscic u programu,ali je ocigledno da virus postoji,samo je jako dobro `upakovan`.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: Hajd sad jedino da zamolim ostale koji imaju neki treci, cetvrti ili neki ini AV da presvuku ovaj player pa da kazu rezultate. Sto se tice mog nod-a nastimovan je on dobro :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: :: :: ::
sta se bre toliko opterecujete, kao da je ne znam sta, ja ga koristim 2 meseca, cist je, LEGALAN je, masa ljudi ga koristi, niko nema zamerki, i sad je kao odjednom virus..cak je u ponudi i portable varijanta...
Znam al` rekoh sad bas hocu, win je i onako vec poprilicno isciman i izranjavan, negine mu nova instalacija uskoro. Sta ces kad u ovo doba nemam pametnijeg posla .
one way or another
:: bezveze si iscimao windows, uopste to nisi ni morao da radis...dovoljan je bio NOD.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.